Lep pozdrav
Naj vam predstavim svojo zgodbo. Star sem 34 let in vse skupaj se je začelo 2 leti nazaj in sicer s strahom na raka na grlu. Pri požiranju sem imel čuden boleč občutek, ki se ni umiril več mescev. Obiskal sem svojo zdravnico, ki me je napotila k ORL. Tam mi je ugotovil blažji refluks in mi predpisal nolpazo. Pol leta je bil nato mir, ko se je vse skupaj spet pojavilo in zopet sem šel na kontrolo k moji zdravnici.Ta mi je napisala napotnico za gastro in seveda je bilo vse bp. Zopet sem bil pomirjen in sem vse skupaj pozabil za par mesecev. Potem pa spet ista zgodba. Tokrat sem šel samoplačniško po drugo mnenje, ki je prav tako povedal, da je vse ok.Tukaj se še ne zaključi. Naslednji simptomi, ki so se pojavili so bili vrtoglavica,glavoboli in občutek pijanosti. Napotnica za MR glave,pregled krvi in ščitnice. Vse bp.Naslednja stvar, ki sem jo dal skozi je bila bolečina v spodnjem delu trebuha, ki seva proti dimljam. Ultrazvok spodnjega dela, katera je pokazala mogoče drobno kilo. Trenutna stva s katero se spopadam pa je napihnjenost, pretakanje in občutek sitosti ter bolečine v spodnjem delu križa. Preko googla sem si že diagnosticiral rak slinavke ali črevesja. Vsak dan imam manj energije za te moje probleme.Pa tudi doma trpijo zaradi mojih muh. Hvala za nasvete in lp
Zdravo Cathal. Kako je situacija letos? Tudi sam imam podobne težave kot ti. Pač anksioznost in antidepresivi. Imam pa epizode, ko se zamislim različne bolezni, in tudi simptomi se mi pojavijo. Najprej sem imel težave s srcem. Takrat sem se začel srečevati z ankso in napadi. Sedaj vem, da je bilo samo tiščanje v psih zaradi psihe. Razne preizkave, obremenitveni test, vse bp.
Naslednje leto me je začela bolet glava. Tumor v možganih! Preizkave, slikanja, ... vse bp. Okej, me je nehala bolet glava.
Lani sem ''zbolel'' na pljučih. Rak na pljučih! Slikanja, preizkave, seveda vse bp. Spet.
No, in že pred časom sem dojel, da me zaje**** psiha, in da sem ok. Ampak ne, spet sem bolan. Letos imam isto kot ti, raka na slinavki ali črevesju. Krvna slika ok, rentgen ok. Zdravnik pravi, da je bp. Nekaj me sicer tišči nekje v trebuhu oz. črevesju. Ravno toliko, da se čuti, ponavadi na različnih mestih. Pa blato je dokaj različnih oblik in gostot. Isto, prek googla sem si postavil to diagnozo. Zaenkrat se še nisem sprijaznil, da sem ok, še vedno me matra občutek, da je nekaj narobe. Zavedam se tudi, da psiha vpljiva na prebavo, in imam zato lahko take simptome.
Je imel še kdo podobne težave? Kako so potekali pri vas?