FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 03. junij 2026 ura: 14:41

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4] 5 6   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Rabim pomoč!  (Prebrano 35662 krat)
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 68

« Odgovori #60 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 17:48 »

No lej kr dva psihiatra maš, ker priviliegij sesmejem Jah sam pravjo da strah je votu okol ga p nč ni xD čim ga boš premagu bo bolš. Ne nimam prublema s tem, doskrat folk preučujem po obraznih potezah, pravjo da tud pr osvajanju je očesni kontakt najbol pumembn sesmejem Tko da če zaklučmo, najraj gledam obraze, mimiko in tud način kko me gledajo xD Čprou pr nekaterih pa raj u tla gledam ja. sesmejem A ti maš pa ful prublema s tem?

Uff gefa, pa sj to ni tok težko, men nkol zemlevid ni šou sesmejem

jaja hehe kar 2 sesmejem in si se pobotala s tipom?

saj gefa sama po seb ni težka, samo treba se je dosti piflat Shocked pa tolko enih ne pomembnih stvari se učimo da glava peče
Prijavljen
ForbbidenWish
gost
« Odgovori #61 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 17:54 »

Jst sm ista glede mnenja. U tistem momentu mam čist prazno glavo in sploh nwm kaj bi rekla, pol čez pet ur se pa spomnem kaj use bi lah zmetala uni osebi u faco sesmejem Al pa večkrat vem da mam prou al pa pač sam čutm nujo da bi nekomu povedla ta svoje pa si ne upam. Te zadržke mam sam u živo pa do določenih oseb ker me je pač strah izgube.

Ja sj se nisva glih skregala, sam comp mu je crknu sesmejem Kaj pa ti, maš še zmr prubleme s punco?

Jah pr gefi je to značiln, kr neki se morš učit u nekih podnebjih pa prsteh pa takem sranju k ti ubistvu nkol nou prou pršu, razn pr kaki križanki sesmejem
« Zadnje urejanje: sreda, 13. maj 2009 ura: 17:57 od ForbbidenWish » Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #62 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 18:16 »

Ja jaz bi full rad povedal vedno svoje ker ne morem tistih domišljavih ljudi ko se majo za nekaj več... v razredu mam polno takih v starih časih bi jim že vsem pokazal hehe...

Pa ja mam neke probleme zdaj s punco škoda besed zgubljati glede tega.

Saj v srednji šoli je večina predmetov tak, da jih neboš nikdar rabil samo res pri kaki križanki totalna bedarija če mene vprašaš...
Prijavljen
ForbbidenWish
gost
« Odgovori #63 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 18:23 »

Uh ja razni snobi, ludje k misljo da so boga za jajca prjel itd. poznam take ja, tud jst bi jih najraj mau mučla ne jim sam puvedla da so glupi sesmejem Pa kašn prfoks bi se tud najdu umes sesmejem Maš prubleme s prfoksi?

Aja? Jah če se ne štekamo s partnerjem ns to še bol pahne u depro. Saj mene zmer. Tko da lah puveš če ti bo bolš. Smiley

Jah men je tist tud brezveze- dejmo primer mato: kr neki koreni, potence itd. ; kaj boš to rabu, razn če boš komu zabiu da je kreten na 10 potenco  sesmejem
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #64 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 19:08 »

o mati mi sploh ne govori...hjao kako blesavo profesorco mamo pa kaj si nor Shocked noben ostal profesor je ne trpi nihče na šoli pravi zmaj je...reinkarnacija hitlerja 100 posto
Prijavljen
ForbbidenWish
gost
« Odgovori #65 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 19:21 »

Aja  sesmejem Kaj pa uči? Pa kko kej teži? Jst sm mela profksa za biglo- žiu obup xD
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #66 dne:: četrtek, 14. maj 2009 ura: 15:06 »

matematiko  Angry
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #67 dne:: četrtek, 14. maj 2009 ura: 16:38 »

Pozna kdo kako dobro knjigo za samopomoč? Ker bi nekaj dobrega bral...itak nič ne delam pa bi mi prav prišlo da bi si na nek način kratkočasil dneve
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #68 dne:: petek, 15. maj 2009 ura: 15:18 »

http://www.youtube.com/watch?v=_vRje6KQWfo&feature=PlayList&p=A1DDD8E0337D01E5&playnext=1&playnext_from=PL&index=40
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #69 dne:: petek, 15. maj 2009 ura: 18:24 »

Kako se počutim prazen in nikjer ne najdem prostora zase...sploh nič več ne čutim kot jeze in straha...dneva več ni da bi bil nasmejan..sovražim to stanje Evil silim se iz te hiše pa se vedno počutin tesno v svoji koži za popiz*** nemorem več tak naprej nekaj se more spremeniti zglavovzid
Prijavljen
ForbbidenWish
gost
« Odgovori #70 dne:: nedelja, 17. maj 2009 ura: 21:22 »

Evo me spet sm mau pršla pogledat sm xD

Nimam pojma u knigah za samopomoč, sam mam pa u kaki drugi če tud drgač rd berš sesmejem

Drgač pa vidm da si nekam slabe vole, sj mamo usi take dneve k bi najraj spizdl nekam ... Dans tud mene neki jebe, sm tečna k ps sesmejem
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #71 dne:: torek, 09. junij 2009 ura: 14:39 »

Evo spet jaz! Upam da dobim kak odgovor!

Moje težave se kupičijo zdaj že skoraj tretjo leto. Nevem če mi sploh kaj pomaga..če sploh lahko te svoje občutke čustva dam v katero skupino "bolezni"
Ničesar več ne čutim kot samo strah, tesnobo in jezo na samega sebe...ni nobene situacije ko bi bil sproščen ko nebi bla glava tako težka...vse predstavljalo tak napor. Pa tako rad bi da je mir...sprobal sem že vse( pozitivne misli, ne misliti o težavah,...) nič ne pomaga...zdravilo tudi nima nobenega posebnega efekta!
Nimam neke stabilne osebnosti sem ruševina od človeka. Ne vem s čim si vse to zaslužim...ne znam opisati svojih težav pa rabil bi nekoga ki bi mi lahko pomagal...prijatelja kar koli...sovražim svoje živlenje najraje bi se šel zapil in ubil...eh škoda.... jok
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #72 dne:: sreda, 10. junij 2009 ura: 07:27 »

rozicodam Samurai, eeeej  nehvala ustavi konje, prosim in najprej globoko vdihni nato pa skupaj razmisliva, kaj sedaj, kako naprej  rozicodam

Leto in pol hodiš k psihiatru, pa očitno ni kakega napredka... torej bi bilo mogoče umestno zamenjat strokovno osebo; tole sem našla, mogoče kaj pomaga:

http://www.cid.si/content/view/180/152/

Potem, starši. Praviš, da ste v dobrih odnosih. Zaupaj se jima. Povej, kaj občutiš, kaj se dogaja s tabo, ...  V taki situaciji je vsaka podpora dobrodošla in s skupnimi močmi boste lažje našli izhod iz te krize.

Kakor jaz vidim zadevo, so se pri tebi težave začele s kajenjem trave + globoko rano je pustil krst v 1. letniku.. praviš, da si doživel ponižanje.. kaj si pri tem občutil... kako se počutiš zaradi tega danes? ... - to je zame stvar, ki bi jo bilo dobro predelat in oddelat.

Dekle - kako sta z odnosom? še težave? Tudi to verjetno vpliva na tvoje počutje...

Kaj pa učenje samo? bliža se konec šolskega leta... kako kaže? Zaključevanje ocen je ponavadi stresno (vsaj zame je bilo) ...

Samurai, kar se mene tiče, si precej stabilna oseba (beri: jaz pri teh letih pojma nisem imela, kaj je to življenje - namreč sem imela precej težav, pa se jih nisem zavedala in jih tako rešujem šele sedaj - ti pa že veš, da želiš spremeniti določene stvari pri sebi - to je ogromno, veš  rozicodam da človek ve, da nekaj ni v redu in da želi to popravit, izboljšat ...

... in imaš precej pozitivnih lastnosti, ogromno potenciala je v tebi, sposobnosti... treniraš - in si zelo dober v tem...  clap bravo! samo tako naprej  oki 

Objem
Arwen

Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
tinkibinki16
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 105

« Odgovori #73 dne:: četrtek, 23. julij 2009 ura: 15:43 »

Ojla, a je kaj bolje? Oglasi se kaj
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #74 dne:: sobota, 08. avgust 2009 ura: 00:41 »

Hm...po dolgem dolgem času se javljam,...bolje če je nevem ker so trenutno počitnice in sem doma kot v enem balonu varovan in nimam stika z ljudmi..verjetno da ni.. v tem času so se mi začele vsiljevati misli in začel sem delati neke poteze recimo vedno stiskam prste skupaj na nogah al pa šobim ustnice in se mi ne sanja za kaj...trenutno se ne obremenjujem tolko s težavami oz se jim manj posvečam ker se tudi one meni manj...bo pa spet isto vse ko se začne šola vsaj mislim tako...trudim se pa trudim pa ne pridem ven iz teh začaranih krogov pa tolko kot se jaz trudim se verjetno noben na tem svetu ker je res kruto v teh letih v tem obtičati ne predstavljivo....ampak kaj češ živlenje gre naprej z menoj ali brez mene...vse te težave podobne kot se mi zdaj pojavljajo sem imel že kot otrok občutek imam da se duševno razvijam nazaj v otroka...mogoče pa je to ne rešen problem iz otroštva kdo bi znal....mogoče kdo od vas?
« Zadnje urejanje: sobota, 08. avgust 2009 ura: 09:53 od Samurai » Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #75 dne:: ponedeljek, 10. avgust 2009 ura: 14:27 »

kaj pa psihoterapija? kaj napredka?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #76 dne:: ponedeljek, 10. avgust 2009 ura: 15:12 »

Sem se pozanimal pa so mi svetovali da to počnejo bol s starejšimi da sem še premlad pa da kasneje če še bom rabil pomoč...napredek je edino to da ne posvečam več tolko časa tem problemom in se ne sekiram zaradi njih tolko več problemi pa so še vedno ostali isti še zraven sem dobil par težavic...mogoče je zdravilo napačno zdaj nisem bil 2 mesca pri zdravniku ker sem zaradi dopusta moral predstaviti pregled ju3 pa mam spet obisk pri njem
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #77 dne:: torek, 11. avgust 2009 ura: 09:40 »

Sem se pozanimal pa so mi svetovali da to počnejo bol s starejšimi da sem še premlad
  Huh? ja, kje si se pa to zanimal? če prav vem, obstajajo tudi strokovnjaki za mladoletne, za mlajše,.... torej?
Prijavljen

Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #78 dne:: torek, 11. avgust 2009 ura: 14:41 »

Sem se danes pogovoril z doktorjem o psihoterapiji, moram se še samo dogovoriti s starši glede stroškov potem pa bom jo začel obiskovati 1x tedensko
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #79 dne:: torek, 11. avgust 2009 ura: 14:42 »

lepo! upam, da bojo starši pomagali, kar se stroškov tiče  oki
Prijavljen

Strani: 1 2 3 [4] 5 6   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar