FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 22. avgust 2026 ura: 12:15

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 36 37 38 [39] 40 41 42 ... 48   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Slabo :(  (Prebrano 168521 krat)
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 857

« Odgovori #760 dne:: torek, 17. december 2013 ura: 07:24 »

Lucka, bravo  rozicodam rozicodam
Onix, sigurno se ne bo ponovilo! Rahlo poslabsanje je res lahko malo od zime, morda se more telo navaditi na manjsi vnos torenda, toda res mislim, da gre samo za nihaj v pocutju, ki pa bo def izzvenel!!!!!!!!!
Drzi se Onix!!!!
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #761 dne:: sreda, 18. december 2013 ura: 13:25 »

Hvala Himiko! Zdaj je že mal bolš. Kako gre tebi kaj?
Prijavljen
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #762 dne:: četrtek, 19. december 2013 ura: 14:31 »

Onix, super, de je ze boljse! Zelo sem vesela zate!!!
Jz pa tudi v redu, hvala ti za vprašanje!!!
Vse dobro Onix!
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #763 dne:: sobota, 21. december 2013 ura: 09:16 »

tudi jaz sem bila včeraj slabše, ampakje potem prevladalo veselje nad dejstvom, da je moja sestra  rodila nečakinjo in sevje večer zelo lepo zaključil.

takšni dnevi so, spremembe vremena, otoplitve ipd.

saj bo, počasi!

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.527

« Odgovori #764 dne:: sobota, 21. december 2013 ura: 13:15 »

Hvala Majč in Himiko Smiley.
Prijavljen
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #765 dne:: nedelja, 22. december 2013 ura: 12:26 »

Kako sta pa kaj danes, Onix in Majč?
Jaz na srečo ok!

Himiko
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #766 dne:: nedelja, 22. december 2013 ura: 22:01 »

himiko, čau!

ej, če se mi ne bi ravno nečakinj rodila, bi bili tile dnevi zame totalna katastrofa. danes sem bila prepričana, da se počutim tako slabo zaradi pms-ja, mi pa mesečmno perilo zamuja že dober teden, kar je zame čudno. ampak ni bilo nobenih tveganj za zanositev ali kaj podobnega.

samo današnje počutje je pa bilo katastrofa, ja. zelo slabo. Tako da komaj čakam, da bo dneva konec. pa tega leta tudi, da pustimo zadeve za sabo. to leto je bilo tako zelo težko.

Trenutno pa sem pri starših, ki praznujejo rojstvo nečainkje. malo sem se zamotila tudi s kitaro, ki se jo sedaj učim igrati.

himiko in onix, kako sta vidva danes? objem obema in pozdrav vsem soborcem za dobro počutje.

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 210

« Odgovori #767 dne:: torek, 24. december 2013 ura: 10:41 »

Zdravo, se vam se jaz pridruzim. Vase zgodbe sicer ne poznam, nekaj malega sem prebrala in upam, da se drzite oki

Jaz sem danes malo bolje in malo slabse Embarrassed bolje zato, ker sva s fantom vceraj resila spor in slabse zato, ker se je ob tem spustilo ogromno jeze in frustracije in danes cutim posledice. Obcutek imam, kot da sem v baloncku in da sem cisto krhka, kot da lahko vsak cas razpadem. Imam se hudo slabo vest od vceraj, ker malo dvomim vase, ce sem naredila prav, v sebi cutim da sem, samo se ne znam, ne morem prepricat v to... se pa veselim danasnjega vecera, vecerje in obdarovanja Smiley
Z nami ni nikoli dolgcas! sesmejem

Kje boste pa vi danes zvecer? Smiley
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #768 dne:: sreda, 25. december 2013 ura: 13:05 »

uh zelvica, zoperna reč, razhajanje s fantom tik pred božičnim večerom.

jaz sem se dnaes zbudila na pol bolana, imam težave z nekim prehladom, moja pljuča so polna in izkažljujem se. telesno pa se slabo počutim, tko da nisem za nikamor trenutno in bom ta dan preživela bolj leže kot sede. žal.

držite se vsi, dragi sotrpini. vse bo še dobro!

maja
Prijavljen

himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #769 dne:: petek, 27. december 2013 ura: 10:00 »

Jao Majc, ne slisi se dobro tole s prehladom  Sad Upam, da si ze boljse, na poti k okrevanju!!!

Zelvica, ne imeti slabe vesti, meni se zdi konstruktivno, da poveš tisto, kar čutiš!
Majc, Zelvica, Onix, vse dobro!

Ps hvala za vprasanja glede mojega pocutja. Razen vnetja mehurja sem ok in se nekaj - zdravnica je zelo zadovoljna z mojim pocutjem - po novem letu zacnem nizati zoloft!
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #770 dne:: petek, 27. december 2013 ura: 12:36 »

himiko vmetje mehurja je kar ornk zalogaj. se spomnim, ko sem sama izmenično zbolevala z vnetji sečil in ginekološkimi vnetji. mešalo se mi je, ampak brez tega ne bi pristala na fakulteti za socialno delo. tako je pač moralo biti. takrat sem bila na maturitetnem tečaju še.

dobro se pozdravite, jaz sem pa že boljše.

držim pesti za vse vas. Onix tale tema je super. vsakič, ko se javiš, nas poženeš naprej, da sodelujemo in ti polnimo temo. Smiley

maja

Prijavljen

zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #771 dne:: petek, 27. december 2013 ura: 15:39 »

Majc, nisva se razsla, zgladila sva spor Smiley sva se pogovorila, me ne razume cisto vendar me sprejema in me podpira 100%. Vceraj sem dozivela dva manjsa panicna napada v kinu (najbrz zaradi 3D) , potem sem imela zelo mocen obcutek, da bom umrla, potem sem se pa zjokala, da me je kar treslo... Potem je nastopila apatija.

Cuvajte se, proti vnetju mehurja zelo pomagajo suhe brusnice in pa seveda veliko tekocine oki je pa res nadlezna rec.
Majc, vse je za nekaj dobro, mogoce si bos pa sedaj vzela cas za kaksno knjigo, ki si jo ze prej hotla prebrat ali pa kak dober film Smiley
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #772 dne:: petek, 27. december 2013 ura: 23:14 »

Nekaj ur nazaj sem se zacela super pocutiti, vendar je bilo prepozno, da bi sla malo ven, tako da sem obsedela in ze ves dan igram igrice. Zdaj sem itak slabe volje, ker sem spet zabluzila dan... Pa ful se mi je nerodno s komerkoli pogovarjat ker zgleda, kot da se dolgocasim.
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #773 dne:: sobota, 28. december 2013 ura: 18:10 »

Zivjo, spet jaz. Danes sem malo bolje kot vceraj, sem celo naredila nekaj stvari, pred eno uro sem se oblekla in se z mami odpravila na sprehod, vendar cim sem stopila ven, sem dobila nek zoprn obcutek, kot da se mi ne da hodit, kot da lebdim, da noge niso moje... Potem sem se pa itak ustrasila, da ne bom slucajno skup padla in tako naprej. Po treh minutah sem obrnila in sla domov. Jaz mislim, da je to anksioznost, kaj pa vi pravite? Najbrz ni nic fizicno narobe z mano? Pocutila sem se kot da je vse isto, sivo, da sem v skatli, da ni svobode, da sem omejena na en prostor... res obup. Pa bojim se, da to ne preide v depresijo. Vceraj sem ves dan zabila na racunalniku, na sprehode sploh ne hodim vec, naredim samo tisto, kar je nujno... Res je, da pocivam vec kot sem in se poskusim ne obremenjevat ampak se mi zdi, da samo se bolj tonem. Je to res? Da potrebujem vec discipline? Ker sem mislila, da je problem ravno to, da ne pocivam dosti - pa drugace precej lenarim ampak se poleg tega tudi grizem, da danes nisem storila nic koristnega. Zdaj poskusim to odpravit s tem, da lahko vseeno lenarim ampak si tega ne ocitam. Vcasih mi uspe, drugic ne.
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #774 dne:: sobota, 28. december 2013 ura: 18:15 »

Imam se eno vprasanje - veliko igram igrice in brskam po netu, tudi ko bi morala npr kaj storiti, kam iti, itd. se kar zabrskam, zaigram, uglavnem ne smem prekinit igrice, vse moram dokoncat, karkoli pac ze delam. Pa ne zato, ker bi se potem kaj zgodilo ampak enostavno zato, ker moram. Potem se pa grizem, ker cas tece, jaz pa nicesar ne naredim. Bi lahko to bil OKM?
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #775 dne:: sobota, 28. december 2013 ura: 18:30 »

zelvica, res trošiš čas za brezvezne zadeve (igrice in podobno), to ti ne bo pomagalo. glede osebnega doživljanja, ki si ga opisala, bi ti svetovala ponoven obisk pri psihiatru, vsekakor pa je sprehod (po možnosti dolg, pa če sse da v klanec po gozdu ipd.) boljšaa izbira kot računalniške igrice. Jaz ne vem, kaj bi brez sprehodov, ki jih opraviva dnevno z mojim možem, to me prav rešuje še dodatnih osebnih stisk. in tako blagodejno vpliva na telo in počutje. so pa hudičevo težki dnevi, tudi vremensko pogojeno ta čas. jaz sem danes trpela zaradi nekih težkih žalostnih obsesivnih občutij. Kristus, kako to deluje boleče na dušo. Potem sem pa zadevo želela pregnat. Poslala sem sms na številko Družine Marijinega in Jezusovega srca s kureščka, če lahko molijo, da se iznebim teh obsesivnih občutij v srcu, ker so najtežja. in med hojo je moj mož opazil, da imam nek trpeč izraz na obrazu in res sem trpela ko hudič, ko me je tako zelo bolelo v srcu. In sem začela ponavljati molitev iz rožnega venca Kristusovega usmiljenja, ki ga v naši župniji molijo ob petkih in gre tako, da se med drugim ponavlja misel: "Po njegovem prebridkem trpljenju, ussmili se nas in vsega sveta! i: "Gospod, prosim, ozdravi mojo dušo!" Pa sem le končala fakulteto na podlagi katere trenutno žal ni še službe zame- Bomo videli kaj prinese čas. Mislim, da kljub vsemu povedanemu nisem kaka verska fanatičarka, postajam p iskreno religiozna, zaveedajoč se, da ne zmorem sama nositi teže življenja na svojih ramah, ampak potrebujem Boga in angele na  dveh nogah, torej vas ostale ljudi. in tudi sama sem vam zato na voljo. to solidarnostno nesebično vzdušje  je nekaj, kar nas vse lahko osrečuje. Ne samo to, tako bi vednno in povsod moralo biti in ne bi bilo nobene gospodarske krize in krize vrednot več. mi tu smo svetel zgled za to. tako jaz vidim.

Onix, upaam, da ti nisem prehudo popackala teme s svojimi mislimi. Wink

maja
Prijavljen

Poni
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.395

« Odgovori #776 dne:: sobota, 28. december 2013 ura: 19:43 »

Majč, Onix, oba sta krasna človeka. rozicodam Zato pa vse preberem, kar napišeta. rozicodam
Majč, ko sem tole tvoje prebral, sem celo za hip pomislil, da bi bil morda jaz lahko za koga angel na dveh nogah, kakršnega si omenila. Pa saj si se samo hecala, ane. Jaz, pa angel. Bojim se, da tole ne bo šlo.

Sramežljiv zardevam pozdrav in poljubnjej pošilja

Poni
Prijavljen
sopotnica
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 126

« Odgovori #777 dne:: nedelja, 29. december 2013 ura: 10:34 »

Želvica, znaki, ki jih opisuješ, spominjajo na zasvojenost z internetom. Glede na tvoje  doživljanje v kinu bi lahko tudi zaradi visenja na igricah in internetu lahko sprožilo kakšen epileptičen napad. Na nekaterih zdravilih je kot stranski učinek to navedeno.
Prijavljen
zelvica999
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #778 dne:: nedelja, 29. december 2013 ura: 13:52 »

Zdravo,

majc, vem, da je bolje iti na sprehod ampak saj pravim, ne pocutim se dobro... Pa ko se priklopim na igrice, tam tudi ostanem, sploh se ne morem odlepiti od njih. Prvi obisk pri dr Dernovskovi imam sele 22ga januarja...
Vceraj sem na sreco vec casa prezivela v dnevni z mami, kjer sva se igrali ime priimek mesto drzava... in je bilo super. Pred spanjem sva pa z medvedkom brala pravljice. Embarrassed V igrice se zatecem, ko se ne pocutim dobro, ko mi je slabo, da se osredotocim na igrice in malo pozabim na ostalo. In ker se je to pogosto dogajalo, kar malo obvisim gor.
sopotnica, ne jemljem zdravil, pa tudi malo dvomim, da bi bila epilepsija... Ze od majhnega mi je bil kino malo grozen, ker je bilo tako naglas, pa se, ce so se v filmu pojavljala cudna bitja... Prevec zivo dozivljam take stvari.
Majc, drzim pesti za sluzbo. Danes se bom spravila malo meditirat, pa bom molila tudi zate in za forumase, za mir in se vec ljubezni.
Zelim vam vse dobro
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #779 dne:: nedelja, 29. december 2013 ura: 20:59 »

zelvica, če je tako hudo, potem ni bistveno, kako boš preživela čas do prvega obiska psihhiatrinje. včasih je uspeh že to, da preživimo nek trenutek in počakamo na nekolikšno izboljšanje, gotovo pa drži, da so zdravila le berglje, hoditi pa moramo po svojih nogah. ne vdaj se, samo vztrajaj, da zdržiš od točke a do ž.

razumem vas vse, ki v tem času pogosto trpite, ker se meni dogajajo zelo podobne zadeve. Sem v posthospitalnem obdobju okrevanja, torej pobolnišničnem in še kar nisem povsem dobro. veečkrat na dan se zgodi, da doživlja močne stiske in take male tesnobice, ki jih ne znam ukrotiti in včasih jokam kot dež, ker tako trpim v danem momentu, da mi potem končno odleže. še nisem dobro, še nissem za služben kader, kar pa ne pomeni, da nimam moč narediti kaj, kar pa je dobro tudi za sočloveka. jaz pospravljam za oba z možem, kuham tudi, skrbim za perilo, sestri sem do sedaj le enkrat, v sredo pa bo že drugič, ko ji grem pomagat pri določenih gospodinjskih opravilih (pomivanje kopalnice ipd., ker je punca ravno po porodu), skratka najsrečnejša sem, če sem lahko še komu, ne le sebi v korist, ker sem daleč od samozadostnegaa človeka. rabim ljudi, rabbim počet nekaj tudi za druge  in res je, neizmerno imam rada ljudi.

Poni, si tudi ti en tak hecen angel. Vedno napišeš kaj nepričakovanega, da me znova in znova malce spraviš v smeh.

zdajle sem vsa vesela in olajšana,, ker trenutno res ne doživljam teh stisk, sem pa jih že 2x danes. Mislim, da bom rabila korekcijo farmakološke terapije (torej bo spet prišlo do kake zamenjave zdravil), a moj doktor dela šele tretjega prvega, zato se bomm morala skozi te stiske tja do novega leta prebiti sama. Bogu hvala,, da imam svojce in vas, da vam lahko povem, ko me spet stisne in je potem lažje.

To je tudi naša kvaliteta, kvaliteta tega foruma, da imamo eden drugega.

aja pa danes sem imela še inštrukcije najstnika, smo delali angleščino. pa z možem sva šla kljub dežju in mojem joku v avtu naprej grede, ker me je spet stisnilo, na Primoža v kamnik, to je nek tak hrib, kjer hodiš po gozdu, to mi je nabolj všeč pri mojem možu, ker me spakera in spravi ven skupaj s psom Donom in gremo hodit ne glede na vreme. to je super in stiske so po ssprehodu za en čas lepo popustile.
daj Bog da tako ostane vsaj do naslednjega dneva   sesmejem   sliši se kot šala, a je mišljeno resno.

samo ne vdajmo se, pa bo. Da preguramo še tele "praznične dneve" 2 dni se že sprravljam delat mufinne, pa mi ne rata. jutri pa jih bom naaredilaa zagotovo. to si obljubim. in slej ko prej moram obiskati osebno zdravnico.

In zdaj: dragi Onix, kako si? feminizirale smo ti tvojo temo, pa si kar pobegnil iz nje. kako ti gre?

maja
Prijavljen

Strani: 1 ... 36 37 38 [39] 40 41 42 ... 48   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar