potepinka
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 73
|
 |
« dne:: četrtek, 31. januar 2019 ura: 17:55 » |
|
Pozdravljeni,
po petih letih brez težav se je vse skupaj vrnilo, in sicer po tem, ko sta težko zboleli 2 meni zelo ljubi osebi. To je počasi naraščalo v skrbi za moje zdravje. Nato sem se morala soočiti še s smrtjo, kar je skrbi za moje zdravje spremenilo v panični strah, še posebej, ko so izvidi tudi pri meni nekaj pokazali (po zdravnikovih navedbah ta trenutek sicer nenevarno a je treba spremljat, in tako me razžira tisti “kaj če...”) Ko sem se že malo umirila (4. teden na AD-jih), je včeraj moj mož izgubil službo, midva pa sva pred pol leta vzela kredit za obnovo hiše. Vem, da so takšne situacije del življenja in da se mora z njimi večina slej ko prej srečati. A za nas strahce, no, vsaj za mene je tako, da te situacije katastrofiram, me je groza, imam občutek, da tega ne bom prenesla... Funkcioniram, ko vse teče tako kot mora in bog ne daj, da bi kaj zatreslo moj mali svet. Kar naprej potrebujem neka zagotovila, da bo vse ok. A zagotovil ni, to vemo vsi. Poleg tega prihajam v leta, ko bo takšnih težkih situacij vse več.
Torej, kako se vi spoprijemate z njimi?
Hvala in lp
|