FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 08. junij 2026 ura: 07:37

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 4 [5] 6   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: KDAJ BO SPET TAKO KOT JE BILO ?????????  (Prebrano 18559 krat)
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.815

« Odgovori #80 dne:: nedelja, 21. marec 2010 ura: 11:03 »

Na prvi uri psihoterapije je bil kar dober občutek,čeprav tisto ZARES šele pride .

Super, vsakič bo bolje. Če se odpreš, sodeluješ, zaupaš terapevtu, ga poslušaš, premelješ vso stvar, potem šele ugotoviš kje je vzrok, zakaj je do tega prišlo, zavedanje in poskušaš napačne miselne vzorce spremeniti. Uspelo ti bo, čeprav gre to počasi. Z veliko dobre volje in vztrajnostjo ti bo uspelo oki
Prijavljen
KDŽJI123
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 196

« Odgovori #81 dne:: sreda, 31. marec 2010 ura: 11:25 »

Lepo pozdravljeni !
Da se Vam oglasim po nekaj dnevih in povem, da sem dosti boljše kot je bilo. Očitno so AD ji začeli delovati, hodim na psihoterapije in poskušam veliko delati na sebi. Stranski učinki zdravil so hvala bogu minili.  Žal mi je edino to, da sem se zdravil tako dolgo otepala, saj bi že dosti prej lahko končala svoje trpljenje. Pa naj ne zveni to kot reklama zanje, vendar ko je treba seči po njih, je pač treba.
Vem  da me čaka dolga pot , pa vendar bi rada rekla da bi brez tega foruma in Vas, prekrasnih ljudi ta pot bila še težja kot je. Zato hvala lepa vsakemu posebej.
lp rozicodam
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #82 dne:: sreda, 31. marec 2010 ura: 11:38 »

wav KDŽJI zelo lepo je to prebrat. Sem vesela zate, da si dobro in želim ti, da se počutiš vsak dan boljše  rozicodam
Objem  poljubnjej
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #83 dne:: sreda, 31. marec 2010 ura: 11:43 »

wav

KDŽJI!

Bravo, res sem vesela zate! rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
KDŽJI123
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #84 dne:: sreda, 31. marec 2010 ura: 11:44 »

Iz srca hvala !
Vračam objem  rozicodam
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #85 dne:: sreda, 31. marec 2010 ura: 11:53 »

da sem dosti boljše kot je bilo. Očitno so AD ji začeli delovati, hodim na psihoterapije in poskušam veliko delati na sebi. Stranski učinki zdravil so hvala bogu minili. 

superca  clap clap clap lepo je to slišat  oki

vendar ko je treba seči po njih, je pač treba.

točno tako, včasih pač brez njih ni možno oz. precej težje
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
nenci
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 181

« Odgovori #86 dne:: četrtek, 01. april 2010 ura: 08:01 »

KDŽJI123  clap clap clap

Saj sem ti rekla, da bo šlo na bolje. Jupppppiiiiii Kiss Kiss
Tudi jaz ne maram pisati o zdravilih zaradi reklamiranja, pač pa zato, ker so s tem namenom narejena, da pomagajo.  To je bistvo.
Veš, kako sem vesela zate, clap clap, za vsakogar, ki mu pomagajo ali zdravila, ali terapije ali forum, sem zzzzeeeeellllooo vesela. Meni je pomagalo vse troje. Drugače nebi preživela, tako je bilo hudo.

Jupi, KDŽJI123,  clap clap :clap:superca, pa na kakšen sprehod ne pozabi. Jaz hodim sedaj na psihoterapije, moram tudi za domačo nalogo redno skrbeti za fizično sprostitev (sprehodi, vrt...)
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #87 dne:: četrtek, 01. april 2010 ura: 19:00 »

wav jupiiiiiiiiiiiiii, superca. Jaz sem se počutila kt raketa ko so zdravila prijela, polna energije, delovne vneme, veliko dobre volje.............., samo da ni bolelo več.

Sem vesela zate rozicodam
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #88 dne:: četrtek, 01. april 2010 ura: 19:06 »

Tudi jaz sem vesela zate,da si mnogo bolje.

wav wav
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
KDŽJI123
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #89 dne:: četrtek, 01. april 2010 ura: 21:21 »

Hvala lepa vsem za lepe besede,
pa vendar vam moram povedati, da bi lahko rekla moji zgodbi; NE HVALI DNEVA PRED NOČJO!
In zakaj tako; ker sem danes dopoldan čisto brez razloga spet doživela panični napad,ki mi je pokvaril dober začetek dneva. Tako sem bila že dobre volje,po res kar nekaj dnevih lepega počutja, da sem svoje občutke želela deliti z Vami vsemi, ki ste mi kadarkoli namenili svoj čas in mi kaj napisali.
No pa se je izjalovilo !
Prvi trenutek sem pomislila; joj ......danes pa ne grem v službo, kap me bo??? jok
V dokaj kratkem času sem se uspela zbrati, šla v službo in nekako preživela. Seveda pa se je ponovila zgodba in spet tiščanje v prsih in tisti zoprn strah.
Še enkrat hvala in bodite lepo
objem
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #90 dne:: četrtek, 01. april 2010 ura: 22:02 »

seznojim

KDŽJI haj!

Veš tako se je meni včeraj zgodilo, dopoldan super fajn
popoldan pa panika, vendar tako kot je prišla je tudi odšla,
kajti preusmeritev misli je res najboljši doktor za te zadeve.

Popolnoma isti stavek sem napisala kot ti!
Preberi po "Uspehi in pohvale", če te zanima!

Panika je bila, panika je in panika še bo, vendar jo bomo
morali znati obvladati in sprejeti, pa bo naše življenje lepše!

Lp rozicodam
Prijavljen

nenci
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #91 dne:: petek, 02. april 2010 ura: 08:20 »

oj, KDŽJI

se podpišem pod tojo. Sedaj vsaj veš, da se ti ne bo ob napadi panike nik zgodilo. Pride in gre. S preusmerjanjem misli se jo boš naučila obladovati. Pri nobenem ni " popolnoma dobro" nikoli, vedno so kakšni padni, vendar je poglavitno, da jih znamo obvladovati. Reci paniki nehvala

Glavo pokonci in korajžno naprej. clap Vse ob v redu. oki

objem rozicodam
nenci
Prijavljen
KDŽJI123
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #92 dne:: petek, 02. april 2010 ura: 10:20 »

Hvala Nenci in Toja,
vračam objem  rozicodam
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #93 dne:: petek, 02. april 2010 ura: 14:58 »

Si preživela, vedno bolj se boš tega zavedala, da ti panični napadi nič ne morejo. Počasi, saj bo. Gre ti na bolje, to je najbolj pomembno rozicodam
Prijavljen
nenci
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #94 dne:: torek, 06. april 2010 ura: 07:55 »

dobro jutro  Smiley

kako si kaj KDŽJI

Kako preživela praznik. Upam, da v redu, ker se nisi nič oglasila sem gor.

mislim nate. Lep pozdrav in lep dan želim rozicodam

objem rozicodam
Prijavljen
KDŽJI123
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #95 dne:: torek, 06. april 2010 ura: 17:49 »

Živjo Nenci,
hvala ti za skrb, zelo si prijazna.........Prazniki so mimo, hvala bogu. Moje počutje pa kar precej niha,čeprav od zadnjega pan.napada spet malce slabše. Moje tesnoba se sicer več ne izraža z bolečino v prsih, pač pa z neko napetostjo mišic v nogah in občasno vrtoglavico.
Vem da gre počasi in da moram biti z vsakim napredkom zadovoljna, vendar si želim da bi bilo že boljše. Danes sem pojedla 25 tableto.

Bodi lepo in lep preostanek dneva tudi tebi. rozicodam
Prijavljen
nenci
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #96 dne:: četrtek, 08. april 2010 ura: 10:52 »

ojla KDŽJI

Meni je pa škoda, da so prazniki že mimo. Sedaj že čakam na vikend. 25 tableto, praviš. Vidiš, pa v bistvu že opažaš napredek. Samo ne bodi neučakana, veš. Vem, da želiš biti bolje, žal pa je potreben čas, tu ne gre drugače. Važno je, da se izboljšuje, padci in vsponi so naša stalnica. Mišice v nogah in vrtoglavica so skoraj verjetno stranski učinki tabletk, ki pa bodo v kratkem izzveneli. Sama sem imela hude mravljince, najhuje pa je bilo,ker sem imela čisto telečje noge. Pa je minilo, padcev in vsponov me ni več strah.

Tako da kar pogumno naprej, pa na sončka.  :sunny:Na sprehodek.

z lepimi pozdravi rozicodam
Prijavljen
KDŽJI123
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #97 dne:: ponedeljek, 12. april 2010 ura: 19:53 »

Pozdrav Vsem !

Da se spet malo oglasim in povem kako sem po mesecu jemanja Cipralex-a; včasih dobro, spet drugi dan malo slabše.
Mogoče malo preveč pričakujem in prehitro, čeprav se sprašujem, kdaj pa je tisti čas, ko lahko človek reče, ta zdravila mi pa ne pomagajo oz. ta doza pa je mogoče neprimerna zame. Čeprav, da mi ne bi pomagala, sploh ne morem reči, saj sem bistveno boljše, kot sem bila.
Je pa ena stvar, ki se mi zdi , da se tako izrazito pri meni izraža; to pa je, da sploh ne morem spremljati in poslušati nekih žalostnih novic ( nesreče, smrt, trpljenje.......). Že sama poročila, če so polna teh novic, me lahko popolnoma iztirijo. Da sploh ne govorim o tem, da bi poslušala , kakšno zgodbo o bolezni nekoga.Saj ne da bi bila zaradi tega žalostna, le včasih je prav moteče, ko sem v družbi, pa prav nemirna postanem, če začne kdo na veliko razlagati o kakšni npr.tragediji.
Upam, da bom počasi tudi ob takšnih novicah znala obvladati svoje misli.
Vsakemu posebej poklanjam rozicodam
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #98 dne:: ponedeljek, 12. april 2010 ura: 21:10 »

rozicodam rozicodam rozicodam

Haj KDŽJI!

Želim ti lep dober večer!
Tvoje stanje se je ob jemanju AD zelo popravilo, naredila si velik korak naprej.
Če me vprašaš za mnenje, so zdravila že prijela, vendar pa bodo še vedno padci, hudi dnevi, kajti to zdravljenje traja dolgo časa, tudi do več let.
Ne mislim te strašit, morda bo pri tebi šlo hitreje, vendar pa ti povem, da jih boš morala jemati najmanj 1 leto in če bo takrat čisto ok, še nekaj mesecev, potem
pa počasno opuščanje.
Če te motijo slabe novice na TV, je ne glej, tudi jaz ne gledam težkih filmov, tudi ne politike in ne poslušam slabih novic.
Kadar si v družbi in začne kdo razlagati o stvari, ki te bremeni, se diskretno umakni-pojdi na WC ali pa jih prosi, da spremenijo temo, ker je tebi to grozljivo
poslušat. Verjetno te bodo malo čudno pogledali in upam, da tudi upoštevali
tvojo prošnjo.
To so stvari, ki nas prizadenejo in nam grenijo lepetrenutke.
Počasi skupaj z AD, pa se boš tudi tega navadla in tvoje misli ne bodo več tako črne.

Želim ti, da ti to čimprej mine!

Toja-Lep pozdrav in objem! rozicodam
Prijavljen

KDŽJI123
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #99 dne:: sreda, 21. april 2010 ura: 13:00 »

Pozdravljeni,
da se malo oglsim, kako sem.
En dan boljše, drugi dan spet slabše. Edina stavar ki me muči še vedno, je ta zoprna omotičnost, ki za sabo potegne strah.
Drugače pa grem danes prvič na skupino, tako da mam malo treme. Se pa veselim.

Sončen dan vsem skupaj. rozicodam
Prijavljen
Strani: 1 2 3 4 [5] 6   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar