Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.607
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #40 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 19:55 » |
|
Haj KDŽJI, Slavka!
Pred leti sem imela tudi jaz take občutke, kot da mi je glava vse in vse večja, ponavadi vedno takrat, ko sem ležala oz. šla spat, prav tako se mi je zdelo tudi da imam tako velike dlani. O tem sem povedala tudi svojemu zdravniku, ki mi je dejal, da je to samo nervoza. Potem pa je to nekako s časom izvenelo! Vendar sem bila ves čas pod pomirjevali!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
a*n*a
gost
|
 |
« Odgovori #41 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 22:15 » |
|
KDŽJI lepo pozdravljena tudi jaz poznam te občutke , ki se jih skoraj ne da opisati. mravlinčenje, pekoč občutek,tiščane po vratu in gor po glavi. vendar sem jaz vedela ,da mi vse to povzroča psiha, ker imam že veliko izkušenj s tem. to se ti dogaja samo zaradi strhu, napetosti. Najprej se moraš znebiti strahu, ne se tako bati za svoje zdravje , ker vse to ti povzroča samo psiha. Zakaj , pa boš lahko ugotovila s psihoterapijo. pomaga edino sproščanje in sproščeno življenje. s tabo ni nič narobe sprosti se. LP ANA
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
KDŽJI123
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 196
|
 |
« Odgovori #42 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 22:55 » |
|
Hvala ANA, upam na čimprejšnje izboljšanje, ker tako se ne da živet več naprej....... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
isabela
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 135
|
 |
« Odgovori #43 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 23:36 » |
|
Pozdravljeni! Ja, občutek da ti bo razneslo glavo dobro poznam,ni prijetno!Mene bolj moti vsa ta nervoza, kot da se ti bo zmešalo,ne veš kaj bi sam s sabo,ter navali vročine,pa tresavica,slabost...se še komu to dogaja,ko kar ne veš kaj bi naredu.Proti večeru je vedno slabše,pa nevem zakaj,saj se mi je to zopet začelo pojavljati zadnje 3 dni!  Kaj storiti??
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #44 dne:: petek, 12. marec 2010 ura: 07:05 » |
|
A je možno,da čeprav tablet ne jem dober mesec, da se še pojavljajo odtegnitveni sindromi, ima kdo izkušnje s tem? težko bi rekla, če so odtegnitveni, ker jih jaz nisem imela... bi rekla, da je možno; možno je pa tudi, da si prehitro nehala jemat zdravila. Saj si imela oz. imaš kako psihoterapijo?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
isabela
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #45 dne:: petek, 12. marec 2010 ura: 09:36 » |
|
Arwen,nimam psihoterapije,nikoli je nisem imela,le na vsake 4 mesece pogovor pri zdravnici, ko sem prišla po tabletke.Spala sem danes boljše, zdele me sicer malo trese,ampak grem zdele itak ven,da se malo razbremenim,popoldne pa šiht! Kaj pa vem,če bo šlo bom probala še naprej brez tablet, brez kemije, ter začela s kakšnim športom, saj nažalost nase vedno pozabim,in tako ždim ali v službi ali doma.Hmm... Pa lep pozdrav in pišite!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #46 dne:: petek, 12. marec 2010 ura: 10:17 » |
|
Arwen,nimam psihoterapije,nikoli je nisem imela, ker?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #47 dne:: petek, 12. marec 2010 ura: 12:01 » |
|
Isabella! Vse to poznam, kar si opisala, tresavica je kot bi imela visoko temperaturo, pa slabost v želodcu in nemir, hoja sem pa tja. Grozen občutek, ko pa o tem začneš še razmišljat, postane stvar še hujša. Jaz poskusim s pogovorom z nekom, ki me razume, se sprostim in potem mine. Mislim, da boš morala poiskat psihoterapevta ali pa vsaj ustrezno skupino kjer se boš lahko o tem pogovarjala. Meni že skupina da polovico boljšega počutja! LP Toja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #48 dne:: petek, 12. marec 2010 ura: 15:47 » |
|
Isabella 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
isabela
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #49 dne:: petek, 12. marec 2010 ura: 19:17 » |
|
