FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 15. maj 2025 ura: 06:16

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: prosim pomoč tesnoba anekisoznost?  (Prebrano 970 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
mnitram
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« dne:: sobota, 31. julij 2021 ura: 11:36 »

Pozdravljeni sem novi tukaj in bi prosil za kakšno pomoč oz. komentar

Pred priblizno 2meseci sem obiskal dr.zaradi vnetja ledvic ta je bil pripravnik in naredil celo paniko da bom moral v bolnico pod nujno itd stvar se je uredila v 4dneh.Takrat se  je pa začela zgodba,ki traja in traja začel sem se sekirati in premisljevati za sebe za svoje zdravje strah skrb na sebi kaj če je to da ni to potem pride ena bolečina misel da spet ni kaj.......
Nekaj časa za tem sem v sluzbi dozivel občutek rahle vrtoglavice nato ojej kaj je kaj bo in razbijanje srca bolečine v misicah napetost,to se je pojavilo 2 krat v dveh tednih. Med vsem tem sem opravil krve preizkave ok internist ok malo slabsa kondicija pa malo prevec kg ostalo ok. Sedaj razbijanja srca več ni je pa ostal obcutek neravnotezja ni glh vrtoglavica oz levo desno,ki izzveni v trgovinah sluzbi tudi vmes doma kaj bi lahko to pomenilo je res lahko stres aneksioznost skrb misel da ni kaj narobe je pa prisotna preveč krat,,,lp oki oki pomezik Sad
Prijavljen
Juliette
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 583

« Odgovori #1 dne:: sobota, 31. julij 2021 ura: 13:26 »

Pozdravljen.

Ja, prav lahko je to posledica stresa. Simptomi so značilni za anksiozne motnje. Si se kdaj prej že srečal z njimi? Si bil pred tistim dogodkom pri zdravniku v bolj stresnem obdobju?
Vem, da je lažje reči kot storiti, vendar poskusi čim bolj opustiti skrbi glede bolezni, poskusi se s čim zamotiti. Saj preiskave si opravil in kaže OK, ane?
Priporočene so lažje oblike športa v naravi, kar ti bo tudi za kg koristilo.
Prijavljen
mnitram
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #2 dne:: sobota, 31. julij 2021 ura: 14:02 »

Ne nikoli nič razen cel čas covida za bv bil živčen nenormalno in tudi drugače kar z lepega postanem živčen nestrpen ja izvidi kažejo ok internist napisal možnost aneksioznost...
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar