FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 25. maj 2026 ura: 07:40

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Manjši problem  (Prebrano 5254 krat)
Sargon
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 8

« Odgovori #20 dne:: četrtek, 23. februar 2012 ura: 00:39 »

Pogosto imam občutek, da ob razni dejavnosti so sodelujoči skupina dobro spoznanih ljudi, ki takšne novince in prišleke, kot sem jaz, vidijo kot vsiljivca. Tak občutek dobim v kakšnih vaških gostilnah/kafičih, športnih prireditvah, fitnesu. Če strnim bi rekel, da se počutim vsepovsod kot tujec, celo v domači vasi...
Zgleda, da je pri tebi približno tako hudo, kot je bilo pri meni. Lahko bi ti na dolgo in široko razlagal, zakaj in kako pride do tega, da je ta tvoj občutek napačen, da pa vseeno dela probleme tebi in drugim, da boš moral iti v še ogromno različnih socialnih situacij, preden bo ta občutek minil, da ...

Ti dam raje še enkrat isti nasvet: prosim, pojdi na skupino za samopomoč v Maribor. Tam te ne bo noben gledal postani in zelo verjetno boš spoznal par ljudi z istim problemom.

Če si kdaj voljan, se tudi tvojega opisa nebi branil. Razen če smatraš da je to preveč osebno, potem ne bom težil dalje.

Kje točno naj kontaktiram to skupino v Mariboru.
Prijavljen
tiranozaver
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 372

« Odgovori #21 dne:: petek, 24. februar 2012 ura: 01:20 »

Če si kdaj voljan, se tudi tvojega opisa nebi branil. Razen če smatraš da je to preveč osebno, potem ne bom težil dalje.
Mja, je kar osebno zardevam In še ni čisto končano, jaz pa se zelo nerad hvalim, preden nečesa ne zaključim.

Kje točno naj kontaktiram to skupino v Mariboru.
Nekaj je napisano v tej temi. Glede na to, da od januarja ni napisano nič, bo najbolje, da pošlješ en PM nebesno modri. Link za to imaš v prej omenjeni temi.
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar