Pozdravljena na forumu Antiless

Jaz bom kar svoje mnenje napisal.
Sicer ne vem kako je v Vojniku,
ampak jaz bi ti predlagal, da še malo vztrajaš...
Ne, da branim zdravnike, ampak zelo redko v prvo "zadanejo" pravo kombinacijo zdravil.
Tako, da bi ti svetoval, da jim zaupaš. Hitreje, kot v bolnici, ne boš prišla nikoli do prave kombinacije.
Jaz sem jo doma "iskal" 2 leti, v bolnici so me pa "nastavili

" v treh tednih.
Tako da poizkusi se sprostiti, povej zdravnikom kako se počutiš in ni vrag, da ti ne bodo pomagali bolje, kot mi na forumu.
Pa da ne boš mislila, da te podim s foruma. Sploh ne.
Poročaj kako ti kaj gre....
No pa samo tako na kratko moje izkušnje s temi zdravili...
Jaz sem že vsa ta zdravila "dal čez", ampak ne v taki kombinaciji, kot jo imaš ti.
Trenutno recimo jemljem zyprexo 10mg za stabiliziranje razpoloženja in spanje tako kot ti.
Kaj naj rečem, "dela" za kar je namenjena, jaz ji zamerim samo to, da se počutim prav sestradanega po njej

Jemljem tudi Faxiprol /Alventa 300mg. Vsaj zame najboljši antidepresiv, ki sem ga kdaj jemal.
Jemljem še dva druga antidepresiva, ampak ta dva bom najbrž hitro ukinil.
Helexa sem se tudi jaz branil, so mi pa sedaj "uturili" spet loram 1mg, ki naj bi bil dober za anksioznost

(ravno tako pomirjevalo, samo zelo majhna doza)
Loquen/Seroquel je pa meni "the best" antipsihotik.
(Sem ga jemal v "prejšnjem setu"zdravil.)
Jaz bi ga takoj zamenjal namesto Zyprexe, pa je izgleda predrag, mi ga nočejo dati

Ali sploh je rešitev zame? Ali prehitro v tako kratkem času, ki se meni ne zdi tako kratek pričakujem spremembe?
Jaz mislim, da hočeš rezultate prehitro.
Rešitev pa vedno obstaja.
Če je pa ne vidiš, je pa tudi nebojse.si pravo mesto, da ti kda kak nasvet, kako naprej

Samo kolikor imam izkušenj, tablete niso vse.
Pravijo, da psihoterapija pomaga. Samo prej se je potrebno stabilizirati.
Zato so pa tablete odličen "pripomoček".
Pa za kislo tolažbo, jaz tudi že šest let "tavam" s tem mojim stanjem po svetu.
Marsikdo še veliko dlje časa... Vsak ima svojo pot. Eni imamo daljšo, drugi krajšo, tretji pa sploh ne vedo kaj je to depresija.
Takle mamo

Pa javi se še kaj, kako ti gre.