FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 26. julij 2026 ura: 08:30

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: obsedeni partner z seksom  (Prebrano 12002 krat)
maca68
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 21

« dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 11:38 »

Pozdravljeni forumci!
Sem nova na tej strani in po krajšem prebiranju sem se odločila, da vam še jaz napišem par besed, ki me težijo iz dneva v dan.
Imam namreč partnerja, ki pa nisva poročena ampak, sva skupaj že par let.
Moj partner je namreč (po mojem) obseden z seksom. Vsak trenutek ko sva samo izkoristi, da me prime za joško ali za rit in me obšlatava po celem telesu. Ko greva v posteljo, začne takoj z rokami otipavat moje intimne dele. Spolno življenje mi je že počasi postalo prava nadloga. NIč več mi ne paše,  vse naredim zato, da je mir pri hiši. Parnem pa kar naprej jamra,  kako malo seksa. Postajam že depresivna glede vsega skupaj.  Najraje bi se kar odselila in zaživela zasebe brez nadležnega deca, ki nima nikoli dovolj.  jok
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 11:57 »

Pozdravljena, Maca; sta se o tem s partnerjem pogovorila?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
maca68
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 12:07 »

Že nešteto krat.  Jaz mu govorim, da mi ni do seksa če me non stop teži. Ne morem si pomagat. Želim si, da bi me samo objel, dal kakšen poljub in to je to. Ne pa da me za vsak ko me objame še celo potipa. Tudi jaz si želim seksa,  ampak tako, da si ga zaželim. On pa gleda samo na to, da ima prazne j....
Najin sex ponavadi traja le nekaj minut,  vse dokler gospod grof ni prazen. Sovražim ga iz dneva dan bolj. Ko prihaja v mojo bližino se začnem že kar trest.  jok
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 12:23 »

kakšen je pa vajin odnos na splošno?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
maca68
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 12:29 »

Na zunaj krasen. Lahko bi rekla, da se krasno razumeva,  vendar njegova potreba po seksu mene ubija. On pa tega noče razumet. Kako je mogoče, da ženski ne paše,  če pa vsaki,  se on razlaga.
Ej ne vem več, ali sem normalna.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 12:31 »

Na zunaj krasen.

na zunaj?  unsure  kakšen je pa v resnici? se pogovarjata? imata skupne interese, hobije? Si zaupata, si povesta vse skrite misli, želje, ....
Prijavljen

Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.892

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 12:34 »

Moj partner je namreč (po mojem) obseden z seksom. Vsak trenutek ko sva samo izkoristi, da me prime za joško ali za rit in me obšlatava po celem telesu. Ko greva v posteljo, začne takoj z rokami otipavat moje intimne dele. Spolno življenje mi je že počasi postalo prava nadloga. NIč več mi ne paše,  vse naredim zato, da je mir pri hiši. Parnem pa kar naprej jamra,  kako malo seksa.

Moj je bil pa ravno kontra...jaz pa sem si želela bolj takega kot je tvoj. pomisli
In jest sem šla mojemu tudi na živce ker sem rinila v njega.
In stalno sem poslušla, da sem nenormalna. jok

Pač smo različni....

Drugače pa je fajn se pogovoriti okoli tega. Predvsem o odnosu do spolnosti.
Ali gre SAMO za nagonsko zadovoljitev potrebe, ali gre TUDI za čustveno bližino, toplino...intimo...
Sex ni vse. Ima pa vseeno pomembno vlogo v partnerski vezi.
Če tukaj škriplje se veza prej ali slej razpade.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.871

« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 12:37 »

tudi jaz sem en tak partner....  zvizgam  sesmejem sesmejem sesmejem
a vidiš, maca, vsak je drugačen.
in seksualna energija mora štimat pa pika. imaš tudi take dece, ki se jim ne da glih vsak dan. ali večkrat na dan...  zvizgam
bodi pozorna na morebitno zlorabo. Wink ko daš, da je mir v hiši.  kiselnasmeh
tu se nič ne da. oba morata dobit. ne pa, da je tebe vedno manj.  rozicodam
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
tinna25
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 20

« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 12:39 »

Jaz sem imela enak slučaj kot Aslan......

premalo sexa v prejšni zvezi......8 let sva bila skupaj, vendar, če ne štima v spolnosti se zveza prej kot slej uniči....tudi najina se je....

Treba je ločiti kaj je pretiravanje kaj pa ne......Kolikokrat na tedne  oz. na dan pa on želi sex??

Skušaj ga pregovoriti...začnita z masažo......ali kaj podobnega, da ne bo samo tistih par minutk......
Prijavljen
maca68
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 12:57 »

Hvala vsem, ki ste prebrali moj post.

Moj bi seksal tudi večkrat na dan,  če bi mu dala, seveda.  Proba pa vseeno,  če bi se jaz zmehčala.
Ne morem se,  Žal.
Zvečer pa itak ne zaspi vse dokler ne dobi svoje.  Kar rine v mene in na vsak način se mora potešit,  včasih me psihično spravi na tla (govori mi vse slabe lastnosti, ki sem jih imela v preteklosti,  ker sem ločena). Spravi me v jok . Me pusti nekaj minut na miru in nato spet jovo na novo...
Ko dobi svoje zadovoljstvo pa v sekundi zaspi.
Jaz mislim, da takšno ravnanje ni ravno pravo. Že vlikokrat sem govorila z njim, da ne dela prav in se mi muza na vse načine, da tako malo seksa proti drugim parom itd. Vem pa, da se okol seksa z nikomur ne pogovarja. Njemu je delo na prvem mestu in takoj za njim pa sex.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #10 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 13:05 »

Na zunaj krasen. Lahko bi rekla, da se krasno razumeva, 

Njemu je delo na prvem mestu in takoj za njim pa sex.

hja, ti dve izjavi meni ne gresta najbolj skupaj...
Prijavljen

moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.667

« Odgovori #11 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 13:05 »

Zvečer pa itak ne zaspi vse dokler ne dobi svoje.  Kar rine v mene in na vsak način se mora potešit,  včasih me psihično spravi na tla (govori mi vse slabe lastnosti, ki sem jih imela v preteklosti,  ker sem ločena). Spravi me v jok . Me pusti nekaj minut na miru in nato spet jovo na novo...

Pa je tako že od začetka vajine zveze??
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
maca68
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #12 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 13:17 »

arwen coprnica;
Na zunaj krasen; Vsi ki naju poznajo, naju imajo za  krasen par,  znava se zabavat,   vzameva se čas za kakšne obiske itd,  zato sem napisla, da lahko rečem, da se razmeva. Ampak v postelji se pa NE.
Drugi odstavek: Na prvem mestu delu na drugem sex: Je zelo,  zelo delaven,  nikomur ne bo rekel NE,  pa če je še tako težko delo, Pravi pa,  če delam še bom pa seksal.
Upam, da ti gre zdaj skupaj. 
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #13 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 13:21 »

Na zunaj krasen; Vsi ki naju poznajo, naju imajo za  krasen par,  znava se zabavat,   vzameva se čas za kakšne obiske itd, 

to je še vedno le na zunaj - in zame na zunaj ni isto kot pa dejansko; lepo, da si vzameta čas za obiske - kaj pa čas samo za vaju?
Prijavljen

moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.667

« Odgovori #14 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 13:25 »

znava se zabavat,   vzameva se čas za kakšne obiske itd,  zato sem napisla, da lahko rečem, da se razmeva. Ampak v postelji se pa NE.

meni to ni lih jasno ... kako sploh lahko odnos laufa, kako se lahko imata 'izven postelje' skupaj lepo ... po vsem kar si napisala ...
mislim, sej človek ne deluje tako, da bi lahko potem kar 'izklopil' in brez vseh občutkov in razmišljanj šel dalje v dan ...

!?
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
maca68
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #15 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 13:38 »

Pa saj vam pravim, da ne razumem najine veze. Čisto sem že zmedena. Morda preveč popustljiva pri določenih opravkih. Ne vem več.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #16 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 13:43 »

ne, Maca, ti praviš, da imata krasen odnos

Na zunaj krasen; Vsi ki naju poznajo, naju imajo za  krasen par,  znava se zabavat,   vzameva se čas za kakšne obiske itd,  zato sem napisla, da lahko rečem, da se razmeva.

meni pa se, glede na opis, ne zdi tako krasen... in, kot pravi Moonica
meni to ni lih jasno ... kako sploh lahko odnos laufa, kako se lahko imata 'izven postelje' skupaj lepo ... po vsem kar si napisala ...
mislim, sej človek ne deluje tako, da bi lahko potem kar 'izklopil' in brez vseh občutkov in razmišljanj šel dalje v dan ...

...očitno nosiš v javnosti masko?
Prijavljen

maca68
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #17 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 13:48 »

Morda, pa še sama ne vem.Huh?Huh?
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.892

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #18 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 13:51 »

To ni zdrav odnos draga Maca68.
Spolnost doseže z manipulacijo, nesramnostjo....in GRE MU očitno samo za potešitev nagona.
Nima razvito sexualno inteligenco.

Razmisli KAJ TI ŽELIŠ od partnerstva...
Je to partnerstvo če mu "daš" da je mir....
In kaj bi bilo če mu nebi dala?? Bi te prevaral?

Spolnost najbi partnerje zbliževala.
Dogaja se na podlagi želje in motivacije obeh.
Vse ostalo je zloraba.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
maca68
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #19 dne:: ponedeljek, 07. september 2009 ura: 14:05 »

Res sem zmedena v tej vezi. z mano manipulira. Manipulira pa verjetno zato, ker se boji, da ga bom zapustila. Očitno ne bo druge rešitve.
Prijavljen
Strani: [1] 2   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar