FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 21. avgust 2026 ura: 09:15

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 35 36 37 [38] 39 40 41 ... 48   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Slabo :(  (Prebrano 168409 krat)
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #740 dne:: petek, 11. oktober 2013 ura: 06:15 »

Onix, čau! Wink

vesela, da ti gre fino. res. to je spodbudno.  Smiley

Jaz pa zdravim svojo dušo z glasbo. danes čez par ur imava z Romanom Perka. Čisto ga mučim. delal je nočno in že sedaj mu kuham eno zelenjavno juho, da si bo pogrel želodček od prezgodnjega vstajanja, da bo lahko šel z mano. saj bo spanec potem nadoknadil.

Jaz pa iščem in si zbiram obveznosti. predvsem zaposlitev, ampak vsaj še nekaj mesecev do naslednjega leta zgleda ne bo nič, ker ni sredstev več. januarja bi pa tako rada že začela.

drži se e naaprej in razmišljaj malo tudi o tem, kar sodi v tvoja leta. punce, magari fantje (ne vem, kako ssi naaravnan), ampak tukaj nas je premalo, če smo okupirani le s svojimi problemi.

in ne daj se!

objem.

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Maycha
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 646

« Odgovori #741 dne:: sobota, 12. oktober 2013 ura: 13:06 »

Onix, bravoooo  clap
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #742 dne:: sobota, 26. oktober 2013 ura: 20:01 »

Onix, veš kaj sem pomislila...

Nimam takega okm-ja kot ti, čeprav sem tudi sama hudo zolevala tudi od vse te nevrptske nepojasnjene patologije, ki ni na organski ravni... ampak pomilsila sem, ko si govoril, da imaš kot da vsiljene misli, da se te hoče maama dotaknit kje po intimnih predelih ali kaj podobnega, a se da to odpravit z malo kmečke pameti: rečeš si ma boli me k****, kje se me hoče dotaknit, ona je mat in mat se me nima kaj dotikat, greš ven in pogleduješ za drugimi mladimi kiklami,, ki se sprehajajo po cesti in namesto grumtanja o odnosu do svoje mame, ki valda jo imaš rad, razmišljaš raje, kje boš ujel kako punco zase. Star si dovolj, da to storiš. Why not! Tako jaz vidim. zdaj pa boš rekel, da nimam pojma o OKM ane?  Embarrassed  rozicodam

Jaz sem se pa poročila. kljub mučenju s tistimi težavami sem se poročila in to precej srečno in s tistimi težavami se sama pri sebi sploh ne mislim več ubadati, ker ni potrebe, ker je bil to zgolj moj konstrukt zatekanja.

upam Onix, da ti da tvoja mami dihat in da lahko živiš svoje odnose oziroma, če jih še ne, da jih boš in da boš sanjaril o kaki luštni punci, ki bo prav tako sanjarila o tebi in se vama končno kaj lepega skupaj zgodi.

toliko od mene.

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #743 dne:: sobota, 26. oktober 2013 ura: 20:13 »

Onix, še malo kmečke pameti mi dovoli:

rešitev zate bo, da pride ena bejba, te prime za roko in te odpelje drugam  Grin

Let's talk about love!  sesmejem

Z mamo se bosta imela lahko tudi tako mirno še naprej rada in imejta se! keer je vredno. starši so starši. a tvoja mama je s tvojim očetom a je samska? upam, da ne skrbiš ti zanjo, ker potem ni čudno, da so vsebine take. Jaz pravim, da je vredno si poiskat fanta, moža. če imaš otroke pa je to še toliko bolj pomembno, da jih ne preokupiraš s sabo. res pa je, da fejst punce in fantje ne rastejo za vsakim korakom. se bo treba it mal razgledat.  Grin

bi ti dala malce moje privzdignjenosti za v pomoč zdajle.

zdele pa mora pridet moj mož domov, da ne bom klatila še naprej takih neumnosti, ker se mi ta hip enostavno ne da it brat. utrujena sem in hkrati prav hudomušno razpoložena, da takele pišem. tv-ja pa ne maram, ker ne vrtijo tisto, kar mi pristaja.  sesmejem raj mal tebe prcam Onix, aampak verjemi, da z vsemi dobrimi nameni vred!

Drži se! punce Onix je fejst fant, povabte ga ven, tiste, ki ste še frej. jaz sem že zasidrana.  Tongue

maja

maja
Prijavljen

majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #744 dne:: ponedeljek, 28. oktober 2013 ura: 08:10 »

se opravičujem. bilo je ravno preden je prijela večena doza tbl. včasih bi rada naredila naše probleme bolj enostavne, kot naj bi bilo življenje samo. moj oče velikokrat reče: življenje je bolj enostavno. in jaz verjamem, da ni neobvladljivih težav.

maja
Prijavljen

majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #745 dne:: torek, 29. oktober 2013 ura: 18:21 »

onix, si mi zameril klobassarije?  Sad

maja
Prijavljen

melita
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 459

« Odgovori #746 dne:: torek, 29. oktober 2013 ura: 23:20 »

Maja, prav gotovo ti ni zameril. Zakaj bi? Saj si napisala samo svoja razmišljanja. In ta so tu dovoljena. Če pogledaš malce nazaj po temi, se Onix zelo malo oglaša. Skupaj z njim se veselimo, da se dobro počuti. In upamo, da bo trajalo. Smiley
Prijavljen

Nikoli ni prepozno za drugačen pogled nase. In na druge. (Alenka Rebula)
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #747 dne:: četrtek, 31. oktober 2013 ura: 19:17 »

Hehe ne seveda nisem zameril... Smiley
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #748 dne:: četrtek, 31. oktober 2013 ura: 19:22 »

Zdaj teh vsiljivk niti nimam več in se jim lahko samo še smejem, kako zelo lažne in smešne so bile. Ampak vsi vemo, kako zelo vztrajne in prepričljive so lahko. Hvalabogu da je zdaj to mimo...
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #749 dne:: petek, 01. november 2013 ura: 10:28 »

Zdaj teh vsiljivk niti nimam več in se jim lahko samo še smejem, kako zelo lažne in smešne so bile. Ampak vsi vemo, kako zelo vztrajne in prepričljive so lahko. Hvalabogu da je zdaj to mimo...

Onix marsikomu si dokazal, da se vztrajnost in volja,
predvsem pa delo izplača...
ČESTITKE... rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #750 dne:: petek, 01. november 2013 ura: 14:37 »

waw Onix! Bravo! zate se pa veselim, kot bi se za samo sebe. neverjetno, ampak nekaj smo pa že pregural na temle nebojse.si tudi z ramo ob rami.

Jaz sem miselno sedaj ok, nobenih blodenje, nobenih zgrešenih konstruktov, mam pa drug problem: motorični nemir. mislim, da nimam pravih tablet. še iz bolnice so mi pustili nekaj Haldola, jaz pa telesa ne morem umiriti, da ne bi migala, hodila sem in tja ali pa sede z nogami ali leže skupi narazen. kot bi bla v telovadnici. in zato sem tudi že shujšala. sprva mi je bilo celo všeč, samo zadeva gre naprej, počutje pa utrujeno in depresivno. moje telo in mešano sliko bo potrebno ustaviti in zato grem nazaj k Rejcu pomoje da že v ponedeljek, ker do 07. novembra nam zdržala. pol se pa cmeram na vsake toliko kot en otrok. ker sem preprosto že utrujena od vsega in obupana, da še kar ni dobro. bom prosila za tisto duha morečo in uničujočo Zyprexo. od nje bom v najboljšem primeri frigidna, ampak če je to davek na to, da ustavim motorični nemir, bo kar v redu, libido se vrne, zyprexo se pozneje lahko umakne. sam moram nekaj narest.

Onix, tako zelo sem vesela, da si dobro, da sem potem pol manj žalostna, ker jaz še nisem povsem dobro.

Drži se mi še naprej! Tuki te mamo vsi neskončno radi. jaz sem čudna, ampak vedno sem bila sposobna ljudi vzljubiti tudi virtualno, kot bi bili tu. zame je vse isto. drži se!

maja
Prijavljen

majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #751 dne:: sreda, 06. november 2013 ura: 20:40 »

Onix, ko praviš, da si bolje in dobro, bom mal porovkativno vprašalaa:

kako pa kaj kikle v tvojem koncu? mečeš kaj svoj trnek in ali je kaka ribica že zagrabla za stvar?
 Grin

oprosti, jaz sem tako zelo neposredna.  Smiley

maja
Prijavljen

Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #752 dne:: četrtek, 14. november 2013 ura: 20:00 »

Hehe, ej nč ne mečem trnek  sesmejem. Nevem trenutno mi odgovarja da sm samski, bo pa sigurno prišel čas tudi za to... Smiley
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #753 dne:: sobota, 16. november 2013 ura: 19:18 »

Hehe, ej nč ne mečem trnek  sesmejem. Nevem trenutno mi odgovarja da sm samski, bo pa sigurno prišel čas tudi za to... Smiley

Smiley

tudi pri tem vso srečo. vse, karsem želela s tem, kar sem pisala in je bilo z moje strani povedanega, je zgolj preusmerit tvojo pozornost na tiste lepše dobr smisle, ki so še lahko v življenju. drži se, Onix. Wink

tudi jaz sem že bolje, sva z doktorjem zamenjala zdravila na neka iz moje strani že preizkušena, pa je blo.
trenutno pa sem v pričakovanju nove zaposlitve za naslednje tri mesece, za naprej pa še ne vem.

Onix, drži  se!

maja
Prijavljen

Dejc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 387

« Odgovori #754 dne:: sreda, 20. november 2013 ura: 16:59 »

Naj vam sonček sije vsak dan!!! clap
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #755 dne:: četrtek, 28. november 2013 ura: 20:05 »

fak, kak težak sem jaz, onix, oprosti. res sem ena gos. včasih dobim idejo, kolk je fino neki napisat in to trapastega, da se sploh ne morem upreti kakšni takšnni izjavi ali provokaciji, drugič pa se zavem, kako trapasto ravnam.

oprostite mi, ta lastnost se me kar malo drži.

onix, drži se še naprej.

melita res je, onix je redkobeseden, je pa vsaka beseda potem toliko bolj opažena. občudijem ljudi, ki znajo biti preudarni in z malo besedami povedo bistvo. jaz se naapram takim ljudem obnašam kot prava kokoš, besede in misli kar dežujejo z mene.

ampak te obrajtam onix in občudujem, da ti uspe povedati malo le v nekaj besedah. najbrž je to lastnost moških, ki ravnajo racionalno. jaz pa prostor napolnim z besedami vedno znova.

maja

Prijavljen

Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #756 dne:: nedelja, 01. december 2013 ura: 20:16 »

Maja, res nevem kaj si pa sploh narobe rekla? Smiley

Mene ni zmotilo prav nič, vem da si uredu punca in da si vedno pripravljena pomagati. Ne se sikirat, ker ne napišeš nič narobe Wink.
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #757 dne:: ponedeljek, 02. december 2013 ura: 08:35 »

hvala Onix.

veš kaj, mam  trenutke, ko sem pač predrzna in si preveč dovolim in če ni odziva, vidim, da stvar ni bila vzeta za hec, potem mi je paa žal.

hvala, me veseli, da tozadevno nisi preobčutljiv in da se bom lahko še kdaj kaj pohecala.

kako se držiš te dni? jaz mam up-se in down-se v enem dnevu. noro, komaj čakam, da bo mlaaj mimo.

maja
Prijavljen

LUČKA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 171

« Odgovori #758 dne:: petek, 13. december 2013 ura: 02:46 »

ZDEJ ME PA ŽE RES DOLGO NI BILO TUKAJ GOR,SKRATKA JAZ SEM SUPER, OKM JE IZZVENEL ,TERAPIJO SEM 40MG CIPRALEXA ZNIŽALA NA 20MG IN RAZEN TEGA, DA JEM ZDRAVILA ME NAČELOMA NIČ NE SPOMINJA NA TO KAKO JE VČASIH BILO. DA NE BODO NA FORUMU SAMO ZGODBE O TEM KAKO JE NEPREMAGLJIVO, ČE BI ŠLI GLEDAT MOJE POSTE PAR LET NAZAJ,JAO GROZA, DANES PA ŽIVIM, KAR ZA TAKRAT NE MOREM REČI, TAKO, DA V VZPODBUDO VSEM ,KI SE S TEM SREČUJETE, JE BOLJŠE IN MINE. JAZ TRENUTNO RAZEN, DA IMAM OBČASNO TESNOBO, KI PA SEM SE JO Z LETI TAKO NAVADILA OBVLADATI, DA MI JE NEKAJ ČISTO NORMALNEGA IN KAKŠNO VSILJIVKO, KI SEVEDA ULETI NIMAM VEČJIH TEŽAV. Z LETI SE VEČ NE USTRAŠIŠ TOLIKO IN NE PREMLEVAŠ, KER POSTANEŠ MOČNEJŠI. DANES VEM, DA BO ANKSIOZNOST VEDNO DEL MENE IN TEGA NE MOREM SPREMENITI, KAR PA JE V MOJI MOČI JE PA TO, DA SPREMENIM POGLED NA NJO. VSEM ŽELIM LEP DECEMBER IN VELIKOOO ZDRAVJA V NOVEM LETU
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #759 dne:: ponedeljek, 16. december 2013 ura: 14:01 »

Lučka wav

Jest sm pa spet neki slabše, nevem ali je prehod na zimo kriv, ali pa to da sm zmanjšal torendo za 1 mg. Ful me spet skrbi, da se bo vse ponovilo Sad. Eh ja, posvoje bi blo preveč optimistično pričakovati, da ne bom nikoli več občutil tega slabega počutja...
Prijavljen
Strani: 1 ... 35 36 37 [38] 39 40 41 ... 48   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar