Pod še kaj... spada še ful nihanja v razpoloženju... sedaj jemljem zyprexo 5 mg in moditen 1mg, če je večja doza sem za nič. Zdaj pa vsaj manj utrujena in bolj sposobna.
Pod premagovanje socialne fobije... jutri greva z enim novim prijateljem in mojima kužkama na sprehod, pa imam blokado... pa ne vem zakaj. On ima manično depresijo. Where is the sun... prej sem komaj čakala, da grem kam ven...mogoče se mi ne da govorit, mogoče postajam bolj pristna... bolj jaz...če ne štima se ne psihiraš z glavo skozi zid, a kaj bi delala doma... mama pravi, da naj grem... ne vem kaj je narobe.
Ne morem se družit samo skakšno punco,mogoče pa obstaja tudi tip, ki čuti in doživlja. Mam tudi strah pred moškimi, sploh pa čutim sram globok in strah, ... pa tudi marsikaj, no.
Zdaj pijem zeleni čaj, psiha že mutira (motnja hranjenja ipd) zakaj motnja hranjenja, če jem sadje in zelenjavo, z veseljem bi si privoščila tudi kakšno presno tortico,... pač vse me je pripeljalo do tega, da zdravo jem, ker če ne moram vse spravit ven. Sekiram se tudi zaradi ene boge čičerike in koruze. Skratka grozno je. Ne vem kaj se mi dogaja.
So i'm really off...