FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 29. april 2026 ura: 03:35

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: TRESENJE ROK PRI NALIVANJU PIJAČ ALI PREHRANJEVANJU V JAVNOSTI .....  (Prebrano 9751 krat)
eya
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 179

« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 01. julij 2013 ura: 19:07 »

sem imela v najstiških letih kar dostikrat takšen problem, ampak sčasoma opaziš/ugotoviš, da dejansko nisi edini s takšnim problemom in nekako se navadiš na to. Saj ne rečem, da se mi to ne dogaja več, ampak dosti redkeje, tu pa tam, ko sem res po kakšnih hujšim pritiskom, takrat pa poleg tega občutim tudi tisto tiščanje in predvsem vročico v glavi.

Veliko je treba delat na sebi in pridet do te meje, kjer lahko sam sebe prepričaš in na nek način umiriš...
Prijavljen
poletje
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 123

« Odgovori #21 dne:: sreda, 03. julij 2013 ura: 14:09 »

Poznam tresenje. Odkar se mi je pojavilo pri 20. letih (na pijači trema pred nekim fantom - sram - kaj si bo mislil o meni, ker imam jaz slabo mnenje o sebi).
Delo na sebi, slaba samopodoba.
Prijavljen
bursla
gost
« Odgovori #22 dne:: nedelja, 07. julij 2013 ura: 21:31 »

Tako je. Samo je zanimivo to, da jaz o sebi dobro razmisljam, ko sem sama ali v kaksnih drugih situacijah, samo pri tem pa je kot, da bi mi nekdo vtepel nekaj v glavo. Ne morem verjeti kakšno moč imajo nad nami naše misli. Percepcija je realnost.
Prijavljen
Katy123
gost
« Odgovori #23 dne:: sreda, 10. julij 2013 ura: 12:45 »

Hej! Menim, da se veliko ljudem tresejo roke, ko so živčni. Meni se tudi. Problem je tudi meni v tem, da drugi to opazijo in dodajo kako pripombo na to, potem se grozno počutim. Ampak ni, da bi imela kake velike probleme glede tega do danes, ko sm se za osebno mogla pospisat na tistih elektronskih napravah, ki jih zdaj imajo in ne s kemikom na papir kot je bilo do nedavnega običajno. Že ko sem vidla tisto napravo, ne vem zakaj sem si tako zabila v glavo, da je grozno se podpisat s tistim in res so se mi roke tako tresle, da sm lih kr spackala svoj podpis, pa mi je zbrisala in rekla, da se lahko še enkrat, pa žal ta ni bil nič boljši, tako da sem rekla, da je  v redu in jo čim prej osramočeno pobrisala. Zdaj me bo naslednjih ne vem koiko let, kolikor traja osebna ta podpis spominjal na to. Groza. Shocked pomisli Po drugi strani pa saj je podpis na osebni zelo na manjhno in zaradi tega ni konec sveta. Me je pa strah ker morm v naslednjih dneh it delat novo vozniško in če imajo tudi tam te naprave... groza. Bom eno pivo spila prej, da bom bol sproščena. Cheesy Sej po eni strani je hecno s kakimi stvarmi se ukvarjamo ljudje, v bistvu pri teh tresenjih je ključno kaj si mislijo drugi, ko to opazijo. Če bi uspeli, da nas res ne bi brigalo kaj mislijo drugi, potem bi rešli v večini primerov tudi tresenje. Vsaj kadar je vzrok psihološki.                                                                                                                                   
Če ima kdo kak nasvet kako naj se navadim na to novodobno podpisovanje z temi neumnimi digitalnimi napravami, bom vesela vsakega  nasveta Smiley
Prijavljen
Chantall
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 38

« Odgovori #24 dne:: sreda, 10. julij 2013 ura: 16:09 »

Ja tudi meni je še kako dobro poznano to tresenje rok. Samo pri meni je dostikrat tako, da se mi trese celo telo sesmejem in imam za povrhu tega potem še čisto mehke noge. Sploh pa ne prenesem, da me nekdo opazuje ali pa da me gleda pod roke, ko nekaj počnem, ker potem se pa ta trema samo še poveča in je tresenje rok samo še bolj očitno. Grrr, kako to sovražim Angry Se mi pa situacija s tresenjem izboljša, če vidim, da se še kdo drug trese. Sploh pa imam težave pred kakšnimi uradnimi osebami, saj ne, da bi me bilo jih strah, samo nekakšno tremo imam nevem
Ja pa na živce mi gre, ko me na tresenje opozarjajo, kot da tega že sama ne vem sesmejem
Meni včasih pomaga, da začnem globoko dihati in se potem situacija umiri, samo ne pomaga pa vedno.
Prijavljen
bursla
gost
« Odgovori #25 dne:: četrtek, 11. julij 2013 ura: 07:30 »

Pri meni je čisto isto..aaaaaaaaaa..... in si včasih mislim potem, ko sem sama:" ne morem verjet kaj se mi je zgodilo in kaka bedarija, da me te misli lahko sploh tako močno sprovocirajo." Potem pa, če pogledaš iz pozitivne plati v bistvu vidiš, da bi lahko veliko dosegel v življenju, če bi le lahko obrnil to energijo v pozitivne misli in koliko v bistvu lahko sama psiha dvigne ali tudi poruši človeka. Torej skoraj vse je odvisno od nas. Najraje bi ustanovila neki klub v katerem bi se srečevali ljudje kot smo mi.....Od kod ste??? Jaz sem iz Ptuja.
Prijavljen
Chantall
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 38

« Odgovori #26 dne:: četrtek, 11. julij 2013 ura: 08:39 »

Ja, ja je kar nadležno to tresenje. Meni gre pa potem še najbolj na živce to, ker potem vso pozornost usmerim na to tresenje, namesto na trenutno dogajanje, pogovor oziroma na tisto situacijo, ki pač poteka. Potem pa samo o tem razmišljam, koliko je to tresenje opazno in kaj vse si misli o meni sogovornik Cheesy Zaradi tega potem tudi večkrat izpadem nesamozavestna. Res ne vem, zakaj naše telo včasih tako čudno odreagira. Aja pri meni se pa pojavlja še dodatna nadležnost ( kot da že samo tresenje ni dovolj sesmejem ) in to je zardevanje. Večkrat se mi zgodi, da zardim pa čeprav mi sploh ni nerodno Shocked
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar