FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 24. avgust 2026 ura: 06:59

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Papa!  (Prebrano 2360 krat)
oshee
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 150

« dne:: četrtek, 22. avgust 2019 ura: 17:25 »

Ne zmorem več niti nočem več! Dovolj mi je tega pof**** sveta. Se vidimo na drugi strani mavrice.

"An Old Man Dies, A Young Woman Lives ... Fair Trade! I Love You ****!" (Willis, Bruce, Sin City (2005))

Prijavljen
gogi
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 696

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 22. avgust 2019 ura: 17:54 »

Kam pa kam?
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.893

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 22. avgust 2019 ura: 18:02 »

Oshee včasih rabimo nekoga, ki nam v temi prižge luč, da vidimo da zmoremo,
že topla beseda, poslušanje in prisotnost nekoga ob naši stiski, nam pogosto rešuje življenja.

Pokliči ... http://www.telefon-samarijan.si/
 rozicodam

Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Violeta8
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 134

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 22. avgust 2019 ura: 19:04 »

Oshee pozdravljen/pozdravljena,
življenje po smrti se ne konča, ampak če si življenje človek vzame na silo, duša trpi, tava v temi, ne izplača se. Zmeraj je luč na koncu tunela, pa četudi je ta tunel zelo dolg!!!
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.001

"I See You"

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 22. avgust 2019 ura: 20:20 »

Oshee...samo pogovor rabiš in bo bolje...
včasih izgleda, da je težko ali brezizhodno... ampak v resnici se vse okrog nas spreminja, ko se mi spreminjamo...ko spremenimo sebe v odnosih...in ko spremenimo svoj pogled na stvari.
Čisto realno! Drži se!
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.395

« Odgovori #5 dne:: petek, 23. avgust 2019 ura: 18:30 »

Tudi jaz ne maram tega poflekanega sveta.
Prijavljen
oshee
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: petek, 23. avgust 2019 ura: 18:46 »

Najprej vsem hvala za spodbudna sporočila. Ne, še vedno nisem odšel in še vedno tlačim to zemljo.

Citiraj
Oshee pozdravljen/pozdravljena,
življenje po smrti se ne konča, ampak če si življenje človek vzame na silo, duša trpi, tava v temi, ne izplača se. Zmeraj je luč na koncu tunela, pa četudi je ta tunel zelo dolg!!!

Predraga Violeta,

da ne boš slučajno mislila, da provociram (iz teh stvari se ni za delat norce), ampak vseeno ...

Verujem v:
- enega Boga, očeta vsemogočnega stvarnika Nebes in Zemlje, vseh vidnih in nevidnih stvari in v
- enega Gospoda Jezusa Kristusa, ki je iz Očeta rojen pred vsemi veki in je Bog od Boga, Luč od Luči, rojen neustvarjen, enega bistva z Očetom in je po njem vse ustvarjeno. Ki je zaradi nas ljudi in zaradi našega zveličanja prišel iz Nebes in se utelesil po Svetem Duhu iz Marije Device in postal človek. Bil je tudi križan za nas, pod Poncijem Pilatom je trpel in bil v grob položen. In tretji dan je od mrtvih vstal in je šel v Nebesa. Sedi na desnici Očetovi in bo spet prišel v slavi sodit žive in mrtve. In njegovemu kraljestvu ne bo konca. In v
- Svetega Duha, Gospoda ki oživlja, ki izhaja iz Očeta in Sina, ki ga z Očetom in Sinom molimo in slavimo, ki je govoril po prerokih.

Priznavam en krst v odpuščanje grehov in pričakujem vstajenja mrtvih in življenja v prihodnjem veku.

Zakaj bi moja duša še dodatno trpela in tavala v temi, če pa je dosegla spoznanje, da zanjo ni več mesta na tem svetu?

Lep pozdrav!
Prijavljen
Violeta8
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 134

« Odgovori #7 dne:: petek, 23. avgust 2019 ura: 19:44 »

Oshee,
niti slučajno nisem ničesar slabega mislila, hotela sem samo pomagati. Vsakdo ima pravico za izbiro katero religijo bo izbral in v kaj bo veroval. Zasledila sem, da tisti, ki stori samoumor, fizično telo umre, duša pa ne in ta duša naj bi tavala v temi. Ne silim, da verjameš v to, nisem hotela nič žalega. Upam, da si bolje, lp
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.893

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #8 dne:: petek, 23. avgust 2019 ura: 20:24 »

Najprej vsem hvala za spodbudna sporočila. Ne, še vedno nisem odšel in še vedno tlačim to zemljo.

Oshee  oki rozicodam

So dnevi, ko si želimo, da ne bi živeli - ponavadi zato, da ne bi čutili čustvene bolečine,
da ne bi imeli težkih misli, da ne bi bili v situaciji kot smo.
Lajf je TVOJ - poln je sprememb - počasi je fajn začet živet po svoje in se nehat prilagajat vsem in vsakomur, sprejet sebe kot si - in si dovolit tako napake kot rast.
Oshee drži se - bolj ko boš živel sebe - manj bo trpljenja in bolj bo lajf simpl fajn.
 onaposlusa onaposlusa
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
logpop
Uporabnik/Uporabnica
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 274

« Odgovori #9 dne:: petek, 23. avgust 2019 ura: 21:42 »

Jaz sem opazil zanimivo stvar, da si človek bolj zapomni obdobja, ko mu počutje zelo zaniha navzdol, čeprav predstavljajo taki trenutki samo ene 5% časa. Ampak potem dobi kar občutek, da se ves čas počuti tako zanič.

Mogoče imajo eni obraten učinek. Ene 5% časa se počutijo zelo dobro in dobijo občutek, da se ves čas počutijo tako dobro. Oni pa uživajo na polno.

Spomin in asociacije so zelo močna stvar. Zato pa si je pametno 1 dan na teden narediti veselico, da te spomin na ta lep dan potem lepša ostale dni. Namen potovanj in dopustov je ravno tak. V en dan/dogodek nabasat čimveč užitkov je zdravo za psiho. Ampak to ni tako lahko  narediti. Eni izgubijo spsobnost uživat v čemerkoli, oni so ga pa najebal. Moraš bit res hvalažen za vsako stvar, ki ti daje užitek, in ki ni obenem zasvojenost, ki te uničuje.

Pri samomoru je velik dejavnik tveganja pomankanje optimizma in pa razne zasvojenosti.
Najbolj riskantna skupina so stari osamljeni moški, ki so bili kdaj zasvojeni s čim in ki imajo kakšno bolezen, ki jim zbija optimizem.

« Zadnje urejanje: petek, 23. avgust 2019 ura: 21:46 od logpop » Prijavljen
oshee
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #10 dne:: sobota, 24. avgust 2019 ura: 18:03 »

Rad vas imam, rad imam živali, nasploh o ljudeh pa bi se dalo debatirati. Smiley

Bom še kaj napisal, če me bo kdaj vrglo tako iz tira, kot me je zadnjič. 
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar