FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 07. oktober 2026 ura: 00:23

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: dmat - NOVA TUKAJ RABIM POMOČ  (Prebrano 1678 krat)
dmat
gost
« dne:: četrtek, 09. januar 2014 ura: 03:21 »

Zivjo vsem skupaj.tud jaz sem nova tukaj gor in se srecujem z vsem moznim in nemoznim..ugotavljam ze dalj casa da sem tud jaz ena izmed panicarjev ze vec let..in ravno zdaj ponoci, ura je 2 sem se zbudia cist v mravljincih.cela.roke, noge in ko sm vidla da se stopnjuje me je se v jezik in ustnice zgrabil..zdaj sedim na svoji postli ko kup nesrece, ne upam nazaj zaspat (ceprav ustanem ob 5.20) da ne bi bilo isto oz.se hujse.katastrofa.zaradi napadov sem tudi ze na urgenci pristala in sicer zaradi tresenja, glavobola in vsega tega sra... , me je mami samo napokala v avto do dezurnega ta pa z resilcem v lj.naredili vse mozne teste, kri, mr glave...vse ok z mano....ja kakooo ce se pocutm k da bom umrla usak cajt?? Vsak dan glavobol, trebuh, zelodec, razna spikanja, stiskanja, te bolecine, une bolecine...ni da ni... pa nekak vedno vse mine.. po tej urgenci lani so se zaceli moji obiski pri zdravnici..na en teden..men je blo ze tok bed..poslala me je se na gastro, alergologa, dermatologo povsod vse super fajn..takrat sm vedla da je vse u moji glavi.. mam probleme ze dalj casa, druzinske, sluzbene, razocaranje v zvezi s prijateljcami, edino veza mi stima..pa se bojim da jo bom s svojim obnasanjem ki se na 5min spreminja se to zajeb... zarad teh mravljincev bom sla se dans k zdravniku, nisem bila ze lep cas sem se zadrzevala ampak ne gre vec, naj me da pregledat da me vsaj pomiri glede tega.tud ona je ze predlagala psihiatra, pa sm jo takrat tako grdo pogledala da ga ni vec omenjala..je mal posebna tud moja zdravnica ja..glede vsega samo kima pa se nasmiha pa si misl svoje..da mi je vedet kaj.... zdj pa tko, jaz s svojimi problemi ne obremenjujem nobenga vec ampak bi mi ful pomagal z nekom bit na vezi v casu kriz, z nekom ki me razume, tako da ce bi to se komu pomagal naj napise da si izmenjamo maile da si stojimo ob strani takrat ko je najhujs... no mal sm se razpisala zdj grem pa probat zaspat za par urc..lahko noc vsem skupaj pa glavo pokonc, vsi se bomo resl tega sranja Smiley))))))
Prijavljen
bikica66
DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.109

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 09. januar 2014 ura: 12:31 »

Pozdravljena !

Težave,ki jih imaš smo imeli skoraj vsi mi tukaj gor.
Pojdi k zdravniku,naroči se pri psihiatru to je sedaj najbolj važno.
Vsak dan,ki je preživet v strahu,bolečinah je stran vržen dan.
Srečno  Smiley
Prijavljen
Puma
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.471

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 09. januar 2014 ura: 13:32 »

Pozdravljena
glede pogovora o tvojih težavah si prav gotovo prišla na pravo mesto. In verjetno boš našla veliko sogovornikov, morda možnosti srečanj itd.
Popolnoma logično je, da s tvojo zdravnico najprej izključita druge možne bolezni.

Ker si z nami že lahko ugotavljaš, da so tvoje težave morda psihičnega izvora. In verjetno potem ni več razloga proti obisku psihiatra. Nikar ne jemlji tega kot poraz, kajti težave se stopnjujejo v kolikor odlagaš njihovo reševanje.

Morda je prav, da se malo razgledaš po forumu in predvsem po portalu www.nebojse.si, kjer pa je na voljo veliko informacij. Prav informiranost in razlikovanje med vzroki in simptomi so glavni pogoj za uspešno okrevanje. Torej ne čakaj na trenutke ko te daje simptomatika, ampak se z prebiranjem postov in portala oboroži z znanjem in možnostmi.

Drži se

Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 210

« Odgovori #3 dne:: petek, 10. januar 2014 ura: 01:47 »

Oj dmat,

taglavno sta ti povedali zgornji uporabnici, jaz pa ti povem se to kar se tice tvojega fanta - ne bos za*ebala zveze, v trneutku panike ne mores biti mirna in vesela, to je logicno. Fantu pa razlozi, kaj se dogaja s tabo. Moj mene ne razume, kar je normalno, ker ne dozivlja tega, kar dozivljam jaz, me pa podpira in spodbuja, to je najvec, kar lahko naredi. Vem, obupno se pocutis, ker imas obcutek, da te bo razneslo in da bos umrla, zoprno je za znoret ampak tudi to mine, verjemi. Meni se je ogromno tesnobe sprostilo ze na prvem obisku skupine za samopomoc - po tem sem se pocutila zelo dobro, bila sem mirna in vesela.
Ce potrebujes pogovor, mi kar pisi na ZS.

Prijavljen
klarap
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 97

« Odgovori #4 dne:: petek, 10. januar 2014 ura: 09:12 »

Hojla Dmat. Psihiater ni nič drugega kot vsi ostali dr. Je le stokovnjak na svojemu področju. Lahko se k njemu naročiš brez napotnice ne da bo kdo vedel. Premisli.
lp
Prijavljen
Morana
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 66

What doesn't kill me makes me feel alive

« Odgovori #5 dne:: petek, 10. januar 2014 ura: 13:28 »

Citiraj
Hojla Dmat. Psihiater ni nič drugega kot vsi ostali dr. Je le stokovnjak na svojemu področju. Lahko se k njemu naročiš brez napotnice ne da bo kdo vedel. Premisli.

Hojla, točno tako, kot pravi Klarap. Ne se bati. V prvi vrst gre zate, za tvoj mir, za tvojo prihodnost. Le sprejmi strokovno pomoč, kakšen laičen svetovalec ti lahko naredi več škode kot koristi. S tem se ni za hecat veš Smiley
Drugače pa glavo pokonci, vse se da rešit, samo ne gre kar čez noč, in tudi čarobna tabletka, ki bo kar odpihnila tvoje težave ne obstaja pomezik
Imaš pa tukaj cel kup sotrpinov, ki te razumemo Smiley

ne daj se oki
Prijavljen

Aequat omnis cinis, impares nascimur, pares morimur.
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar