FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 08:54

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Depresija - bolniška  (Prebrano 3018 krat)
bugamara
gost
« dne:: petek, 17. januar 2014 ura: 08:55 »

Pozdravljeni

Že skoraj 3 mesece jemljem cipralex zaradi strašno slabega počutja. Preden sem ga začela jemat sem bila dosti bolj živčna, slabo sem spala, nisem se mogla spravit iz hiše, oblival me je pot. Tako da malo mi je pomagal, še vedno sem pa razvalina kar se tiče motivacije, volje, interesa. Komaj se premikam čez dan... do ničesar mi ni, do ničesar nimam VESELJA,vsi opravki so mi muka, večino časa imam občutek, da imam čisto mehke noge in roke, včasih celo, da bom padla skup, srce mi začne kar na lepem razbijat in me začne stiskat...Moje vprašanje se nananaša na bolniško. Sem samozaposlena, moram reči da mi je šlo preden me je vse skupaj psihično zvilo v poslu zelo dobro, sedaj pa mi vse skupaj bolj kot ne stoji, ker zaradi svojega počutja z vsem skupaj vedno odlašam, vsa volja v poslu in motivacija mi je šla..

Naslednji teden grem k zdravnici po še kakšne antidepresive kot dopolnilo tem cipralexu, saj se mi zdi da cipralex deluje a ne vseh težavah, ki jih imam. Zanima me, če mi lahko da kdo kakšne nasvete glede bolniške in depresije. Rada bi šla v bolniško vsaj za en mesec, da začnejo nove tablete delovati, da se sestavim nazaj in lahko delam potem normalno naprej. Ampak ali je to izvedljivo? Je bil kdo na bolniški kot s.p. zaradi depresije ?

Hvala za odgovore in lp
Prijavljen
Cebelica07
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 09. avgust 2020 ura: 10:30 »

Pozdravljeni. Sem nova tukaj. Ste ze dolgo nazaj napisala glede tega ampak bi vas rada vprasala, ce in kako ste to uredila? Danes se sama soocamms to zadevo in ne vem kako bi se tega lotila. V vasem opisu sem dobesesno sebe brala. Imam s.p. in mi dobro laufa ampak ce nisem prisotna, ni dohodka. Udarilo me je hudo zdr stanje - depresija, anksioznost,... pa me zanima ali bi mi vi lahko kak napotek dala kako ste dala to skozi?
Lp
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar