FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 03. junij 2026 ura: 15:05

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: nova na forumu  (Prebrano 2294 krat)
natka
gost
« dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 00:06 »

Sem študentka,ki se ji je naenkrat študij ustavil,ker več ni vedela kam gre in kaj bi rada v življenju dosegla.Kar na lepem se nisem mogla več koncentrirati in opravljati obveznosti.Psihiatrinja je odkrila pri meni depresijo,ki jo zdravim z antidepresivi in čakam,da dobim prostor za psihoterapijo.Počutim se že boljše,čeprav pa s fanti nimam nobene sreče.Prav vsak me izkorišča ali pa se samo norčuje iz mene...Jaz ne morem več tako,sem čist obupana in zelo žalostna.Nimam nobene topline v svojem življenju in vsepovsod izbrskam same probleme...
Prijavljen
vesnav
gost
« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 09:15 »

Draga Natka,

študij se je pač ustavil in ga boš enkrat tudi nadaljevala. Mnogim se ustavi, nič hudega.
Morda je zdaj čas, da se ustaviš, morda ti je telo povedalo, ker si sama nisi, da si moraš vzeti čas zase.
Torej, razmisli, kaj se ti dogaja, morda si poišči srokovno pomoč, vsekakor pa menim, da prav sama nisi. Gotovo imaš vaj enega človeka (starši, prijatelji), ki jim ni vseeno zate.
No, četudi bi bila sama, se moraš pač sama zase potegniti.. In biti sebi na prvem mestu.
Posledično si tudi ne boš izbirala tipov, s katerimi nisi zadovoljna in ki ne ravnajo lepo s tabo.

Moški, ki se norčujejo iz svoje ženske, pač niso moški, ampak so deb.. Tako da se jih ogni na dva kilometra okoli in naokoli...

Žalost je zato, da pride potem veselje.

Drži se,

Vesna
Prijavljen
Liber
gost
« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 18:39 »

Sem študentka,ki se ji je naenkrat študij ustavil,ker več ni vedela kam gre in kaj bi rada v življenju dosegla.Kar na lepem se nisem mogla več koncentrirati in opravljati obveznosti.Psihiatrinja je odkrila pri meni depresijo,ki jo zdravim z antidepresivi in čakam,da dobim prostor za psihoterapijo.Počutim se že boljše,čeprav pa s fanti nimam nobene sreče.Prav vsak me izkorišča ali pa se samo norčuje iz mene...Jaz ne morem več tako,sem čist obupana in zelo žalostna.Nimam nobene topline v svojem življenju in vsepovsod izbrskam same probleme...

Hmmm ... torej če naredim logični zaključek..

Če s fanti nimaš nobene sreče?  Imaš brez njih več sreče..

Zaenkrat kaže, da bi ti blo boljše brez izkoriščevalcev. Ker očitno pri teb zelo dobro deluje ta zakon privlačnosti in privlačiš same težave. No nisi edina v tem  happy

Ljubezni in toplino, no vsaj nekaj nje, ti včasih prinesejo kakšne živalce. Pa še več se ukvarjaš z njimi in preusmeriš svoje misli.

Lep dan!

Prijavljen
OLJA
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 483

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 19:08 »

Natka - se popolnoma strinjam z Vesno !    OLJA rozicodam
Prijavljen

OLJA
jola
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 417

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 21:47 »

Natka, tudi jaz se strinjam z Vesnav, študij se je pač ustavil, poskrbeti moraš najprej zase in za svoje zdravje. Pusti tisto, kar si drugi mislijo o tebi, si mlada in vse imaš še pred sabo, tako da res ni panike. Je pa zelo pomembno to, da najprej pri sebi postaviš stvari na svoje mesto in videla boš, da ne bo problema več ne s študijem in ne z ljudmi. Sploh pa mi verjemi, da tisti ljudje, ki se norčujejo iz drugih, so sami potrebni veliko več zdravljenja kot ti. Tudi moji hčerki se je v drugem letniku študij ustavil, poiskali smo pomoč, ji dali doma oporo in danes je samo še en izpit pred njo in diploma. Nič zato, trajalo je leto-dve dalj, ampak počasi prihaja na cilj. Verjemi mi, tudi ti boš!
Prijavljen

Bogu je gotovo ljubše, da ozdravim,kot odpustim.
natka
gost
« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 22. september 2008 ura: 22:20 »

Pozdravljeni vsi,ki ste mi odpisali!
Zahvaljujem se vam za odgovore,saj mi že samo to,da me razumete in napišete svoje izkušnje in mnenje da novih moči in volje,da grem naprej.Mi je tudi veliko lažje Smiley
Res hvala,saj zelo rada slišim,če je imel kdo podobne težave in predvsem to kako jih je rešil...

Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #6 dne:: torek, 23. september 2008 ura: 09:28 »

natka, pozdrav še z moje strani  rozicodam

arwen
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar