FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 25. avgust 2026 ura: 14:36

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Še enkrat o ljubosumju  (Prebrano 1557 krat)
klika
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 9

« dne:: torek, 02. september 2014 ura: 15:21 »

Imam zelo hud problem.Sem hudo ljubosumna. Ne mislim da sem neprijetne zunanjosti a kadar se ženska približa mojemu partnerju in se mi zdi nekako nevarna me zvije. Vem, da je na svetu polno žensk tako lepih kot manj lepih a jaz se jih sedaj bojim. Partnerja ne zanimajo druge in je revež že čisto brez živcev na ta moja norenja. Ne bi ga rada izgubila a vem, da ga takole bom. Potem ko on znori da mu delam krivico je na vrsti krčevit jok in prošnje naj ne gre. Takrat nimam ponosa, ker vem, da sem jaz to zakuhala a spori so čedalje hujši. Oba sva že zelo izčrpana, bila sem na psihoterapiji pa še vedno ne morem v celoti čez problem. Mislim da bom morala sama najti moč, kajti terapije stanejo in ni hitrega učinka sploh. Bojim se
Prijavljen
klika
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1 dne:: sobota, 06. september 2014 ura: 10:18 »

Si nobeden ne upa odgovorit na moje ljubosumje. Kar brez skrbi, se zavedam da sem hud problem. le mnenje bi želela ali kakšen nasvet, ker me to ubija. Rada imam svojega partnerja,ampak se bojim da ga bom po pravici izgubila.Zato vse skupaj zelo boli tako njega kot mene in zbiram vso voljo za naprej. Mogoče se je kdo od vas že srečal s čem podobnim in mi lahko kaj namigne, pove, me okrega. Če bom ostala sama se bi bo zrušil ves svet in kje je potem še sploh izhod, pozitivnost, prihodnost?
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.216

« Odgovori #2 dne:: sobota, 06. september 2014 ura: 11:51 »

Kaj sploh lahko rečemo.  kiselnasmeh Pred dosti let sem bila v vezi z ljubosumnežem. Dva krat sem mu odpustila, tretjič pa sem ga pustila. Peklensko je živeti v takem odnosu.

LJUBOSUMNOST
Prijavljen

alexx Afro 
klika
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: sobota, 06. september 2014 ura: 12:24 »

Ja hvala za iskreno mnenje. Vem da imaš prav. Samo verjemi pa mi, da čez noč ne moreš spremeniti tega. In da nam je ljubosumnežem potem(vedno prepozno) zelo hudo. Posledica pa je da se začnemo izogibati ljudi in jih počasi sovražiti. No da bi morili je seveda patološko....bedarija zame. Jaz bi samo želela nasvet kako sebe prepričati, da se tole neha
Prijavljen
ForestGirl
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 230

« Odgovori #4 dne:: sobota, 06. september 2014 ura: 13:32 »

Glej, saj pomoje če poguglaš boš našla veliko na to temo. Jaz sem bila ljubosumna samo pri enem partnerju v življenju in po mnogih vprašanjih zakaj, sem prišla tudi do odgovora...ker je bil on nenehno ljubosumen in na preži za mano, da je to začelo vzpodbujat sume da neki ne štima tud pri meni.
Sklepam pa, da ima ljubosumje različne izvore, nekateri mogoče segajo globoko v otroštvo, kjer je nastala nake rana in potem se pač vzorci ponavljajo, spet drugi so izvor slabe samopodobe ipd. Mogoče si pa perfekcionist in se stalno primerjaš in potem jasn, da vedno najdeš okrog sebe boljše reči = ženske. Mogoče bi morala razmisljati o terapiji.
Prijavljen
kvb
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 12

« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 08. september 2014 ura: 23:08 »

kako se pa tvojemu partnerju ženska kar približa?
Na kakšen način pa te zvije?
Za začetek ti svetujem, da se družiš s pari, oz. poznanimi ljudmi, ki jim zaupaš. Hkrati pa probaj zmanjšati svoj sum. Se je že kdaj, ko se je druga ženska približala tvojemu partnerju, kaj zgodilo?
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar