FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 04:03

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Asentra spolnost  (Prebrano 163 krat)
heretic
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 19

« dne:: sobota, 07. marec 2026 ura: 11:15 »

Torej zanima me sledece..tisti ki ste na asentri..sedaj jo en teden jem 12.5 mg in po enem tednu bi moral visati na 25 mg (danes torej). Problem je ker pri 12.5 ze no faking way da dosezem orgazem. S punco sva probala vse ampak sem le kot en "stroj" ki ne cuti nic. Glede na to, da mi je to zelo pomembno..kako se soocate s tem? Ali pac opustit vse skupaj dokler je se zacetek..vem da obstajajo druga zdravila ampak wellbutrin zaradi epi statusa ne pride v postev.
Kaj narediti? Hodim na KVT ampak je se bolj zacetek vse skupaj. Omoticnost in slabost sta pa res omejujoci (zaradincesar so mi dali asentro).
DRuga stvar je PSSD (trajna spolna disfunkcija po jemanju ssri) ki sem jo na zalost zasledil na spletu da je mozna. Sedaj me samo misel na to odbije od jemanja. Ne predstavljam si da bi se to zgodilo no.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar