FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 15. maj 2025 ura: 06:02

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: sociopatizem  (Prebrano 434 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
gregamezek
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« dne:: nedelja, 06. junij 2021 ura: 20:34 »

zdravo

Kako bi se spremenil  v boljsega cloveka, da ne bi bil tak sociopat in malomarnez.

Star sem 36 in imam zadnjih nekaj let tezave z motivacijo, nejevoljo, tezko se prebijam skozi zivljenje.
Sem malomaren, ne gledam na zdravje, vse mi gre na k, ljudi ne maram, v glavi si ponavljam, da sovrazim svoje zivljenje, z nobeno stvarjo nisem zadovoljen.
Rodila se mi je hcerka pa namesto da bi jo vzljubil mi gre na zivce njeno dretje, postal sem clovek, ki noce pomagati, lenuh, ki bi samo  spal, jem samo nezdravo.
Bojim se, da si bom unicil zivljenje, zaradi moje malomarnosti sem izgubil se izpit za avto, a lahko kako popravim svoj znacaj z tabletami, imam namrec zelo malo potrplenja, ne zavedam se posledic svojih ravnanj, jemal sem ze asentro, stratteto pa se mi zdi,da sem zarad tega samo bolj zaspan, pocutje je se vedno na psu ze nekaj let, poleg tega me pestijo bolecine.

hvala za pomoc

Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar