FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 30. april 2026 ura: 11:10

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Hudo mi je  (Prebrano 2259 krat)
klarap
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 97

« dne:: ponedeljek, 10. februar 2014 ura: 08:36 »

Evo 24 dan jemanja efektina75 er ter polovičko se pravi 15 mg mirzatenapred tem 6tednov mirzatena 30 mg zvečer. Še tri dni nazaj sem imela upanje, da bo bolje. Čez vikend in danes sem na tleh. Ni mi več tako za živet. Jokam.
Dva meseca nazaj cc mi je začela zatekat desna roka prsti ponoči. Že preden sem zbolela za depresijo in anksioznostjo sem se vsake toliko časa zbudila z otečeno desno roko. To me do te sobote ni skrbelo. V soboto pa spet ta strah ta nenormalni strah vendar smo imeli obiske pa je šla sobota mimo. Včeraj pa jok jok jok, tesnoba na višku. Hotela sem umret res. Spet imam misli, da sem neozdravljivo bolna, razmišljam kako ležim v trugi hčerka pa me gleda in joka...
Včeraj me hčerka gleda in sprašuje mami kaj je narobe zakaj si tako žalostna zakaj skoz jokaš! Ne vem, če imam še energijo zato res ne. Tok mi je hudo in tok sem utrujena od vsega. Rada bi se ulegla in zaspala in se nikoli več zbudila. Spet ta pritisk v pljučih. Kaj se to dogaja?
Prijavljen
MP2011
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 404

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 10. februar 2014 ura: 10:35 »

Kaj pa zdravnik pravi? Gotovo ni tako hudo, kot se tebi zdi. Upam, da AD prime. Kakšni so pa odnosi v družini? Drži se.

LP Matic
Prijavljen
betula
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 615

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 10. februar 2014 ura: 13:53 »

Klara,

jaz jemljem paroxat že 3 mesce, zvišala dozo pred 3 tedni, pa sem imela konstanto taka nihanja, kot jih opisuješ. In še more miniti časa, da bodo učinki pravi in da ne bo več takih ekstremnih kolapsov.

Drži se in vedi, da ne bo tako stanje trajalo večno  rozicodam
Prijavljen
klarap
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 10. februar 2014 ura: 15:25 »

Ojla.
Včeraj zvečer sem pisala svoji psihiatrinji kako mi je in kaj razmišljam in sem danes dop dobila nazaj, da se takoj oglasim na polikliniki. In sem šla.  Zvečal so mi dozo efectina na 150 ter, če ne bo bolje večam dozo čez 14 dni še za 75mg. Nato sem šla k moji osebni dr in mi je bezgavke pretipala in je vse ok.Sem si kar odahnila. Imam pa še zmeraj ta strah. Najhuje mi pa je, ko me hčerka tako žalostno gleda. Včeraj sem kar obupavala no danes se mi je volja, da mi uspe povrnila. No jutri višam in upam, da bo. Hvala res. Vsem sotrpinom en velik objem rozicodam.
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 210

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 10. februar 2014 ura: 15:57 »

Zmagala bos!  wav
Prijavljen
inka235
gost
« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 10. februar 2014 ura: 17:33 »

Klarap, višanje in nižanje znata biti tako zoprna. Bolj kot bolezen sama. Jaz držim pesti zate in globoko verjamem, da boš hči kmalu presenetila z nasmeškom na obrazu  angelca.
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 10. februar 2014 ura: 18:43 »

Klara...

MIslim, da je dobra odločitev tvoje psihiatrinje, da ti zviša na 150mg Effectina. To je v bistvu prava doza. Še nekaj časa te bo mučilo, potem bo bolje. Ne vdaj se.  rozicodam
Prijavljen

alexx Afro 
klarap
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: torek, 11. februar 2014 ura: 08:17 »

Hvala res za vzpodbudne besede. Se opravičujem, ker se vam že včeraj nisem zahvalila samo sem hči peljala na telovadbo potem pa tuš, pravljica...
Evo danes sem vzela povišico in grem novim borbam oz zmagam naproti wav.
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 210

« Odgovori #8 dne:: torek, 11. februar 2014 ura: 09:30 »

borka   rozicodam
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na: