FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 03. junij 2026 ura: 14:41

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3] 4 5 6   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Rabim pomoč!  (Prebrano 35662 krat)
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 68

« Odgovori #40 dne:: ponedeljek, 11. maj 2009 ura: 22:18 »

Jah sj pravm, pr men je blo dokaj bedn xD Pa še neki sm se kregala duma, pa je pač bad day. Se mybi kej bolš počutš u primerjavi s prejšnimi dnevi?
pa nevem nisem tako depresiven od kar tipkam na tem forumu drugače pa še je ostalo vedno isto.
Kaj pa ti? ti pomaga kaj ta forum?
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #41 dne:: torek, 12. maj 2009 ura: 07:02 »

Danes ko sem se peljal domov iz šole sem razmišljal kako je ostalim lepo ko lahko gredo po cesti čist sproščeno pa uživajo zdaj fajn na soncu.

saj veš, da videz tudi vara?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #42 dne:: torek, 12. maj 2009 ura: 16:40 »

Danes ko sem se peljal domov iz šole sem razmišljal kako je ostalim lepo ko lahko gredo po cesti čist sproščeno pa uživajo zdaj fajn na soncu.

saj veš, da videz tudi vara?
vem. Pa vem tudi da niso vsi od njih bili trenutno srečni. Ampak vseeno jim ni noben napor iti po pločniku kot je meni..to ves čas hočem povedat
Prijavljen
ForbbidenWish
gost
« Odgovori #43 dne:: torek, 12. maj 2009 ura: 18:01 »

Ja kr uredu sm zadne čase pa ne sam zrd foruma tud tko, čprou me še kdaj prime, sm velik bolš vole. Smiley Hja enga dne boš mogu it tud po pločniku, del lajfa je da hodmo po raznih pločnikih xD Mislm da bi mogu sam prebit ta led pa enkrat probat, pol bi blo pa use laži in laži. Pa učas se morš tud kr tko za foro nasmehnt, sam zto k žviš. Lajf ni tko bedn k se zdi, preteklost ns velik luvi ampak najbolš je puzabt. Drgač pa a ni dans en fajn dan? xD
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #44 dne:: torek, 12. maj 2009 ura: 18:35 »

Ja kr uredu sm zadne čase pa ne sam zrd foruma tud tko, čprou me še kdaj prime, sm velik bolš vole. Smiley Hja enga dne boš mogu it tud po pločniku, del lajfa je da hodmo po raznih pločnikih xD Mislm da bi mogu sam prebit ta led pa enkrat probat, pol bi blo pa use laži in laži. Pa učas se morš tud kr tko za foro nasmehnt, sam zto k žviš. Lajf ni tko bedn k se zdi, preteklost ns velik luvi ampak najbolš je puzabt. Drgač pa a ni dans en fajn dan? xD
Lepo..vem da se treba nekako prebiti ta led...saj ne misli da ne poizkušam vsak dan samo mi nekakor ne grata...bit če bolje nekoč

Kaj pa kaj tebe muči? malo se izpovej da nebom samo jaz kot neka žrtev tu stal laughing
Prijavljen
ForbbidenWish
gost
« Odgovori #45 dne:: torek, 12. maj 2009 ura: 19:19 »

Jah sj je tvoja tema, valda da bomo tebe obdelval tle xD Drgač pa trenutn me muč tip, neki sm na ignoru (mislm saj zdi se mi), ne oglaša se, ne nč pa sm mau žiučna Sad Drgač moji problemi nasploh so pa tud - težko navežem stike z ljudmi, za nč ne mislm da sm dost dobra, slaba samopodoba; net je nekak moj edini zaveznik. Pa zlo niham, lah sm čist naspana pa use, pa bom usen brez energije, vole, zaspana pa žalostna. Vse vidm črno pa učas bi blo fajn pubegnt xD
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #46 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 08:43 »

Ampak vseeno jim ni noben napor iti po pločniku kot je meni..

in kako si lahko tako zelo prepričan v to trditev? meni je bila muka hodit po cesti, pločnikih, v javnosti,.... pa se mi zdi, da ni tega vedel nihče.
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Vegapu
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 10

« Odgovori #47 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 14:02 »

Meni je blo tud muka po cesti pločniku... V smislu da me vsi gledajo in komentirajo... Ampak poglej iz svoje perspektive, sigurno kdaj opazuješ ljudi ki se sprehajajo in v glavi delaš različne komentarje glede kakšni so ti ljudje pa naj bo suh, debel, visok, nizek, črn, bel... ta iluzija pa hitro zbledi (pozabimo cez 5min), saj se ljudje veliko raje ukvarjamo s seboj kot s komer koli. Tukaj tiči ta problem in rešitev Smiley
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #48 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 14:15 »

Meni je blo tud muka po cesti pločniku... V smislu da me vsi gledajo in komentirajo... Ampak poglej iz svoje perspektive, sigurno kdaj opazuješ ljudi ki se sprehajajo in v glavi delaš različne komentarje glede kakšni so ti ljudje pa naj bo suh, debel, visok, nizek, črn, bel... ta iluzija pa hitro zbledi (pozabimo cez 5min), saj se ljudje veliko raje ukvarjamo s seboj kot s komer koli. Tukaj tiči ta problem in rešitev Smiley
Ja jaz še vedno točno nevem kaj me muči ko grem po cesti pločniko...kje koli že pač..nekako pa si predstavljam da ko prideš do odgovora si nekakor na koncu in potem tudi premagaš ta strah...je tako?
Prijavljen
ForbbidenWish
gost
« Odgovori #49 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 14:33 »

Hja k najdš razlog pol ti ga uspe razrešt in je ok. Sam najdt ga je težko.
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #50 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 14:35 »

Hja k najdš razlog pol ti ga uspe razrešt in je ok. Sam najdt ga je težko.
Tako tudi jaz mislim! A ti si že našla svoj razlog? pomisli
Prijavljen
ForbbidenWish
gost
« Odgovori #51 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 14:42 »

Učas se mi zdi da sm ga, pol spet ne. Sam pač nesamozavestna sm zlo, od reakcij k sm jih dubivala v preteklosti. Nosm to še naprej u seb in mi je bedn. Kko ratat samozavestn? Precej težko, mogoče če že s športom začneš je mau bolš. Sam men je mnenje drugih ful pumembn in čim slišm kritiko sm na dnu.
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #52 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 15:17 »

Učas se mi zdi da sm ga, pol spet ne. Sam pač nesamozavestna sm zlo, od reakcij k sm jih dubivala v preteklosti. Nosm to še naprej u seb in mi je bedn. Kko ratat samozavestn? Precej težko, mogoče če že s športom začneš je mau bolš. Sam men je mnenje drugih ful pumembn in čim slišm kritiko sm na dnu.
Kolko razberem iz tvojih postov tebe to niti tako zelo ne moti pri normalnem živlenju al? Ker jaz recimo se težko za vikend spravim iz hiše pa da bi šel s kom kam. Pa vse se mi je v bistvi na glavo obrnilo pa tudi zdaj ko pišem ta post 100x premislim al ga naj objavim al ne..

Pa to me tako fizično zdela ko sem cel čas izpostavljen pač množici ljudi( v šoli naprimer)da cel dan potem več nemorem normalno funkcionirat nimam energije in volje do ničesar. Zdaj bi se moral iti včit pa se nikakor ne morem sem čist odsoten...
« Zadnje urejanje: sreda, 13. maj 2009 ura: 15:22 od Samurai » Prijavljen
ForbbidenWish
gost
« Odgovori #53 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 15:27 »

Me mot k učas sm čist brez razloga u stanju bede. In tud bol si samozavestn, več pozitivne energija oddajaš, bol prvlačš folk. Ljudje to use čutmo. Sam k se jst oziram na une k me toučejo k pa na une k mi res puvejo tko kot je in me majo za neki vrednga, ne da se morm skoz spreminjat. Sj mogoče enga dne k bom dusegla zastavlene cilje da mi bolš. Sam če se tkole skoz vlečš okol brez energije nis nč bliži uresničitvi. Zto mormo usi mau spremenit mislenost, se sprejet, dujet kaj hočmo in delat na tem. K to je smisu lajfa, nč ti ne pade z neba xD Drgač pa jst tud sm na začetku tuhtala a čm sploh kej napisat na tem forumu al ne, kaj če se bom usem zdela neumna itd. Ampak zdj k pišm mi je use laži pa še par hudih nasvetov dubim, pa še mam folk k je ubistvu na moji strani.

Ja jst mam zdle tud čist prazno bučo xD Ampak morš se mau prsilt, sj ni use lpo- pejt se učit pa kukr bo bo, deli odmore umes, nadihi se svežga zraka, neki da ti zbistri misli, sj bo pomezik oki Smiley
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #54 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 16:15 »

Pa ja vse to že vem..in tudi sam prakticiram ampak s tem stanjem v katerem sem trenutno pač nisem in nemorem bit zadovoljen hočem več me razumeš? Grin  Vsaka čast pa tebi, da ti to tako vse lepo gre Smiley

Učenja pa sem se že lotil Smiley
Prijavljen
ForbbidenWish
gost
« Odgovori #55 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 16:42 »

Jah vem da je s čem takim bit težko zadovoln, sam treba je pač to spremenit- tko k men uspeva se tud ti pučas korak za korakom vzpenji navzgor, poišč nek smisu u lajfu. Folka pa ne sprjemi kot neke pošasti bolše od tebe ampak kot posameznike s čustvi, problemi, mislimi in use kar paše zravn, kot ti. Kaj veš lah da se nekdo bojuje še s hujšimi strahovi kot ti ampak tega pač ne pukaže. Sprjem se tazga k si, nisi čudn in bod med folkom to kar si, zakamuflirat se nemorš, spremenit pa tud ne. Ljudje smo pa itaq socialna bitja, tko da nm je to da smo u neki skupnosti u naravi, usi k tega ne zmorejo majo to sam u glavi.

Drgač pa thnx, sj mi ne gre skoz tko supr ampak se trudm- mislm zakaj bi zapravla ceu lajf za depresijo? xD

No pridn xD in kaj se to učiš?
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #56 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 17:03 »

Si že skoraj ko moj psihiater hehe... mi tudi to razlaga. Pa ja zavedam se tega vsega in tudi si probam predstavljati ljudi kot posameznika a se vseeno vedno zatakne nevem strah je močnejši...tebe tudi mantra kontakt z očmi? Da ne moraš folka gledat v oči ko greš mimo?

Uf geo pišem test pa si malo berem laughing
Prijavljen
ForbbidenWish
gost
« Odgovori #57 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 17:21 »

No lej kr dva psihiatra maš, ker priviliegij sesmejem Jah sam pravjo da strah je votu okol ga p nč ni xD čim ga boš premagu bo bolš. Ne nimam prublema s tem, doskrat folk preučujem po obraznih potezah, pravjo da tud pr osvajanju je očesni kontakt najbol pumembn sesmejem Tko da če zaklučmo, najraj gledam obraze, mimiko in tud način kko me gledajo xD Čprou pr nekaterih pa raj u tla gledam ja. sesmejem A ti maš pa ful prublema s tem?

Uff gefa, pa sj to ni tok težko, men nkol zemlevid ni šou sesmejem
Prijavljen
Vegapu
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 10

« Odgovori #58 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 17:39 »

...tebe tudi mantra kontakt z očmi? Da ne moraš folka gledat v oči ko greš mimo?

Tudi jaz sem imel probleme z gledanjem tujih ljudi v oči(neznani ljudje, učitelji...).Še večji problem mi je bil pogovor s "lepimi" ženskami in gledanje v oči, kakor da bi bil jaz manj vreden, da bi jih pogledal v oči, sramežljiv... Eni so mi predlagal da naj gledam ljudi v čelo(malo višje od oči) in ni tistga neprijetnega občitka... To se mi zdi pri meni ni učinkovalo. Sedaj pa lahko normalno pogledam ljudi v oči pa naj bo to playboy zajčica, direktor, zidar... Ne vem pa kako sem to dejansko prebolel. To nekak mine, ali pa s svojo samopodobo popraviš.
Prijavljen
Samurai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #59 dne:: sreda, 13. maj 2009 ura: 17:47 »

...tebe tudi mantra kontakt z očmi? Da ne moraš folka gledat v oči ko greš mimo?

Tudi jaz sem imel probleme z gledanjem tujih ljudi v oči(neznani ljudje, učitelji...).Še večji problem mi je bil pogovor s "lepimi" ženskami in gledanje v oči, kakor da bi bil jaz manj vreden, da bi jih pogledal v oči, sramežljiv... Eni so mi predlagal da naj gledam ljudi v čelo(malo višje od oči) in ni tistga neprijetnega občitka... To se mi zdi pri meni ni učinkovalo. Sedaj pa lahko normalno pogledam ljudi v oči pa naj bo to playboy zajčica, direktor, zidar... Ne vem pa kako sem to dejansko prebolel. To nekak mine, ali pa s svojo samopodobo popraviš.
Očitno je res to nekaj na samopodobi vidim da nas je dost takih ki mamo podobne težave...pa zdaj si čist "ozdravel" nimaš težav s pogovorom z drugimi ljudmi in občutkom manj vrednosti? Jaz tudi težko povem svoje mnenje in tudi ko vem da imam prav nekako ne povem tega ne morem  Shocked
Prijavljen
Strani: 1 2 [3] 4 5 6   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar