FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 08. marec 2026 ura: 17:10

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: kako delati sam na sebi  (Prebrano 1714 krat)
lilly12345
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 13

« dne:: torek, 17. junij 2014 ura: 09:59 »

Evo...tudi jaz sem bolj nova na tem forumu in priznala sem si, da če imaš težave..jih reši in ne trpi.
Tako tudi sama že 3 tedne jem AD in sem obiskala psihatra..vendar pa še nisem začela z obravnavo..imam jo šele konec avgusta. Aja trpim za anksioznostjo...imam različne neutemeljene strahove o tragedijah, ki se bodo zgodile mojim dragim...da se mi mogoče zmeša od vseh strahov..ipd. Od kar jem tablete se mi zdi, da sem nekoliko bolje. Vendar pa me vseeno zanima, kako ste vi delali na sebi? kaj najbolj pomaga..saj misli so še vedno ostale, vendar pa nimam več tistih groznih občutkov ob strahu, saj kdaj ko sem začela s temi strahovi..celo nisem jedla ali spala.To se je sedaj uredilo, vendar pa bi rada čimveč naredila tudi sama..in glede na to, da še nimam nobenih nasvetov psihiatra in sem na forumu prebrala, da nisem osamljen primer...me zanima kako si vi pomagate? Smiley Smiley Grin
Prijavljen
Hermiona
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 22

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 25. avgust 2014 ura: 15:48 »

živijo, Lili!
Najprej ti želim vse dobro in da bo tvoje počutje vedno boljše in boljše. Jaz sem bila 2 leti na ADjih in na terapiji eno leto, zdaj zmorem brez obojega. Delo na sebi ne razumem kot neko "delo", jaz sem ugotovila, kaj mi pomaga tako, da sem se prepustila sebi - pot mi kažejo telesni občutki in počutje. Bolj sem postala pozorna nanje in se učim ugotavljati, kakšni so in kaj jim je vzrok. Meni najbolj pomagajo tehnike umirjanja (plus sorodne duše, ki mi prijateljsko nastavljajo ogledalo), življenje sem si zavestno upočasnila povsod, kjer se je da in si privoščim drobne užitke. Po drugi stani se ne posiljujem več s stvarmi, ki mi ne pašejo in me vodijo v slabo počutje. Nadaljujem po tej poti, danes se imam bolj rada in bolj uživam življenje. Seveda so mi ADji, terapija, družina in prijatelji pri tem zelo pomagali, pa tudi fejst ljudje na tem forumu. Kar korajžno, zaupaj si in poišči svojo pot. rozicodam
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar