logpop ni res. hočem povedat da je treba delat za dobrobit.
če delaš v nasprotju s tem, oz večina ljudi, ja to je treba spremenit. in bom.
še bolj sem v to prepričan. sam sem se spremenil. zavestno. v dobro.
delam na tem.
ill be back.
Kaj ni res? In zakaj si spremenil originalni post in nisi raje naredil reply, se sramuješ svojega napisanega ali si si premislil ali nisi siguren v svoja prepričanja?
To sem tudi opazil, da so ljudje s čustvenimi problemi zelo nezanesljivi in niso prepričani v sebe, ne moreš se zanest na njih. To je pa zato, ker jim čustva precej nihajo in ta nihanja čustev vplivajo tudi na njihov razum ker pač razum in čustva v možganih nista ločena stvar ampak sta tesno povezana.
Saj jaz imam tudi s tem probleme. Tudi name se ne morejo tasko zanest kot bi rad, da bi se. Npr rad zamujam. Kar je pa še huje se sam nase ne morem zanest pa to že celo življenje, upam da bom enkrat prišel na stopnjo, ko se bom lahko sam nase zansele in drugi name, da bodo čustva in razum v harmoniji, torej da bom delal točno tisto kar razum pravi, da bi moral. To je v bistvu moj največji problem. Ko enkrat to uredim bo življenje 1000% boljše. Bom enkrat prišel do tega cilja, če ne prej pa ko bom 80 let star.
Delat je treba v dobrobit? Ja itak. Ampak to se tako sliši, kot da si zdaj delal v škodo? Je to res, da je veliko ljudem ena od glavnih nalog odganjat od sebe škodljive osebke, zato se ti mogoče zdi, da ti hočejo slabo, v resnici samo hočejo sami sebe zaščitit pred škodljivimi vplivi slabe družbe. To je meni čiso razumljivo.
OK mau nakladam, mogoče offtopic, pišem steni spet.