Lep pozdrav vsem! Arwen, zdravnica mi je povedala,da obstajajo skupine, pa se pol nikakor nism odločila - enkrat sem sicer bila na eni delavnici,vendar mi potem ni služba več dopuščala ( groza,ampak žal je tako ).Za psihoterapevte nevem, ali so vsi za plačati,ali tudi ne.Saj ne rečem tudi plačam,ampak da bo potem vsaj kolikor tolikor uredu - ima kdo kakšen nasvet, pozna koga, da bi začela s psihoterapijo, ker bi mi res pomagalo. Drugače mi vsi vi zelo pomagate, ko si pišemo, se vzpodbujamo, mogoče bi pa res začela še s kakšno skupino! Danes je še kar, ampak se mi je pred 15 minutami čist stemnil pred očmi,živčna za popiz...,ker si v moji službi iz dneva v dan bolj zmišljujejo,jaz pa naj bom tiho - tak človek pa res nisem,se borim zase!!! Kako ste vi,upam da fajn? Trzinka,Toja,Arwen hvala!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
KDŽJI123
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #50 dne:: petek, 12. marec 2010 ura: 22:19 » |
|
Dober večer, pri koncu je še en dan ki pa je bil dosti boljši kot včerajšnji. Lahko rečem da mi ta komunikacija z vami precej olajša moje težave. Ja Isabela tudi mene zanima kako je s psihoterapijo ? Ker je pred nami vikend ( za mene sicer delaven ) vam vsem želim veliko sonca in smeha............ 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #51 dne:: petek, 12. marec 2010 ura: 23:10 » |
|
KDŽJI123 Tudi tebi veliko sonca in smeha čez vikend,čeprav bo tvoj delaven.Naj ti boljše počutje traja naprej in ne se preveč obremenit z delom čez vikend.A veš,da tudi meni tale komunikacija s forumom precej olajša in pomaga pri depresivnosti,sploh ko pridejo tisti slabi dnevi.Lepa beseda in razumevanje od nekoga,ki te posluša je zlata vredno....a neda? Lepo se imej!!!Objem in pozdrav! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
isabela
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #52 dne:: petek, 12. marec 2010 ura: 23:19 » |
|
KDŽJI123 tudi jaz se danes počutim bolje,zjutraj sem šla celo na sprehod, kar ni ravno pogosto pri meni.Je bilo pa lepo,ker je sijal  No,potem sva že dve, da jutri delave, ah ja,kaj čš,tko je. Vsem pošiljam en topel pozdrav!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #53 dne:: sobota, 13. marec 2010 ura: 00:45 » |
|
Isabella, KDŽJI! Objem in poljub vama pošiljam in želim, da vama jutrijšnji delovni dan čimprej mine! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
KDŽJI123
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #54 dne:: sobota, 13. marec 2010 ura: 08:56 » |
|
Dragi Isabela Toja, SS in vsi ostali, ki mi kadarkoli namenite svoje dragoceno mnenje hvala Vam. Vračam objem 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #55 dne:: sobota, 13. marec 2010 ura: 14:13 » |
|
Dekleta  , danes je krasen dan za sproščanje, sonček, ptički......sprehod  želim vam lep vikend 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
KDŽJI123
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #56 dne:: nedelja, 14. marec 2010 ura: 09:41 » |
|
Pozdravljeni, po včerajšnjem "krasnem" dnevu, po vremenu sodeč, vam lahko povem, da se je moj dan prevesil v totalno polomijo. Popoldan v službi sem spet doživljala pravo grozo, spet me je grabila panika, tiščalo v prsih, nemir in občutek da bi kar zbežala sama pred sabo sta mi totalno pokvarila še tisto malo veselja, ki sem ga doživljala, ko sem dan prej preživela dokaj dobro. Vzela sem Helex, da sem sploh lahko počakala konec službenega popoldneva. Ne morem verjeti kako je mogoče, da enostavno ne zdržim več kot dva dneva, potem pa spet en dan prave agonije in pesimizma. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #57 dne:: nedelja, 14. marec 2010 ura: 10:08 » |
|
 KDŽJI pozdravljena! Prosim te, da poskušaš čimprej pozabiti na včerajšnji dan, osredotoči se na danes, ko bo lep sonček.Pojdi ven in se nadihaj svežega zraka, pa se ti bo stanje spremenilo, postala boš boljša in tudi solzice se ti bojo posušile! Saj veš, vsi imamo vzpone in padce, tudi jaz, vendar kadar je padec, vem da bo tudi vzpon. Smo pač na to obsojeni, pa še luna je, tudi zdravi ljudje so tečni, torej je le nekaj v zvezi z luno. Želim ti, da čimprej doživiš vzpon! Lp Toja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
KDŽJI123
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #58 dne:: nedelja, 14. marec 2010 ura: 15:29 » |
|
Hvala Toja, 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
KDŽJI123
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #59 dne:: ponedeljek, 15. marec 2010 ura: 09:53 » |
|
Dobro jutro, ravnokar sem prišla od zdravnika. Dobila sem Cipralex 10mg. Je to visoka doza? Saj vem, da sem že zoprna , sam sedaj me je pa strah teh vseh negativnih učinkov, katere sem zasledila da ste jih doživljali v večini !!!!!!!
lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|