|
ForestGirl
|
 |
« Odgovori #20 dne:: sreda, 27. februar 2013 ura: 15:26 » |
|
Bravo Garfield, zelo pogumnno dejanje, upam, da si ponosen nase, ker jaz nate vsekakor sem zelo  Tud šefu vsa pohvala  Prejmi čestitke od mene 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Odgovori #21 dne:: sreda, 27. februar 2013 ura: 15:37 » |
|
HVALA ForestGirl, Hvala z veliko začetnico... Priznam, brez DAM-ovcev, si tega, če verjamete ali ne, ne bi upal narediti  . Vsaka čast pa tudi mojemu šefu  ForestGirl en virtualni kiss... Hvala da si to prebrala.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #22 dne:: sreda, 27. februar 2013 ura: 16:40 » |
|
Garfield bravo  Super sporočilo si napisal svojemu šefu in lepo, da ga je on tudi razumevajoče sprejel.  Pa še nekaj, ker se mi zdi, da je prišlo do nesporazuma: Muce rabijo veliko božanja. Zato bi te jaz zdajle zelo močno pobožal. Takole Poni ne razumem, ni ravno umestna, če smem povedati svoje mnenje Garfield, tvoj nick je povzet po imenu prisrčnega mucka, zato je Poni to povezal in napisal, da muce (pa tudi mački) rabijo veliko božanja. Zagotovo ni imel v mislih nič slabega, na svoj način je pač izrazil empatijo in ti želel podati vzpodbudo. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Odgovori #23 dne:: sreda, 27. februar 2013 ura: 18:44 » |
|
Hvala Slavka za razlago  ... Poni res ni nič slabega mislil... Ampak eno povprečno lazanjo pa res znam "spečt".  Slavka hvala za pripombo  Poni, RES se ti OPROŠČAM.... Upam, da ne bo kakšne "zamere"  Garfield je res en zelo SIMPATIČEN muc, tako kot jaz  ... Vsi ste dobrodošli v "mojem čveku"....
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: sreda, 27. februar 2013 ura: 18:48 od Garfield »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Odgovori #24 dne:: sreda, 27. februar 2013 ura: 19:48 » |
|
No sedaj me pa zopet "mede"... Saj vem da mi ne morete pomagati.... Priznam... Poli pa poni me je zhebalo... Rad bi vedel s kom se pogovarjam, vmes so pa dvomi.... Zakaj tega včasih ne morem vzeti za "hec".... Res sem ena "ranjena duša"... Ali imate kakšen nasvet, kaj naj povem na psihoterapiji? To kar SEM... Ali bo to OK? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #25 dne:: sreda, 27. februar 2013 ura: 19:53 » |
|
Garfield  no, samo, da je sedaj jasno kako in kaj...  Včasih si določene stvari tudi drugače tolmačimo, kot so bile izrečene oz. mišljene, saj je odvisno od tega, kako se takrat počutimo. Morda te pa "božanje" trenutno "vznemirja" in ti je zato Ponijev komentar malo dvignil pritisk ...  Jaz ti namesto božanja dam raje objem  
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
ForestGirl
|
 |
« Odgovori #26 dne:: sreda, 27. februar 2013 ura: 20:01 » |
|
Garfield, trenutno se pač zgodi, da se na čase izgubiš, vendar pa se znaš tudi opravičit in to tudi šteje  Mogoče preden kaj napišeš 3x GLOBOKO zadihaj in potem daj iz sebe. Mene to včasih rešuje ... Še od mene en medvedji objem, da vidiš, da smo še zmer tle zate... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Poni
|
 |
« Odgovori #27 dne:: sreda, 27. februar 2013 ura: 20:49 » |
|
Garfield
Mimogrede, ali ti je v redu, če tvoje ime pobarvam rdeče? Ali bi raje kako drugo barvo?
Meni se zdi, da na psihoterapiji itak nimaš druge možnosti, kot da si to, kar pač SI. Namreč ti sam in pač nihče drug.
Jaz pa itak ne znam biti kdo drug, tako da nevem kaj dosti o tem.
Poni
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Odgovori #28 dne:: sreda, 27. februar 2013 ura: 21:41 » |
|
Poni vse je OK... še enkrat oprosti za nesporazum 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Odgovori #29 dne:: sreda, 27. februar 2013 ura: 21:48 » |
|
Dobro delo sem naredil... če kdo pozna seu, naj ji sporoči, da naj v ponedeljek mirno pošlje SMS tja kjer sem ji rekel. Samo, da jo spravimo iz "postelje"... Saj vem da to ni čisto res  .... Seu poizkusi.... Nič ti ne bo potrebno plačati...  , "spravi" se tja ob dogovorjenem času... Jaz res rad dobra delam Seu nič te ne stane... Samo spravi se tja ob dogovorjenem času 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Odgovori #30 dne:: sreda, 27. februar 2013 ura: 21:53 » |
|
Jaz grem pa v petek na psihoterapijo... Bomo zmogli je rekel mojster miha. Se že pripravljam... hvala vsem ki komentirate tale moj "dnevnik"... Še posebno ForestGirl.... Ona je prva tarča, ko imam težave 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Odgovori #31 dne:: četrtek, 28. februar 2013 ura: 00:32 » |
|
Slavka, Poni in nenazadnje ForestGirl HVALa vam  Danes sem zopet čisto na dnu, pa me je ForestGirl "rešila"  Fino je imeti nekoga, da mu lahko svoje "strahove zaupaš" 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #32 dne:: četrtek, 28. februar 2013 ura: 10:55 » |
|
Garfield  morda se malce že pozna odsotnost Lorama, pa je zato tvoje počutje slabše? Pa tudi tile dnevi nam niso ravno v spodbudo...sivina, megla, mokrota...blajk  Drži se in pogumno naprej... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Odgovori #33 dne:: četrtek, 28. februar 2013 ura: 11:29 » |
|
Ja loram bi pasal, priznam  ... sem tako nervozen da ni res.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
ForestGirl
|
 |
« Odgovori #34 dne:: četrtek, 28. februar 2013 ura: 18:30 » |
|
Garfield  , sj bo... Ewo, pa še nekaj za dušo .... OBJEM --->>
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Odgovori #35 dne:: petek, 01. marec 2013 ura: 08:18 » |
|
No še oblečti se moram, stisnit zobe, pa iti prvič na psihoterapijo. Se kar tresem  Ampak bo treba ta korak narediti. Saj bom potem boljše volje (vsaj upam da)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Betka
|
 |
« Odgovori #36 dne:: petek, 01. marec 2013 ura: 08:23 » |
|
Tako je bilo z mano, ko sem šla prvič k psihiatrinji....zdelo se mi je nemogoče,da bom naredila ta korak. Potem sem pa čutila velikansko olajšanje. Drži se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
potepinka
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 73
|
 |
« Odgovori #37 dne:: petek, 01. marec 2013 ura: 11:06 » |
|
Garfield, psihoterapija zelo pomaga in jaz se kr veselim četrtkov, ko imam seanse. Pomembno je, da se s terapevtom/ko ujameta. Saj bo, boš bidel 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
potepinka
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Odgovori #38 dne:: petek, 01. marec 2013 ura: 12:41 » |
|
No jaz sem "preživel"  Občutki so mešani zaenkrat, ampak tako ali tako je to dolgotrajen proces. Imam že "domačo nalogo" 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #39 dne:: petek, 01. marec 2013 ura: 13:51 » |
|
No jaz sem "preživel"  Občutki so mešani zaenkrat, ampak tako ali tako je to dolgotrajen proces. Imam že "domačo nalogo"   bravo Garfield...  Domačo nalogo pa le naredi sam, da je ne boš slučajno prepisoval 5 minut pred "poukom"... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|