FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 03. oktober 2026 ura: 23:04

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4] 5 6   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: To nisem jaz  (Prebrano 19439 krat)
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.815

« Odgovori #60 dne:: torek, 05. januar 2010 ura: 18:38 »

Me veseli, da si bolje, vendar tole nisi imel prave psihoterapije oz. verjetno si imel samo posvet s psihiatrinjo.
Prava psihoterapija traja najmanj 50minut in je potrebno priti večkrat. Jaz hodim že 8 mesecev. Na začetku sem hodila enkrat na teden tri mesece, potem dvakrat na teden, sedaj hodim enkrat na mesec. V bistvu imam KVT in sem zelo zadovoljna.

Če se počutiš dobro je super oki Če pa moraš predelati svoje misli in vzorce vedenja pa si poišči pravo psihoterapevtko. rozicodam
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #61 dne:: torek, 05. januar 2010 ura: 21:20 »

Sončni petko, super ti gre.  clap
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
kup_mesa
gost
« Odgovori #62 dne:: nedelja, 07. februar 2010 ura: 11:49 »

Kako ste kaj dobri ljudje? Moram reči, da gredo stvari pri meni na bolje, sicer počasi, ampak veselim se vsakega priborjenega mini napredka. Ker vem, da sem za ta napredek zaslužen samo JAZ. Postal sem pravi "fighter" kar se tiče mojega "well-beinga", delat sem začel to kar me neizmerno veseli, občutek imam, da KONČNO začenjam živet po starem dobrem načelu, da je bog najprej sebi brado naredil. Seveda me spremljajo AD-ji, ki jih pridno brez izjeme jem vsaki dan in tako bo približno eno leto, kot mi je svetovala psihiatrinja. Imam njeno številko in rekla je, da lahko kadarkoli pokličem in se zmeniva za površno psihoterapijo. Da izkoristim priliko, zahvalil bi se tudi temu forumu, ker če kaj rabi človek ko je v psihičnem dreku, je dobra beseda in podpora. Vse pohvale!

Vsem ostalim, ki ste (mogoče) bolj psihično bolani od mene pa želim uspešno borbo na poti do dobrega počutja in zapomnite si: VSE KAR JE POMEMBNO, STE VI! Naredite VSE, da vam bo boljše, naj vam zrasejo krila, napolnite pljuča s kisikom in GREMOOO!

Lep dan VSEM!
SOOOONČNI PETKO!
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #63 dne:: nedelja, 07. februar 2010 ura: 14:22 »

:wav:bravo Petko  clap
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #64 dne:: torek, 09. februar 2010 ura: 07:43 »

Sončni Petko  oki
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Arnika
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 135

« Odgovori #65 dne:: četrtek, 11. februar 2010 ura: 16:01 »

Hej  sunny Petko!

Tvoj post pa prav žari kot sonček ... in prodira skozi snežne oblake.
Kar tako naprej!  oki
Prijavljen

Ne pozabi, da se zemlja veseli občutka tvojih bosih nog in da se veter želi poigrati s tvojimi lasmi.
(Kahlil Gibran)
kup_mesa
gost
« Odgovori #66 dne:: nedelja, 28. februar 2010 ura: 17:51 »

Čisto tako mimogrede...sprobal to z anksioznostjo in kofeinom...pa velja Wink. Ne pit kave. Smiley
Prijavljen
Junge
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« Odgovori #67 dne:: nedelja, 28. februar 2010 ura: 19:09 »

joj...kako sem lahko pozabil...imam LEDENO mrzle roke in noge...kot da bi mel led okoli njih zavit...in da mi cvili v ušesih tak, kot da bi gledal televizijo brez programa...tisti sneg? jao...

Kaj to v ušesih še ti vedno cvili? Ker imam isti problem, pa me še to dodatno živcira.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #68 dne:: ponedeljek, 01. marec 2010 ura: 07:41 »

pa me še to dodatno živcira.

to pa rada verjamem, ker men piska že kar precej let, pa načeloma še kar gre, na momente je pa res kar za znoret...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Arnika
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #69 dne:: torek, 02. marec 2010 ura: 16:25 »

Tudi meni piska. Sploh je fino v nočeh, ko ne morem spati ... Kot da bi imel komarja v sobi.  kiselnasmeh
Prijavljen

Ne pozabi, da se zemlja veseli občutka tvojih bosih nog in da se veter želi poigrati s tvojimi lasmi.
(Kahlil Gibran)
Junge
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« Odgovori #70 dne:: torek, 02. marec 2010 ura: 23:57 »

Ja ponoči je najhujše, podnevi še nekako gre ko so prisotni drugi zvoki. A ve kdo mogoče kaj je vzrok? unsure
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #71 dne:: sreda, 03. marec 2010 ura: 07:52 »

http://www.viva.si/clanek.asp?id=1319

http://www.aktivni.si/zdravje/preventiva/tinitus-sumenje-v-usesih/

...

Prijavljen

kup_mesa
gost
« Odgovori #72 dne:: četrtek, 04. marec 2010 ura: 23:30 »

Še en napotek, ki se mi zdi pomemben, mogoče vam bo prišel prav. Namreč...z vseh strani so k meni prihajale informacije kaj lahko človek dela, je, konzumira, da bo zdrav. Da ne bo raka in tek stvari. In tukaj se mi zdi, da sem doživel pravo malo "razodetje". Treba se je znebiti te poplave informacij. Treba je se je osredotočiti na sebe in na to, kaj ti paše. In zmernost. Sedaj, ko počasi ti moji straheci vidno kopnijo, mi je vedno bolj jasno - EDINO KAR JE POMEMBNO ZAME, SEM JAZ. Takole gledam na stvar: če bom jaz "porihtan", če bom dobre volje, če bom pomirjen, potem sem zase naredil največ kar sem lahko. Vsa ostala sugestija (na začetku tudi dobronamerna, ne samo tista slaba), je odveč. "To ne smeš, veš. Joj, kaj to delaš? To ni zdravo! Ne to! itd itd..." Ni šans...ne dovoljujem si več tega. "Poglejte - tukaj pred mano je kravji drek in tudi če mi vsi na svetu rečejo, da če stopim vanj, mi bo smrdela noga - če se bom jaz odločil tako, bom stopil vanj."

Nekako takole gre ta kmečka filozofija pri meni. Oziroma deanksioniziranje. Wink

Želim Vam mirno noč in Vam pošiljam lepe pozdrave iz Belgije!

Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #73 dne:: petek, 05. marec 2010 ura: 07:11 »

oki
Prijavljen

Arnika
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #74 dne:: ponedeljek, 08. marec 2010 ura: 21:43 »

oki oki oki
Prijavljen

(Kahlil Gibran)
kup_mesa
gost
« Odgovori #75 dne:: sreda, 31. marec 2010 ura: 16:46 »

Kako ste kaj dobri ljudje? Spet se vam oglašam - tokrat iz Newcastla. Sporočam vam, da se je teta anksa spet oglasila...sva poklepetala malo pa mi je rekla:"Kaj ti naj rečem, pri tebi se, ko pridem, še vedno tako dobro počutim." To mi je dalo misliti.  Sem očitno dober gostitelj! Je pa nekaj - spet tisti, katerim bi to lahko koristilo, pišite! Smiley Sedaj ko ji spet maham v slovo, se hkrati začnem tudi spraševati zakaj je prišla na obisk...kaj sem naredil narobe? In točno vem razloge...pretiravanje...v določenih zadevah, ki ankso hranijo. Prišel sem tako daleč, da se celo veselim njenega obiska (ki je redek), ker mi vsakič pove nekaj novega. In jaz to pridno obrnem sebi v prid. Toliko za sedaj, želim vam, da bi uživali. Da bi se naučili uživati - živeti. Da bi vse vaše tegobe izginile. Ne, se popravljam. Da bi jih VI nagnali. Vse dobro vam želim!

SOOOOOONČNI PETKO!
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #76 dne:: sreda, 31. marec 2010 ura: 21:13 »

Petko  wav, tako se spopada z ankso, tudi jaz se vedno kaj novega naučim, vrag je samo če se ne zvizgam
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.608

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #77 dne:: sreda, 31. marec 2010 ura: 23:05 »

wav

Bravo Sončni Petko sem se že spraševala kje si.
Lepo si napisal, lepo ti gre, zdaj nam boš pa ti delil nasvete.
Želim ti, da se imaš lepo in oglasi se še kaj! clap

Lep pozdrav Toja
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #78 dne:: četrtek, 01. april 2010 ura: 06:49 »

Sončni Petko  oki rozicodam
Prijavljen

Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #79 dne:: četrtek, 01. april 2010 ura: 08:42 »

Sončni Petko, super si to napisal  oki
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Strani: 1 2 3 [4] 5 6   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na: