FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 25. maj 2026 ura: 04:57

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: DRUGAČNI GLAVOBOLI  (Prebrano 775 krat)
TIJANA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 61

« dne:: petek, 26. januar 2024 ura: 11:31 »

Pozdravljeni...Že dlje časa se bojujem z ankso in tesnobo. Že dlje časa imam drugačne glavobole, drugačni zato, ker imam velikokrat tenzijske glavobole in včasih migrene. Pred dvema mesecema, so se mi pa začeli pojavljati drugačni glavoboli, kot da me boli ožilje na glavi, tudi če se z roko dotaknem boleče točke, je tak neprijeten občutek. Bila sem na magnetni resonanci, pokazalo je sicer nek sindrom, kjer je hipofiza delno krajša, nevrologinja je rekla, da ni to nič posebnega. Dobila sem tudi neke tablete, po katerih je malce boljše.
Ti čudni glavoboli, me sedaj zopet skrbijo, zaradi njih ne morem biti skoncentrirana, nenehno iščem po googlu... v glavnem katastrofa. Naj povem, da sem že 15 let na Alventi, včasih imam občutek, da mi ne pomagajo več, saj imam zadnji dve leti, ful nihanja razpoloženja, tesnobe.
Ali je imel kdo podobne glavobole in ali mislite, da je to predvsem anksa?
Hvala
Prijavljen
Runo24
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 50

« Odgovori #1 dne:: petek, 26. januar 2024 ura: 23:45 »

Hmm težko bomo tu komentirali kaj je, vsaka tesnoba in depra ima za simptom lahko tudi glavobol, ki pa je obenem tudi simptom drugih obolenj. Glavobol lahko nastane zaradi prehlada ali kake resne bolezni. Tudi vsi glavoboli niso enaki. Če se opravili slikanje, vas najbrž nima kaj skrbeti. V kolikor boste temu posvečali pozornost, bodo lahko tudi glavoboli pogostejši. Googlat pa raje kar nehajte, to zelo slabo vpliva na počutje. Pogovorite se z osebnim zdravnikom, mora vas sprejeti, ker se vam sicer lahko osnovno zdravje (psihično) zelo poslabša. Morda bo pa čas za menjavo terapije. Čemu pa terapija sploh, je zgolj anksioznost ali strah pred boleznijo ali? Lp
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar