FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 15:39

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Prizadetost, žalost in frustracija...  (Prebrano 5032 krat)
Nativa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 150

« Odgovori #20 dne:: sobota, 15. avgust 2009 ura: 11:19 »

Onix, mal se vprašaj kdo ti je Prijatelj in kdo "prijatelj"....
Prijavljen
Katulus
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 37

« Odgovori #21 dne:: nedelja, 16. avgust 2009 ura: 13:29 »

To pa vsekakor... dandanes so "frendi" že skoraj vsi katere trikrat vidimo na ulici. Pravi prijatelj je s tabo skozi.. in to sploh takrat, ko greš skozi hude stvari z njim rame ob rame.
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #22 dne:: nedelja, 16. avgust 2009 ura: 15:03 »

Moje prijatelje moja bolezen zanima samo takrat, ko me hočejo poniževat, da pa bi mi kdo pomagal, to ga pa ni. Hvalabogu za mojo družino...
Prijavljen
Mare R.
gost
« Odgovori #23 dne:: nedelja, 16. avgust 2009 ura: 19:37 »

Živjo stari! Ej 100% te podpiram v odločitvi da najprej pošlihtaš sebe. Res je da vsi tisti okoli nas ki se štejejo za "normalne" nimajo niti najosnovnejše predstave kako nam je pa kj nas je udarlo. Tiste ki te bi pa sm po enih žurih vlačil pa kod praviš te imel za norca pa bo bolš če jim rečeš adio. Lej maš 22 let, sam sm se oženu ko sem imel 26 let pa veš kj ti povem; niti najmanj nisem biv zrel za kj tazga in to priznam zdj ko jih mam 40 pa še depro povrh vsega!! Počasi se najdalj pride veš, sj bo. Tud ti boš dobiv deklco ki bo prava zate, pa res boš in vedu in čutu da je prava zate ne pa taka kt bi bla kolegom všeč ne pa tebi. Onix glavo pokonc, in korajžno naprej, življenje se šele odpira in začeja pri teh letih pa za bušček se nikar ne sekiraj, pa kj če je tm, sj je tvoj pa od nobenga kolega pa ne nič. Drži se stari in ne obupaj. Good luck!!  wav
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #24 dne:: nedelja, 16. avgust 2009 ura: 21:28 »

Hvala mare za tvoj prijazen odgovor Smiley. Imaš prov, ko bom pripravljen na punco jo bom že dobil (upam). Kako gre pa tebi kej? Če se ne motim, si zdaj začel z antidepresivi ane? No uglavnem drži se tudi ti, pa se še kej slišmo Smiley.
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar