FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 29. april 2026 ura: 19:20

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ED-motnje hranjenja in še marsikaj  (Prebrano 1404 krat)
vlatka82
gost
« dne:: ponedeljek, 29. oktober 2012 ura: 12:36 »

Zdravo vsem....koliko sem pa jaz potrebovala ,da se opogumim in napišem kako besedo za spoznavanje zardevam

Skratka sem 30 letnica,ki se že polovico svojega življenja bojuje z motnjami hranjenja vseh sort,depresijo,disociativno identitetno motnjo in se šele eno leto zdravim(po moje brez nekih vidnih rezultatov)...razen,če kot rezultat šteje fakt,da sem spoznala v kakem bednem stanju sem pravzaprav in se počutim še slabše. Navidezno izgledam b.p. ampak,to je ena maska,ki se navlači vsakodnevno,da bi me ljudje okrog mene sprejeli in,da lažje preživim v tem svetu,čeprav mi je tudi to ena od vsakodnevnih borb,ko bi bilo tako enostavno to vse skupaj končat...podpisati donorsko kartico in se vrečt na avtocesto.

Obenem pa sprašujem na katerem podforumu lahko začnem z svojimi depresivnimi monologi in ostalim,ker imam kar nekaj težav seznojim
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 29. oktober 2012 ura: 12:53 »

Pozdravljena Vladka...nikar tako črno ne misli, vse se da uredit...
vsak ima še dano eno možnost in lučko na koncu tunela... rozicodam

Odpri si svojo temo z nekim naslovom pod tale link:

http://www.nebojse.si/Forum/index.php/board,9.0.html

Vsi rabimo nekoga, da nas posluša in se nas podpira...
tudi tebe bomo...skupaj smo močnejši... oki
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.216

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 29. oktober 2012 ura: 12:57 »

Dobrodošla vlatka.  rozicodam Ne skrbi kako bo izpadel tvoj post. Nisi edina z motnjo hranjenja,  depresijo in ostalimi težavami.

Toja ti je že dala link. Lahko pa pišeš tudi v :

- http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,127.0.html

- http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,273.0.html

Prijavljen

alexx Afro 
vlatka82
gost
« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 29. oktober 2012 ura: 13:32 »

Hvala .... saj ne morem sama več skozi to,moram se preklemansko trudit ,da sem lahko kolko tolko normalna mati moji hčerki,ker samo mene ima...nažalost in to me žene naprej

Inspiriram se,da lahko začnem pisanje na forumu o težavi,ki si me od vseh trenutno najbolj lasti...depresijo...hodi pred mano in me boksa v dušo,uppercut en za drugim,ko že omahujem, se ustavi,ne želi me knockout-irat,prehitro bi bil konec,muči me počasi.... Cry
Prijavljen
lejča
gost
« Odgovori #4 dne:: torek, 30. oktober 2012 ura: 22:31 »

vlatka82 malo v vzpodbudo. sama sem se skoraj 10 let borila z motnjo hranjenja in depresijo. zdaj sem tudi sama mama in razumem tvoje občutke, da bi bila rada najboljša mama svoji hčerki. lahko me pocukaš za rokav rozicodam
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar