FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 19. avgust 2026 ura: 16:08

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Po operaciji glave je psiha šla papa  (Prebrano 1698 krat)
janjag
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 53

« dne:: ponedeljek, 10. februar 2014 ura: 14:26 »

Pozdravljjeni

že nekaj časa nazaj sem tukaj razpravljala z vami o mojih težavah. No skratka...bilo jih je en milijon in še več. Predvsem fizične težave. Ker sem imela neko cisto v glavi sem pristala na operaciji glave in letos praznujem 1. obletnico. Je pa zadeva takšna...da je po operaciji psihično stanje zelo slabo. Ker jem antiepileptike niti ne morem poleg jemati še antidepresive - ker to ne gre skupaj in sem v kar velikem k....pardon!
Ne vem več kaj se mi pojavlja zaradi glave in operacije in kaj zaradi psihe. Obsedena sem s svojim zdravjem. Zadnje dva dni si tipam bulico za ušesom...na desni strani...na levi je pač ni...je trda...itak da sem cela gotova, da mam raka. Ampak nočem k zdravniku, ker jih je bilo preveč v zadnjem letu....psiha pa vseeno dela na polno. ne znam se umiriti in racionalno razmišljati.
Zvečer, ko je tema ali pa včasih ko je dan se mi ko zaprem oči - včasih pa tudi ko gledam za sekundo pred očmi pojavi neka modra ali vijolčna pika...potem zgine...za sekundo ali dve se mi pojavi tudi zelo čuden pritisk in pisk v ušesih...itak cela panika, da bom imela epileptični napad. Kljub temu, da imam EEG res lab (ampak po moje zaradi tega, ker sem imela operacijo glave) dvomim da gre za to...

Skratka...zanima me če se komu od vas dogaja kaj podobnega....mislim konkretno na moje simptome. Bi me malo umirilo.

Hvala in lep dan  oki
Prijavljen
DesertRose
gost
« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 24. februar 2014 ura: 19:27 »

Zdravo Janjag

Ali lahko poveš malo več, kaj se je dogajalo s tabo vmes? Vem, da si imela težave z odrvenelostjo, od kje potem cista in zakaj antiepileptiki?
Te barvne sence tudi mene večkrat zafrkavajp, pa kaj čmo...jaz velikokrat vidim rumeno  sesmejem
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar