FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 31. maj 2026 ura: 05:28

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 8   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: zelvica se predstavi  (Prebrano 25266 krat)
Yme
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 317

« Odgovori #60 dne:: torek, 04. februar 2014 ura: 13:29 »

Spet sem se matrala s palacinkami in vodo... Danes sem pojedla skoraj dve. Bilo mi je slabo, v crevesju je brbotalo, glava me je bolela...

Najprvo... nisem niti strokovnjak za nutricionistiko niti nisem "dohtar" ampak... če bi se jaz (in mislim da še kdo) vsak dan matral s palačinkami (inu še zalite z vodo), bi tudi meni brbotalo in se mi upiralo.  kiselnasmeh
Obstaja OGROMNO (res ogromno) hrane, ki je namenjena temu, da ne povzroča težav (pa ni hudič, da ne bi z eno "hrano" nategnila svoje psihe, da jo prebavi).
Skratka... začni EKSPERIMENTIRATI z jedmi (od vampov do kaviarja, od nutele do tržaške omake).
Predvsem pa zalivanje hrane (večino nje) z vodo ni priporočljivo (seveda po eni od teorij).

Pa dober tek (ali pa hojo)  oki

LPD

P.S. Veš kaj je pa smrt (ki se jo tako bojiš)... Samo Majhna Rahla Težava
Življenje pa gre vedno veselo naprej!
Prijavljen

Komur je sreče dar bila klofuta ...
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.394

« Odgovori #61 dne:: torek, 04. februar 2014 ura: 13:50 »

Ihaha

Saj vem, da za želvico tole ni ravno optimistično, ampak meni se pa takole zdi zdajle:
SMRT
Sočutna Materinska Resna Teta.
Ki pride pote ob koncu življenja, ker te ima rada, te nežno objame, in te odpelje domov.

Res upam, da želvica ni jezna, ker sem napisal tole svojo mislico.

Poni
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.713

« Odgovori #62 dne:: torek, 04. februar 2014 ura: 15:49 »

Želvica in ostali, živjo! rozicodam

Želvica, jaz mislim, da ti gre naravnost odlično. oki Kljub majhnim padcem vmes. Saj veš, da bo vse to minilo. Malo moraš še stisniti zobe, da Zoloft prime, potem pa boš lahko lažje delala na sebi in začela hoditi tudi na psihoterapijo. Ker sedaj tega žal še ne zmoreš, ker se boriš z OKM fintami, ki se pri tebi kažejo v tisoč in eni preobleki. Saj veš ~ pri meni sta bili samo dve, pri tebi pa jih je pa *milijontavžent*.  sesmejem

Ampak bo minilo. Samo obupati ne smeš. Saj veš ~ ogromno lepega te še čaka. Koneckoncev tudi najino skupno fotkanje. sesmejem clap

Spet sem se matrala s palacinkami in vodo... Danes sem pojedla skoraj dve. Bilo mi je slabo, v crevesju je brbotalo, glava me je bolela...

Najprvo... nisem niti strokovnjak za nutricionistiko niti nisem "dohtar" ampak... če bi se jaz (in mislim da še kdo) vsak dan matral s palačinkami (inu še zalite z vodo), bi tudi meni brbotalo in se mi upiralo.  kiselnasmeh
Obstaja OGROMNO (res ogromno) hrane, ki je namenjena temu, da ne povzroča težav (pa ni hudič, da ne bi z eno "hrano" nategnila svoje psihe, da jo prebavi).
Skratka... začni EKSPERIMENTIRATI z jedmi (od vampov do kaviarja, od nutele do tržaške omake).
Predvsem pa zalivanje hrane (večino nje) z vodo ni priporočljivo (seveda po eni od teorij).
Yme, ker ne poznaš teh OKM~jevskih fint, ti bom malo razložila. Cool

Ta zapis pa je namenjen predvsem tudi vsem ostalim, ki tega ne poznajo in to simpotmatiko zamenjujejo z anoreksijo ali motnjo hranjenja...

Ravno v tem je finta (OKM~jevska seveda, zato je vsi ne poznate oz. je ne poznajo tudi tisti, ki imajo OKM, ker ne doleti vsakega), da bil isti efekt tudi s kakšno drugo hrano. Verjemi mi, ker je preverjeno. Pri meni. Embarrassed

Takrat, ko je ta oblika OKM na vrhuncu, zelo težko kaj spraviš vase. Ko ali pa, če že, ti je slabo, vse ti *brbota* in *klokota*...

Ne glede na to kaj ješ. predaja strah

Eksperimentirati ne moreš, ker je to zate skoraj misija nemogoče nekaj spraviti vase. In ta oblika OKM~ja je strašansko težka, ker je lahko povezana tudi z izgubo telesne teže, če ni pravočasno prepoznana in sanirana.

Sedaj je bistveno to, da Želvica nekaj spravi vase in nekako obdrži to težo oz. jo vsaj ne izgublja več.

Trenutno zanjo hranjenje predstavlja pravo nočno moro.

Ko pa bo Zoloft vsaj malo prijel, pa bo Želvica spet normalno jedla, ker bo spet dobila tiste prave občutke. Tudi pri meni je bilo tako. Sedaj lahko eksperimentiram kolikor hočem. In spet uživam v prehrani. Tako kot sem že prej ~ preden je izbruhnila OKM.

Pozdravček za vse, tudi Ponija.

P.S. Yme, če me danes ne bo (verjetno ne bom mogla priti), se lepo imejte in pozdravi še vse ostale! Se vidimo pa naslednjič!

Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 210

« Odgovori #63 dne:: torek, 04. februar 2014 ura: 18:13 »

Dragi člani

Nasmejali ste me  sesmejem ful ste hecni, vsak po svoje (to je misljeno kot kompliment!) rozicodam

YME, drugace kot z vodo ni slo, imam suha usta in ce ne poplaknem z vodo, koscki hrane ostajajo v ustih, grlu... zoprna zadeva. Palacinke so pa ena redkih stvari, ki mi ne povzrocajo tezav. Danes jem pa cokolino s sojinim mlekom Grin je kar ok. Poskusim misliti na to, da bom kmalu lahko jedla kar bom hotela Smiley
Prva stvar, ki jo bom naredila, ko se pozdravim, je, da bom sla v meni ljubo restavracijo v Cityparku na studentske bone sesmejem pa koncno bom lahko sla na morje in bila sproscena, brez vsiljivk, da je v vodi morski pes, meduza, da bom stopila na jeza, da se bom zastrupila s skoljkami... Koncno bom lahko potovala kamor se mi bo 'sprdnilo' in uzivala ob koktajlih.
Hehe, moram rect, da imata zanimive ideje, kar se smrti tice Grin a lahko se jaz? Stara Mala Ritasta Tilka  sesmejem vem da je neumno, samo mene je nasmejalo sesmejem
Poni, ti kar pisi, sem vesela vsake vase objave. Super ste.
Janja Kiss
Hvala ti za spodbudo in podporo Smiley In hvala, ker si razlozila finte s hranjenjem.  Smiley Res je, zaenkrat to meni  predstavlja nocno moro, res zelo mi gre na zivce, sploh ko pomislim, koliko tortic in piskotov in cokolade me caka na policah v trgovini sesmejem ampak tudi to se bo kmalu spremenilo.
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #64 dne:: petek, 07. februar 2014 ura: 17:28 »

Ahoy  Smiley

Ze tri dni sem nekako brezvoljna, nic se mi ne da, morala bi v trgovino po hrano, pa se mi ne da, morala bi si glavo oprat pa se mi ne da, lahko bi sla ven na sonce, pa se mi ne da... Nic se mi ne da. Ne da se mi smejat, ne da se mi pospravljat, ne da se mi zivet in ne da se mi cakat se nevemkoliko tednov da Zoloft prime. Apaticna sem. pa prehlajeno se pocutim. Spet sem padla v neko brezvoljnost kot pred zacetkom jemanja zdravil, vse mi je tezko, ce se pa spravim, se pa matram. Obcutim neko tezo, po drugi strani pa mir... Se mi zdi da sem tako otopela, da tudi razmisljam ne, kar mi daje obcutek miru. Pa vse je tako mrtvo. Monitor je samo monitor, omara samo omara, luc pa samo luc. Odnosi do njih nimajo barve. Pocutim se izgubljeno. In oropano custev.
Vsak dan mi je isti... Samo cakam da mine, da sem en dan blizje zmagi... Ampak odkod obcutek, da tudi ko se pozdravim, da ne bom srecna? Se mi zdi kot da nikoli nisem zadovoljna, nikoli ni dosti.... Ko sem bila na dnu prvi teden jemanja ADjev sem znala cenit, veselila sem se lepsih dni, misli na to, da bom lahko jedla kar bom hotla so me drzale nad gladino... Zdaj pa ze tri dni jem cokolino in se pocutim bolno. Kot bi mi vsak organ posebej pocasi gnil.. Ze ko se pogledam v ogledalo, vidim, da nisem zdrava. Upadle licnice, temni, rdeci podocnjaki, zaspan pogled... Pa rebra, kljucnica, medenica, hrbtenica...
Jokam! Torej le nisem otopela.
Ja, danes je spet bolj beden dan. Cakam na lepse.
Prijavljen
klarap
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 97

« Odgovori #65 dne:: petek, 07. februar 2014 ura: 17:39 »

Ojla zelvica999

To so lahko stranski učinki ad. Ko že misliš, da je bolje pride dan, ko je spet en...Boš vidla kmalu bo bolje in kmalu boš vesela. Saj veš greva na tortico in sladoled komaj čakam. Saj bo zelvica999. Tukaj sem s tabo saj veš. Lej, tri tedne nazaj nisi čokolina pojedla sedaj ga ješ, že to je korak naprej k cilju. Danes ga mogoče ne vidiš, ker ti stranski učinki nagajajo samo globoko v sebi veš, da bo tako. Objem.
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #66 dne:: petek, 07. februar 2014 ura: 17:43 »

Hey,

ubistvu so obcutki taki kot preden sem zacela s tableti... tako da mislim da je doza premajhna da bi 'orng' prijeli. Res brezvezno se pocutim, cist. Pa spet mi grlo ven skace.. Danes sem res slaba druzba.

hvala ti, zlata si rozicodam
Prijavljen
VeseliSoncek
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 49

« Odgovori #67 dne:: sobota, 08. februar 2014 ura: 10:35 »

Glej na lepe plati življenja...ne na ličnice  Smiley

kot recimo...

sesmejem sesmejem

« Zadnje urejanje: sobota, 08. februar 2014 ura: 10:38 od VeseliSoncek » Prijavljen

Amor vincit omnia
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #68 dne:: sobota, 08. februar 2014 ura: 13:10 »

Ej! Moje licnice so lepe  Grin
Ne sej vem kaj mi hoces povedat  Kiss
Bila sem v takem stanju, da mi ni uspelo mislit na nic pozitivnega. Potem je prisel moj domov, 'orng' sem se zjokala pa dusila zraven, sledil je se en pogovor nato pa olajsanje.  Smiley Vikend bo najbrz ok, ker ne bom sama in osamljena.

Hvala ti za lepe slikice rozicodam
Prijavljen
Lira
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 415

« Odgovori #69 dne:: sobota, 08. februar 2014 ura: 13:21 »

Draga želvica, mislim nate in na to, kako se bomo enkrat smejale ... Meni res ful pomaga ta misel.  rozicodam
Ti samo zdrži, vse bo še dobro!  oki
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #70 dne:: sobota, 08. februar 2014 ura: 13:46 »

Draga Lira,

tudi meni to zelo pomaga, ko nisem v najhujsem stanju. Pa tortice pa sladoled pa koncno bom lahko jedla jagodni kompot! Grin pa zelo dolgo nisem jedla francoske solate z dunajcem. Pa obozevala sem morsko pizzo, samo tista trzaska omaka me je malo motila, ker sem se ves naslednji dan imela okus po cesnu v ustih  Grin
Ko primerjam zapisa od danes pa od vceraj... kot dan pa noc. To pa je ene kemije v glavi in hormonov. Ampak taka sem bila ze prej, samo da je zdaj bolj izrazeno. Verjamem v to, da mi zdravila pomagajo, pa se na psihoterapije bom hodila in bom kot rozca Smiley

Krasen dan vam zelim rozicodam
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #71 dne:: sobota, 08. februar 2014 ura: 14:31 »

Hojla želvica

Ko tole berem, si kar zaželim, da bi lahko prišel tudi jaz zraven. Enkrat takrat ko bo to postalo možno. Pa bi skupaj pohrustali kako dobro torto ali sladoled. Ali kar oboje hkrati. Pa kakšno bi rekli. Ampak najbrž boste takrat tam same punce. Pa saj pravzaprav nevem, ali bi si sploh upal priti zraven, tudi če bi bil povabljen. K samim neznanim puncam.

Aja, pa Janja je enkrat rekla, da jaz zgledam lep na fotkah. Res nevem od kod ji taka čudna ideja. Če pa izgledam kot divji mož s pokluke zardevam

Sicer pa vsekakor navijam zate Želvica wav oki

Poni

Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #72 dne:: sobota, 08. februar 2014 ura: 17:54 »

Dragi Poni  rozicodam

Si mi dal odlicno idejo! Kaj pa ce kar vse povabim na tortico in sladoled? Pa vsak bo povedal kaksno tortico bi jedel. Pa kaksen sladoled. Pa na tvojem kosu bo z vijolicno pisalo Poni. Kaj pravis? Smiley Lahko bi zmesala se kak osvezilni napitek pa za kozarec zataknila mini deznicek. Pa lokacija bi lahko bila Iski vintgar! Tam je zelo lepo...
Veseli soncek bi bila oblecena v pin up da bi nam vsem celjust dol padla, klarap in Janja bi nas zabavali z zgodbami, Lira bi nam pa s svojim obsirnim znanjem sirila obzorja.  clap  Jaz bi se pa basala s tortico, dokler mi ne bi postalo slabo  zvizgam
Vcasih kar malo 'zalutam' v wonderland... Ampak ne vem, to me drzi gor. Pa najbrz je se komu lepo pri srcu, ko bere tole, sploh taki z bujno domisljijo Smiley
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #73 dne:: sobota, 08. februar 2014 ura: 18:08 »

Želvica, ihaha!

Madonca, bi bilo to super. Seveda enkrat potem, ko bo to možno. Nikar ne prehitevajmo. Zato bi rekel, da zaenkrat še ne določajmo datumov. Samo verujmo, da nam bo enkrat ratalo. Ane. zardevam

Pa če malo sprostim svojo domišljijo, ko si že dovolila..... Če bi na torti bil narisan poni v modrovijolični (indigo) barvi. Ah, pretiravam, ane. zardevam

Aja, tale Veseli Sonček, še zdaj nisem čisto pogruntal, ali je to fantek ali punčka. A sem trčen, ane. zardevam

Jaz bi sicer najraje pil kak koktajl, ali pa morda martini. Ampak ne bom kompliciral. Sicer bom pa ob vseh teh ljudeh, ki jih bom najbrž videl prvič, pa jih sploh še ne poznam, najbrž pijan tudi od navadne vode (da o ta mokri niti ne govorimo zardevam). Tako, da je čisto vseeno, kaj bom pil. Ane. zardevam

Aja, saj res, samo tole bi še rad vedel? Ali lahko tisti dežniček potem pojem, ali je samo za okras? zardevam

Torej, Lira bo igrala na liro, midva se bova pa basala s torticami. Ja, tudi mene takele fantazije odnesejo nekam v deželo čudic. Veš, jaz imam zelo rad tortice in pravljice. No, morda imam pa pravljice vseeno raje kot tortice. Kdo bi vedel. zardevam

Poni
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #74 dne:: sobota, 08. februar 2014 ura: 21:13 »

Itak, enkrat potem, ko bo to mozno. Skoda, da nimam vedezevalskih sposobnosti, bi priblizno vedela, kdaj bi to bilo  Grin mogoce je pa bolje tako. Ratalo nam pa bo! Ker sem jaz tako rekla  Tongue
Seveda, domisljija je zelo dobrodosla. Smiley zanimiva ideja ampak ne vem, kako bi to izvedla... a velja, ce ti narisem risbico? Sicer nisem nek naravni talent ampak ponija bi pa znala narisat. z indigo barvo. A blescice imas rad? Smiley a ves, bi tako naredila, da bi izgledalo kot da se je pripeljal na blescicah  Grin Lahko bi ga pa narisala na manjsi kartoncek, ga nalepila na zobotrebec in zapicila v tortico. Pa vsak bi imel svoj kozarcek z vzdevkom, ki bi se mu zdel najbolj primeren zanj. Jaz mislm da bi kar ostala zelvica. Ker sem taka bojeca pa hitro se zavlecem v svoj oklep, ce se pocutim ogrozeno. No, za razliko od zelve nisem brez zob  Grin
VeseliSoncek je puncka, in to zelo cedna puncka. Smiley nisi trcen, saj prek vzdevka ne mores zavohat spola  Tongue
Ok, zate torej koktajl, tabletarji pa raje kako osvezilno, sadno brezalkoholno pijaco, da se nam ne strga  Grin ker potem bi bilo pa kar pestro Grin deznicek je samo za okras, sem pa tudi jaz ze jedla papir, tako da te ne bi nic obsojala, ce bi ga pojedel  Grin
Sem opazila, da imas rad pravljice. Smiley grem se malo pokukat v tvojo temo, da vidim ce si kaj pisal. Zelo rada te berem Smiley

rozicodam
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #75 dne:: sobota, 08. februar 2014 ura: 21:45 »

No fajn, torej bo morda Poni nekega dne prikopitljal na jaso, kjer se bo dogajala trčena veselica. Če se le ne bo ustrašil zadnji hip in se skril pod posteljo. Veš, Poni se v času šole nikoli ni upal iti na kak šolski izlet. Bilo ga je tako zelo strah..... kdo ve česa..... K sreči ga je razredničarka razumela in ga je vedno opravičila te zanj tako mučne obveznosti.

No, tuko. Kaj sem še hotel reči? Aja, že vem. Veš, tistih srebrnih kroglic jaz ne maram na torti. Tistih, ki se zdijo, kot da bi jedel kroglične ležaje od bicikla. Čeprav mi je prijatelj zatrjeval, da so v resnici iz sladkorja. Ampak navsezadnje je morala pa njegova hčerka pojesti vse tiste srebrne kroglice.

No, prav. Upam, da nisem napisal kaj žaljivega. Kot ponavadi. Veš, vedno dobim potem čez kakih pet minut ali pa nekaj ur, nenadoma občutek, da sem napisal kaj grozno žaljivega. Tokrat bom najbrž tudi. Čez nekaj časa. Zato zdaj hitro pošljem, da si ne bom premislil.

Za povrh pa je prav zdajle na telečji viziji en grozno moreč film od režiserja Metoda Pevca. Naslov ima "Lahkonoč gospodična" ali nekaj takega.

Poni
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #76 dne:: sobota, 08. februar 2014 ura: 23:24 »

Poni je zelo dobrodosel na trceno veselico! Smiley Ce bos zelel, le pridi. Tortica te bo cakala. Smiley Ah ne, tistih srebrnih kroglic tudi jaz ne jem, ker mi je potem spet slabo  Grin zelvica se marsicesa boji, sploh pa umetne hrane. Ceprav ji dopovedujem, da je varna in da se nima cesa bati, ker jo cuvam, se boji. Smiley Ampak se bo ze naucila zaupanja.
Sploh nisi napisal nic zaljivega, razveselim se vsake objave! Smiley sploh pa je domisljija zelo dobrodosla, kot sem rekla. Smiley
Si pogledal film do konca? Je bil ok? Midva s fantom bova gledala policijsko akademijo, ki je sicer ze mimo ampak ima na sreco tisto zadevo, da si lahko pogledas filme za nazaj  Grin To mi pride zelo prav, ko sem med tednom sama. Mi prej mine cas.
V tej temi odslej veljajo sledeca pravila:
1. Sem lahko pise vsak
2. Nihce se ne sme obremenjevati z napisanim, vsaka objava je dobra in ima svoj namen
3. Ce le lahko, fantazirajte (meni to zelo pomaga)

Tako, zaenkrat je to to. Ce se spomnim se kaksnega pravila, ga sproti objavim.
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #77 dne:: nedelja, 09. februar 2014 ura: 19:02 »

Dragi clani rozicodam

danasnji report: pocutje stabilno, v roku 20min pojedla 10 crispello cokoladic  Grin do zdaj se kroznik zelenjavne juhe, frutabelo, jogurt in dve palacinki. Fant je doma, seveda, zato pa je tako  Smiley prej popoldne me je prijela panika, da je danes nedelja in gre jutri spet delat in bo dalec stran od mene in spet bom sama in osamljena. sem se potem nekako zamotila tako da bo ok.
Enajsti crispello je na vrsti.
Poni, tebi pa posiljam namisljeno bajadero in pa se manjse sporocilce zraven. Lahko samo ti preberes.

Zelim vam prijeten vecer rozicodam
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #78 dne:: nedelja, 09. februar 2014 ura: 19:16 »

Želvica, super!
Super tudi zato, ker jaz ne maram zelenjavne juhe ( zardevam) Ampak to še ne pomeni, da je zanič. Pomeni pač to, da je Poni izbirčen.
Aja, pa hvala za sporočilce. Bajedere obožujem. Ko sem bral sporočilce, pa sem malce Grin in malce zardevam

In še enkrat napišem, kar mislim, da sem že večkrat:
Želvica, verujem vate. Da ti bo uspelo zmagati. wav
Še nekaj lepega in spodbudnega sem hotel napisati, pa sem ta moment pozabil, kaj je to bilo.

Poni
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #79 dne:: nedelja, 09. februar 2014 ura: 22:17 »

Poni,

tale zelenjavna zupca bi ti bila pa mogoce celo vsec, ker drugace mi grejo take stvari tezko po grlu... sploh v tem obdobju, ko bi jedla samo sladko. Za zajtrk palacinke, za kosilo kosmici s sojinim mlekom, za malico frutabela, za vecerjo cokolino s sojinim mlekom. Naslednji dan pa obrnem zaporedje  sesmejem Juho sem danes jedla zato, ker moram pojesti tudi kaj 'slanega'  Grin mislim da mi je to prepricanje v glavo vcepila mami, ker me je kot otroka strasila, da se mi bojo creva zavezala, ce ne bom jedla  Grin jaz sem itak verjela.
Ni za kaj! Se mi je zdelo, da bo tvoja reakcija taksna.  Smiley
Hvala ti, dragi Poni. Vsi smo ze itak zmagovalci. Zdravila nam bodo pa pomagala to uvideti  Smiley
Pa napisi se kaksno pravljico v svojo temo, jo bom z veseljem prebrala.  Smiley Ce bos zelel, seveda in ce bos imel inspiracijo. Bom vesela tvoje objave. Nisem doma, tako da nimam pri sebi svoje Disneyeve pravljicne knjige, ki sem jo vsak vecer prebirala z Nevenko. Nevenka je moj vijolicni medo.  Grin Janja jo je ze spoznala in ji je zelo vsec  Smiley Tako da bom vesela kaksne tvoje zgodbice.
Prijavljen
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 8   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar