Pozdrav.

??
Mene se pa je prijel en nov strah oz. skrb. In sicer, strah pred psihozo. Ja, to se mi je pojavilo pred par dnevi in me prav duši.
Začelo se je tako, da sem pred približno 4-5 dnevi, začela imeti takšen čuden občutek v glavi. Težka glava, 'pijan' občutek, omotica, težke oči, 'prepih' v ušesih. Nato pa sem se pričela počutiti, kot da nisem prisotna v telesu. Zmedena, prestrašena, zajokala sem se za vsako stvar, pozabljiva, glava polna negativnih misli. In seveda moja napaka je bila, da sem šla na analizirati na Google, kaj to pomeni. In mi vrže ven psihoza, šizofrenija, ipd. Groza. Zdaj me še bolj skrbi, da bi enostavno izgubila kontrolo in da bi se mi to razvilo. Sploh me skrbi, ker se je ta strah pojavil nenadoma.
Stara sem 27 let in sem študentka. Trenutno na absolventu, da zaključim magistrsko nalogo. Sem šla skozi ogromno težkih stvari v življenju, tako da ne želim, da bi se mi kaj takega zgodilo in uničilo vso moje trdo delo, ki sem ga vložila vaše. In takšni časi, ko gre vse navzdol me čisto vržejo iz tira.
Sem pa trenutno na prvem dnevu menstruacije in ne vem, če je lahko tudi to krivo. Imam PCOS, pa sum na endometriozo.
Hvala za vaša mnenja. Mogoče me pa kdo uspešno pomiri.

?