FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 24. avgust 2026 ura: 06:51

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ko ostaneš sam  (Prebrano 3352 krat)
mystic068
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 10

« dne:: torek, 01. avgust 2017 ura: 17:11 »

Rada bi se samo zahvalila vsem za podporo, za pomoč, ki ste mi jo vsaj nekaj časa nudili. Ampak sedaj ste se vsi umaknili, čeprav ne vem zakaj.

V glavnem umikam se tudi jaz. Žal je težko, če si čisto sam, če nimaš nikogar.

Prijavljen
zoyo
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 64

« Odgovori #1 dne:: torek, 01. avgust 2017 ura: 17:27 »

hej hej, mystic, sej ne more biti tako slabo. Zakaj pa sploh gre? Povej, kako si, pa bomo kaj rekli, gotovo bo tudi kaj pametnega, uporabnega, tolažečega. Zakaj bi se umaknil/a?
Prijavljen
pavlinm
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 202

« Odgovori #2 dne:: torek, 01. avgust 2017 ura: 18:45 »

Tale forum je zaspal v poletnem času, sploh odkar ga jst spremljam. Nima nič veze s tabo. Pejt rajši ven ali pa na kako skupino za samopomoč. Al-Anon je fajn
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #3 dne:: torek, 01. avgust 2017 ura: 20:04 »

Tale forum je zaspal v poletnem času, sploh odkar ga jst spremljam. Nima nič veze s tabo. Pejt rajši ven ali pa na kako skupino za samopomoč. Al-Anon je fajn

oki

Vsako leto je tako... Smiley
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
carmel
DAM sodelavec
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 307

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 03. avgust 2017 ura: 17:18 »

Kam smo se umaknili mystic? Saj nič ne pišeš - tvoj zadnji post je s 30. maja, kar je več kot pred dvema mesecema. Napiši nam kaj o čem razmišljaš, kaj se ti podi po glavi ...
Prijavljen
logpop
Uporabnik/Uporabnica
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 274

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 03. avgust 2017 ura: 18:32 »

Sej bom spet izzvenel nesramen vem. Ampak tale njen post mi zveni tipičen borderline personality disorder. Občutek ima, da jo vsi zavračajo na vsakem koraku, ker je doživela že toliko zavrnitev in raje ona zavrne, predn je zavrnjena.
Sorry če nisem zavil v lepšo obliko tegale, nimam časa zdejle. Smiley Bom moral napisat prevajalnika za to hehe.
Prijavljen
simonchy
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 164

« Odgovori #6 dne:: četrtek, 03. avgust 2017 ura: 20:46 »

Logpop... tokrat se strinjam s tabo... predvsem v tem, da ima mystic občutek, da jo vsi zavračajo..
Pa še tole... en plusek zate logpop oki ker si vseeno napisal bolj "prijazno", da veš, da je pomembno kako kaj rečeš, da drugih ne prizadaneš, obenem pa tudi ti ne izveniš, kot da vse veš.

Draga Mystic, bodi aktivna in aktivni bomo tudi mi: vprašaj in poskusili bomo odgovoriti, povej, kako se počutiš in se bomo odzvali na to, povprašaj za nasvet in delili ga bomo, če bomo znali... Smiley
Prijavljen
mina
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #7 dne:: četrtek, 03. avgust 2017 ura: 21:08 »

Vsi smo v bistvu sami. Kolikor zwlimo biti. Ce prvi ne poisces stika, bos tezko dobil nazaj kako besedo. Dva meseca molka pomenita marsikaj. Morda si dobro, pa noces vec biti tu gor, morda si prezaposlen in ne utegnes, morda si nasel kak bolj zahteven hobi....itd.
Ne odidi zato, ker mislis, da ni nikogar. Razumi da je poletje, vrooooceee in se marsikomu ne ljubi nic, niti napisat kaj sem gor.
Se slisimo, a ne?
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
Nives
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.001

"I See You"

« Odgovori #8 dne:: četrtek, 03. avgust 2017 ura: 21:37 »

Mystik so se zgodile ene res precej težke stvari, zato reagira tako kot. Njena situacija je zelo specifična... in zahteva precejšnjo rahločutnost.. Vmes je bila v bolnici. Zdaj je kontaktirala z ZS nekaj ljudi, ampak mislim, da so te na dopustu...

Res je, tudi jaz vidim, da misli, da jo vsi zavračamo. Ampak to ni res, so samo občutki zaradi težkih stvari, ki jih je doživela.

Mystik, upam da ti je ok, da sem tole napisala. Vabljena si v klepet z nami. smejalci
Prijavljen
gogi
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 696

« Odgovori #9 dne:: petek, 04. avgust 2017 ura: 20:07 »

Nives, res si dobra oseba. Lepo si napisala in mislim da bo tako tudi sprejeto.  Smiley
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.001

"I See You"

« Odgovori #10 dne:: petek, 04. avgust 2017 ura: 20:14 »

Hvala Gogi poljubnjej upam da bo.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor