FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 03. junij 2026 ura: 15:05

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: anksioznost in glavobol  (Prebrano 3108 krat)
nvesna
gost
« dne:: sreda, 24. september 2008 ura: 19:11 »

Prav vsem želim en lep pozdravček. Še nikoli v življenju nisem obiskovala nikakršnega foruma in na žalost me je življenej pripeljalo to tega, da obiščem prav tega. Od avgusta me pestijo težave kot so panični napadi, anksioznost in zaradi tega tudi depresija. Stara sem 26 let in izredna študentka, ki bi sedaj morala že veselo pisati diplomo, vendar se je malo ustavilo ker res nimam moči. Pomoč sem seveda poiskala. Dobila sem AD Asentro, vendar mi jih je psihiater zamenjal z Zoloft-om, kar je men se zdi skoraj isto. Stranski učinki so bili kar hudi, vendar sem nekako šla čez huje. Sedaj jih pijem že 3 tedne, vendar me vse te dni pestijo glavoboli, ki so kar hudi in zelo utrudljivi. Skoraj cel dan čutim nek pritisk v glavi in vratu. Je zelo moteče in me prav ovira. Če ima kdo podobno izkušnjo, bi ga prosila za pomoč.
lp Smiley
Prijavljen
Mačica
gost
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 25. september 2008 ura: 01:09 »

Nvesna, najprej dobrodošla na forumu!! rozicodam

Glavoboli so lahko stranski učinek ADjev, lahko pa so čustvenega oz psihičnega izvora, kot koprodukt tvojih bolezni. Lahko pa je tudi menjanje ADjev vzrok. Sama sem pred kratkim menjala ADje (približno en mesec nazaj) in sem čutila odtegnitvene sindrome prejšnjih celo po tem, ko sem že začela nove in to do pred kratkim. Moji odtegnitveni sindromi se kažejo kot neko trganje oz kot cukanje ali pa električni impulzi (ne znam bolje opisati) v zadnjem delu glave, pri vratu in pomalem menjajoče se po celem telesu. Vednar je v glavi oz skoraj vratu najhuje. Nisem zdravnik, ampak to so moje izkušnje.

Lp Mačica
Prijavljen
eli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 341

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 25. september 2008 ura: 08:17 »

Ja lahko je glavobol stranski ucinek ADja.
Tudi jaz sem imela glavobole...vendar so potem izzveneli.

Vs edobro

eli
Prijavljen
ribič
gost
« Odgovori #3 dne:: četrtek, 25. september 2008 ura: 09:42 »

Tudi jaz imam občasne bolečine v vratu in zadnjem predelu glave. Ne bi pa mogel reči ali je to od AD-jev ali od bolezenskega stanja samega.
Prijavljen
nvesna
gost
« Odgovori #4 dne:: četrtek, 25. september 2008 ura: 11:10 »

Najlepša hvala za odgovore. Tudi sama ne vem a je to od AD ali sem še vedno pod takim pritiskom. Upam, da bo kmalu bolje. Res pa je, da AD pijem šele dobre tri tedne. Zanima pa me, če kateremu od vas pomaga kakšena protibolečinska tableta (lekadol, aspirin,...).Jaz ponavadi vzamem nalgesin, vendar mi sedaj nič ne pomaga. Pa danes imam zelo otečene veke. Verjetno zato, ker sem malo slabše spala.No, res upam da to čimprej mine.
lp Smiley
Prijavljen
žana
gost
« Odgovori #5 dne:: petek, 28. november 2008 ura: 13:40 »

Živjo nvesna

Tudi sama se srečujem s to boleznijo, vendar imam glavobole že okoli 2 leti, a sem šele zdaj odkrila
da sem depresivna, ter obiskala psihiatra. Meni so se glavoboli pojavljali zaradi bolezni. Glavobole pa imaš lahko tudi zaradi stranskih učinkov. sedaj že mesec dni pijem mapron, ter še ni vidnih rezultaov, saj naj bi bili po nekaj tednih.
Zanima me če se je tebi že stanje kaj izboljšalo po jemanju zdravil.

by
Prijavljen
Tanjas
gost
« Odgovori #6 dne:: petek, 28. november 2008 ura: 18:17 »

pozdravljena tudi od mene ne obupaj zdravljenje si komaj dobro začela vse bo še ok boš videla
držim pesti zate  oki
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar