FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 20:14

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Depresija ali kaj drugega  (Prebrano 3707 krat)
cvetkus
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 153

« dne:: sreda, 12. september 2012 ura: 21:18 »

Nevem kaj se dogaja z mano.

Problem je sledeč:

Delam preko študenta zaenkrat še nevem kako dolgo odvisno od statusa pa vseeno Cheesy

Ne delam nič težkega dobro plačilo itd.

Ampak vseeno, se mi zdi ne da bi bilo delo slabo daleč od tega je odlično, problem je ta, da si študiram, da to delam, čeprav bom počasi diplomiral, nisem več rosno mlad, nimam ničesar svojega (živim v podnajemniškem stanovanju), enostavno mislim, da nič nevem! Res počutim, se zelo manjvredno, res je da sem treniral pred leti en šport kjer sem igral v prvi in drugi ligi uspešno, ampak žal se obračajo stvari kot se, ni bilo poznanstev in sem zaradi tega pustil vse skupaj.

Jaz vidim, problem v tem, da sem enostavno preveč časa preživel v tem športu in se nisem drugega nič naučil, čeprav mi manjka samo diploma, pa čeprav je višješolska (sem hodil na UNI, ampak nisem sem takrat dosti treniral pa dva treninga na dan, pa še vožnja na faks 1 ura sem 1 domov, pa nisem zmogel) imam pa se namen vpisat še dalje do magisterija mogoče!

Naj povem, da imam punco, ki me je odvadla paničnih napadov, zadnji se mi je zgodil pred tremi leti (+ -), so bili začetki ampak sem jih skontroliral, bo se še mogoče kdaj ponovilo. Odlično se razumema razmišljama podobno itd... Na tem področju je odlično.

Mogoče sem se moral samo izpovedati ali svetujete kaj? Depresija je itak vseslovenska trenutno, samo želel bi si bolj uživati vsepovsod!!

Hvala samo za posluh to je to
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.606

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #1 dne:: sreda, 12. september 2012 ura: 21:30 »

Cvetkus, lepo da si se oglasil, da ti gre dobro...da ...da ...da....--------->  Smiley

Želim ti, da vse lepo traja še naprej...drži se.... rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Alisa
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 17

Fake it, until you make it!

« Odgovori #2 dne:: sreda, 12. september 2012 ura: 22:32 »

Cvetkus, daj si malo časa, da se ti poleg športa, ki si mu posvetil največ pozornosti, razvije še kakšno drugo področje.
To, da nimaš svoje nepremičnine je stvar časa, v katerem živimo. Tisti zlati časi, ko so ljudje pri 30tih imeli hišo, pa vikend na morju in v gorah je mimo.

Pa vseeno poglej, kako si sposoben in uspešen, verjamem, da se bo ta uspeh v športu, ki zahteva red in disciplino, prenesel tudi na druga področja. Kar pogumno. Če pa te je strah, da se te lotevajo spet panični pa hitro pobrskaj po tukaj po arhivu in se oboroži s priporočili za obvladovanje teh napadov.

Lepo bodi, Alisa
Prijavljen
Iq_nima_nič_s_tem
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 516

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 13. september 2012 ura: 08:29 »

Kaj pa bi rad vedel? Kaj bi rad delal v življenju?
Prijavljen
cvetkus
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 20. september 2012 ura: 20:44 »

Vem, da je za vse potreben svoj cas. Ampak na trenutke res nevem kaj bi naredil. Nikoli pred nisem bil take volje, navelican vsega.

Kaj bi rad delal? Predvsem uzival zivljenje!!!
Prijavljen
Iq_nima_nič_s_tem
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 516

« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 08. oktober 2012 ura: 14:45 »

Kaj bi rad delal? Predvsem uzival zivljenje!!!

No ja. Nisem mislil tako. To bi mi vsi radi. Mislil sem glede poklica ali pa hobija ali pa mogoče družina pa to...
Prijavljen
Klipan
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 379

« Odgovori #6 dne:: sreda, 04. december 2013 ura: 13:57 »

Cvetko, že to da si na "svojem", veliko pomeni. Sodeč po teh da želiš shujšati, toda te premami želja po sladkarijah sklepam, da gre menda za obliko depresije. Svetujem, da zdravniku poveš kaj te muči, pa te bo napotil k psihiatru.
Prijavljen
mojchy
gost
« Odgovori #7 dne:: sreda, 04. december 2013 ura: 17:45 »

Živjo,
Jaz mislim da ti gre super in si zelo priden! a mi lahko daš kakšen navet kako si preprečil panične napade? jaz se jih namreč še kar bojim ;-)
Drugač pa se strinjam tudi s tem da bi rada živela bolj polno življenje pa se mi zdi da tale depresija ali anksioznost malo otežuje to zadevo :-)
Prijavljen
cvetkus
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: četrtek, 20. november 2014 ura: 09:44 »

Pozdarvljeni,

mogoče se kdo spomni mojih objav... Pišem pa vam zaradi enega problema, ki ga imam.

Imam občutek kot da me pri vratu tišči? Oziroma ful čuden občutek, pa tak sem ful čuden, ker se mi to dogaja... Nevem kaj je to!

Sad Najraje bi se samo jokal... 
Prijavljen
cvetkus
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: četrtek, 01. junij 2017 ura: 11:48 »

Pozdravljeni somišljeniki iz foruma.

Rad bi se malo potožil dobil kakšno spodbudno besedo in je to to.

Naj povem, da se mi zadnje čase dogaja, da imam čuden občutek kot da bi imel nekaj okoli vrata in še to samo med tednom v službi, ki pa traja do takrat ko pridem domov (naj povem, da imam še 10 dni in grem v drugo službo).

Občutek je zelo neprijeten, grem pa vseeno v soboto preverit na EKG, če je vse v mejah normale (upam, da je).

Lahko povem, da se tudi v zadnjih 14 dneh malo trudim hujšati (vikende si off), začel sem tudi malo bolj intenzivno teči (25 - 30 km na teden, pred menjavo službe do 20 km na teden) pred 3 meseci sem dobil otroka, tako da se dogaja ogromno stvari...

Upam, da je vse v redu, kaj priporočate?

LP Blaž
Prijavljen
simonchy
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 164

« Odgovori #10 dne:: četrtek, 01. junij 2017 ura: 17:00 »

Pozdravljen...
najprej iskrene čestitke ob rojstvu otroka rozicodam rozicodam.
Ja res se ti veliko dogaja... tudi tale čuden občutek okoli vratu mislim da je samo posledica vseh napetosti... vseeno pa je prav, da preveriš, če ni kaj resnega pri zdravniku.

Si že imel kdaj prej tale čuden občutek? Kaj je bilo takrat, kdaj je minilo ... mogoče ti bodo ta vprašanja pomagala odkriti vzrok ...
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.990

"I See You"

« Odgovori #11 dne:: četrtek, 01. junij 2017 ura: 17:53 »

Pozdravljen Cvetkus. ..zanimiv nik Grin

Čestitke ob rojstvu otroka! rozicodam
Če imaš občutek stiskanja vratu samo v službi,  potem je povezano s sluzbeno situacijo. Komaj čakaš,  da odideš iz te službe?  In zadihaš? Dovoli si te občutke...vzami si čas za njih.  Verjamem,  da te marsikaj od občutkov spremlja, ko si na prehodu. 
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar