FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 02. maj 2026 ura: 00:02

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Prebiramo Depresija za telebane  (Prebrano 1925 krat)
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.087

I'm not lost, just undiscovered.

« dne:: sreda, 04. november 2009 ura: 22:39 »

Priročnik zajema znanstveno potrjene metode zdravljenja depresije, vključno z vedenjsko terapijo, zdravili, interpersonalno in kognitivno terapijo. Avtorja sta vključila tudi obetavne novejše zamisli o ozaveščanju in pozitivni psihologiji. Poudarila sta predvsem pomen kognitivne terapije, saj se nobena druga vrsta terapije doslej ni izkazala za tako učinkovito pri zdravljenju depresije kot ravno ta.

Več na naslednji povezavi --->>>
Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
Atropina
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 42

« Odgovori #1 dne:: petek, 04. december 2009 ura: 12:54 »

tole najbrž ne spada v pravo temo. Rada bi kupila knjigo Bipolarna motnja za telebane po ceni za člane Ne boj se.si. Kako to izvedem, da bom dobila popust. Pa še nekaj me zanima, če morda kdo ve, zakaj knjige nimajo v splošnih knjižnicah. Našla sem jo le v NUKu pa še to samo za čitalnico...

Hvala že v naprej.
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.885

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #2 dne:: petek, 04. december 2009 ura: 12:58 »

Tule je elektronska naročilnica:
http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_mad4joomla&jid=5

Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
anjamid
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 17

« Odgovori #3 dne:: petek, 04. december 2009 ura: 21:56 »

Pozdravljeni. Sam sem kupil knjigo Bipolarna motnja,.Sem jo prebral. Po posvetu s psihiatrinjo pa sem se odločil, da jo podarim. Njeno mnenje je, da imam probleme z rezistentno depresijo.  Tak, da je ne rabim. Kdor si jo težko privošči mu jo pošljem, naj bo to moj prispevek za lepši Božič. Prosim da me kontaktirate na zasebna sporočila. Lp
Prijavljen
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.674

« Odgovori #4 dne:: sobota, 05. december 2009 ura: 02:05 »

tole najbrž ne spada v pravo temo. Rada bi kupila knjigo Bipolarna motnja za telebane po ceni za člane Ne boj se.si. Kako to izvedem, da bom dobila popust. Pa še nekaj me zanima, če morda kdo ve, zakaj knjige nimajo v splošnih knjižnicah. Našla sem jo le v NUKu pa še to samo za čitalnico...

Hvala že v naprej.
Na Cobissu piše, da knjigo že imajo v nekaterih knjižnjicah, v drugih pa je v postopku naročanja. Tu je seznam knjižnjic, ki knjigo ali že imajo, ali pa jo bodo še dobile: http://cobiss4.izum.si/scripts/cobiss?ukaz=HOLD&id=0104580425386124&rec=1&sid=2
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar