FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 20. april 2026 ura: 03:36

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Rituali  (Prebrano 17544 krat)
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 857

« Odgovori #60 dne:: ponedeljek, 19. oktober 2009 ura: 18:12 »

Gigli,res si lahk ponosna nase, 16 kg je veliko... Jz na tovrstno zavestno odlocitev se cakam...  pomezik ... klik pa to...

Drgac, kukr je meni znano, je cymbalta bolj za tesnobo (meni se je itak zacelo s tesnobo / stresorji v okolju, zato odlocanje o njeni morebitni vpeljavi), res pa je, da itak razlicno reagiramo na zdravila. Paroxat je med drugim tud sedativen, tako da bi bilo nabiranje kilc tudi posledica tega. 

Gigli, jaz mislim, da si ze ful napredovala in se bos, zlasti zaradi tvojega odnosa do vsega. 

Glede zveze anksiolitik/teza ne bi vedla, kako je s to recjo... Glede prave izbire Ad pa bi jz na tvojem mestu se mal povprasala shrinka - zato je tam.

Drzi se in bodi se naprej tako pogumna!

Himiko
Prijavljen
vila
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 26

« Odgovori #61 dne:: torek, 20. oktober 2009 ura: 19:58 »

Tukaj ste res vsi super Kiss

Hvala vam...

Vila

P.S. Bom upoštevala nasvet in poskušala čim manj misliti na kile. me je pa vseeno strah... jok
Prijavljen
Koki
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 304

« Odgovori #62 dne:: torek, 20. oktober 2009 ura: 21:03 »

A je kateri uspelo shujšati ob Ad-jih in kako ste to naredile?
Vsem lep pozdrav.
Prijavljen
Ventilator
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 856

« Odgovori #63 dne:: sreda, 21. oktober 2009 ura: 10:39 »

Zadnji 2 leti imam Effectin ER 150mg. Mislila pa sem imeti še anksiolitik..pa ne vem kako je z rejenjem tukaj..?

Posebno zdravilo za OKM še ne obstaja ne?? sesmejem Vem ,da se bo kmalu našlo zdravilo narejeno posebej samo za to motnjo! oki..no upam! sesmejem sesmejem
Anksiolitiki ne povzročajo rejenja/hujšanja, ampak jih za dolgotrajno zdravljenje itak ne smeš uporabljat (zasvojenost ...), zato se njihovi tovrstni učinki ob pravilni uporabi ne bi niti opazili.

Specialno zdravilo za OKM je pa, verjeli ali ne, psilocybin, ki se nahaja v t.i. norih (halucinogenih) gobah, ampak to v manjših dozah kot je potrebno za halucinacije, sploh pa tega ne bi priporočal brez pogovora s strokovnjakom - ki pa žal o tem niso izobraženi oz. ne morejo govoriti, če že poznajo zadevo.
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #64 dne:: sreda, 21. oktober 2009 ura: 10:48 »

Jest si neb upal tega sprobavat, s temi gobami...
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #65 dne:: sreda, 21. oktober 2009 ura: 11:24 »

ne tudi jaz ne  ne
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Kristy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.547

« Odgovori #66 dne:: petek, 23. oktober 2009 ura: 11:10 »

Gigli, po mojih izkušnjah, Eglonyl pa res zelo redi....to pa me nihče ne prepriča, da to ni res.
O.K. al redi al extremno upočasni prebavo....ne vem kaj točno od tega...
Jaz sem bila ob Eglonylu na dieti 1,5 meseca in ni šlo dol niti gram, kaj to, še gor so šli kili, tako, da tega ti res ne bi priporočila.

Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
Koki
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 304

« Odgovori #67 dne:: sobota, 24. oktober 2009 ura: 17:13 »

kristy, a si se kaj gibala, športala. Js vem, da pojem preveč sladkega, zato upam, ko bom začela z ločevalno dieto in nič sladkega in gibanje, da bo šlo dol. imate kake pozitivne izkušnje, za vzpodbudo?
Prijavljen
Kristy
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #68 dne:: torek, 27. oktober 2009 ura: 14:07 »

Koki, sigurno bo šlo dol...kot praviš, ločevalna, nič sladkega (eno pikico vseeno lahko, da ne bo prehudo  pomezik), gibanje ... boš videla, da bo šlo.

Hm...ne, jaz sem se zelo malo gibala-nisem glih športen tip, pa še poletje je bilo, tako, da kak sprehod ene 2-3 km zvečer...nič več, pa še to ne vsak dan.....je pa res, da nisem imela preveč odvečnih kg...ene dobre 4...
Pri meni je bilo tako, da mi je pomagalo, da sem opustila Eglonyl, šla sem na Cymbalto, ki mi je tudi pomagala hujšati, sploh v prvih 14 dneh, pa poletje je bilo, ko itak ne morem veliko jesti, sploh pa ne težke hrane(no, sej tudi drugače jo ne maram), ja, tudi sladkega sem zelo, zelo malo pojedla, kakšno kepico sladoleda, pa sladkor v čaju, pa kak piškot....več ne.

Sladkor, kruh, omake, pečenje, cvrtje - samo tega se probaj izogibati, pa bo šlo, boš videla, boš presenečena.
Kakšen košček čokolade....ampak res košček ali pa kak piškot brez kreme ali obliva....to vseeno lahko poješ.

Prijavljen

trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #69 dne:: torek, 27. oktober 2009 ura: 20:20 »

Koki, tudi jaz sem se ob Eglonylu zelo zredila, sem ga sama opustila. Še vedno jemljem AD-Citalon in sem od 1. septembra z ločevalno dieto shujšala 13 kg Smiley. Vendar ločujem samo kosilo in večerjo. Za kosilo jem ogljikove hidrate z veliko zelenjave, za večerjo pa beljakovine z zelenjavo.
Pazim na vnos, da ni preveč, jem 5x na dan-malica je sadje ali jogurt in pa seveda gibanje. Nisem popolnoma nič lačna, privoščim si sem in tja kakšno sladico, vendar potem nadaljujem po istem principu z dieto. Kakšen dan se tudi pregrešim z napačno kombinacijo živil, ampak teža gre počasi navzdol in sem zelo zadovoljna.
Vse je odvisno od naše volje in psihične pripravljenosti. Pa imam še veliko dela pred seboj, najmanj 30kg moram še shujšati, brez heca :A)in vem, da bom. pomezik
Prijavljen
Kristy
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #70 dne:: sreda, 28. oktober 2009 ura: 10:34 »

Trzinka, bravo  clap ....kar tako naprej  oki .

Prijavljen

Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar