Ne, ne oddajaš negativne energije. Vsaj jaz nevem, da bi jo. Obnašal si se vredu. Ne skrbi.

Mislim le, da punce padajo na nasmejane, dobrovoljne ljudi in da pozitivna energija pomaga pri navezovanju stikov. Če želiš, ti lahko na zs napišem, kako te jaz vidim. Ni tok slabo, če ne si ti ne bi upala tega napisat,hehe.
Evo, imaš še en razlog, da s tem kolegom poglobiš oz. vsaj ohranjaš odnos.
Hm.. ne smeš tako misliti, da boš sam, ker po mojem potem sam sebe programiraš, da se obnašaš tako, da boš sam.
Jaz mislim ,da ni zveza nič kaj nedosegljivega. Nisi nič drugačen od drugih, tako da ni bojazni, da ne bi našel neko deklico zase.

Tko kot pravim, lahko da ne znaš oddajat kemijo, ki ženske privlači. To ne pomeni, da te ženske vidijo kot nekaj groznega. Le tista pika na i manjka.

drugače sem tudi sama soočam z čisto istim problemom, samo moj je za malenkost drugačnega izvora
sem tudi 28letnica, ki je večinoma sama, imela sem kar neki kolegov v šoli in na faxu, ampak kako je enega ali drugega bilo konec so šli...pa sem jih klicala, pa kar niso dvigali telefona, sem mislila da je nekaj na našem odnosu, pa izgleda le ni bilo tako, in so bili samo površinski.
ker v otroštvu nisem imela prijateljev, oče me nikamor ni pustu, izgleda da sen zato navajena na površinske odnose, ker tudi odnos z mojo primarno družino je površinski in izgleda niti sama ne vem točno kaj so tisti orng odnosi, in to kažem izgleda navzven, brez da se zavedam
pa tudi malo nenavadno se včasih izražam in me ljudje lahko narobe razumejo
ponavadi se moji odnosi začnejo tako da ljudem priskočim na pomoč, nažalost se je to izkazalo kot slaba poteza, saj pol temelji naš odnos samo še na tem, kakšno povabilo na pijačo pa se izkaže le kot krinka, da me prosijo pol za pomoč
je pa pri meni še ena stvar, že moja družina je imela malo denarja, in tudi jaz ga nimam nevem kolk, in tudi to me je oviralo, da kot otrok nisem mogla iti na določena druženja, ker so me finance ovirale, mogoče imam tudi tukaj kakšno miselno blokado, nisem še zadevi prišla do dna