FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 25. maj 2026 ura: 11:34

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Mravljinci  (Prebrano 2684 krat)
cvetkus
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 153

« dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 19:30 »

nevem č je to prava tema, ampak vseeno.

Zanima me zakaj čutim mravljince včasih na desni včasnih na levi roki. Vedno čutim pod komolcem, tui noga mi včasih "zaspi". Nimam nobene diete. Sem jih mel že prej včasih, samo zdaj zadnji teden se mi zdi da bolj pogosto. Začel sem z Insanity Workout (kjer se dosti skače, sklece,... ) No ne spomnim se, da bi to imel pred kakim mesecom. Mogoče sem mel kdaj ko sem spal bol manj, samo tak pogosto pa ne. Noga al pa roka pa mi je tudi včasih "zaspala".

Kaj bi lahko bil vzrok? Je lahko to kakšna druga posledica?
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 4.159

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 05. februar 2012 ura: 20:47 »

Cvetkus, vsakdo čuti kdaj mravljince v svojih okončinah....evo, jaz jih trenutno čutim v levi nogi, ker sem jo imela spodvito med sedenjem...  kiselnasmeh

Mravljinci se lahko pojavijo zaradi slabše prekrvavitve, pa tudi zaradi napetosti v mišicah.

Mogoče probaš s pitjem magnezijevih šumečih tablet, ki ti bodo pomagale pri sproščanju mišic.

Prijavljen

"Per aspera ad astra"
cincila
gost
« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 06. februar 2012 ura: 16:24 »

Ojla,

verjetno ni nič. Čim manj se sekiraj s tem. če boš prebral mojo zgodbo ali pa od Jerry, Evite, Analize... boš videl, da so tvoje težave zanemarljive.
Ne analiziraj se, in če se poslabša pojdi k zdravniku, vendar nikoli k dr. Googlu. jaz sem z njim prišla tako daleč, da sem bila 200%, da sem resno bolna, pa hvala Bogu nisem. Vse je iz psihe. Priporočam pitje  Magnesola.

PS: meni že celo večnost vsako noč zaspijo obe roki, imam mravljince, trzanje... kar hočeš- pregled pa bp.

LP
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar