FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 02. maj 2026 ura: 00:02

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Stopnja anksioznosti pri vojakih Slovenske vojske  (Prebrano 1336 krat)
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.087

I'm not lost, just undiscovered.

« dne:: sreda, 04. november 2009 ura: 22:37 »

Osnovni namen raziskave je bil preveriti stopnjo anksioznosti, samoregulacije in načine spoprijemanjas stresom pri vojakih izbranih poklicev znotraj Slovenske vojske ter ugotoviti razlike v izmerjenih psiholoških spremenljivkah med izbranimi poklicnimi skupinami.

Več na naslednji povezavi --->>>
Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
martinca
gost
« Odgovori #1 dne:: sobota, 21. november 2009 ura: 15:19 »

Tole sem že prebirala in spoznala dejstvo, da res nisem za nikamor. Pri 25 me je Zavod za zaposlovanje vprašal, če bi šla za vojakinjo, plača je bila mala, ampak to bi bila ziher služba, če bi ubogala. Bala sem se, da bi me to pomožačilo in nisem se strinjala s tem, da bi nekje v eni hosti vsi name kričali in  vedela sem, da bi se bala pokanja in treskanja (takrat sem se šele izkopala iz panične motnje).
Kakorkoli že, na koncu smo ugotovili, da mi manjkajo 3 cm.  Grin

Sem presenečena, tako sklepam, da vojaki v bistvu anksioznosti ne smejo poznati, tudi policisti ne. Previdnost še ne pomeni stalne opreznosti, ki bi prešla v anksioznost. 
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar