Agnes
http://nezekbezek.blogspot.com/
Izkušen član/ica

Odsotni
Prispevki: 319
|
 |
« Odgovori #300 dne:: nedelja, 13. maj 2012 ura: 17:43 » |
|
Drži se, Onix.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #301 dne:: ponedeljek, 14. maj 2012 ura: 11:36 » |
|
Spet se počutim slabo  . Strah me je... Sm dons dvignu na 325mg ker očitno 300 ni blo dost, v petek pa pogovor pri Dernovškovi. Eh ja, upam, da ne bom celo življenje tak  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #302 dne:: ponedeljek, 14. maj 2012 ura: 15:27 » |
|
Onix vse bo še ok. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #303 dne:: ponedeljek, 14. maj 2012 ura: 19:00 » |
|
Hvala Suzy 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
melita
|
 |
« Odgovori #304 dne:: ponedeljek, 14. maj 2012 ura: 19:48 » |
|
Onix,
si poskušal z branjem /študijem kakšne "strokovno-poljubne" literature za okm. Verjemi - pomaga, zares pomaga!
Želim ti vse dobro!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Nikoli ni prepozno za drugačen pogled nase. In na druge. (Alenka Rebula)
|
|
|
Fun
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 129
|
 |
« Odgovori #305 dne:: ponedeljek, 14. maj 2012 ura: 20:10 » |
|
Onix drži se!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #306 dne:: torek, 15. maj 2012 ura: 09:58 » |
|
A mislte, da je zato tolk slabi, ker sm dvignu in mam stranske... Skos mi gre na jok in mam grozn občutek  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Muci
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 103
|
 |
« Odgovori #307 dne:: torek, 15. maj 2012 ura: 14:55 » |
|
A mislte, da je zato tolk slabi, ker sm dvignu in mam stranske... Skos mi gre na jok in mam grozn občutek  . Možno...  Počakaj še malo. Upam, da boš čimprej boljše. Drži se, zmagal bomo! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #308 dne:: torek, 15. maj 2012 ura: 15:08 » |
|
Onix poskušaj se zamotit s kakšno dejavnostjo,branjem,...poglej kak dober film in preusmeri misli ,da ne boš mislil na slabo počutje.Ali bi šlo? Drži se,mogoče so res stranski učinki na pohodu.Drži se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Heroj
Odsotni
Prispevki: 3.103
|
 |
« Odgovori #309 dne:: torek, 15. maj 2012 ura: 18:47 » |
|
kaj pa si dvignil za ena zdravila? če si antipsihotike je to lahko razlog za blažjo depresijo. onix, minilo bo. ostani pogumen in podpri okrevanje z dejavnostmi. ene navijače zate:  maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
|
marina
|
 |
« Odgovori #310 dne:: torek, 15. maj 2012 ura: 19:40 » |
|
Onix, čist možno je, da je zato, ker je višja doza. Kaj pa Drevenškovo ne moreš poklicati, samo toliko, da jo vprašaš? Drži se, minilo bo, sigurno
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.« A. Einstein
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #311 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 10:39 » |
|
Hvala vsem  . Sm včeraj govoril z Dernovškovo in mi je rekla, da sm zgleda že čisto blizu prave doze in da bom čist drug človek, ko mi prime. Tko da sm zdej kr mal bolj pomirjen... V petek mam pa tkoaltko kontrolo pri njej.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.667
|
 |
« Odgovori #312 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 11:28 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
Agnes
http://nezekbezek.blogspot.com/
Izkušen član/ica

Odsotni
Prispevki: 319
|
 |
« Odgovori #313 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 20:05 » |
|
Super, Onix  . 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.607
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #314 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 21:35 » |
|
Onix... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
kinto
|
 |
« Odgovori #315 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 21:43 » |
|
Hvala vsem  . Sm včeraj govoril z Dernovškovo in mi je rekla, da sm zgleda že čisto blizu prave doze in da bom čist drug človek, ko mi prime. Tko da sm zdej kr mal bolj pomirjen... V petek mam pa tkoaltko kontrolo pri njej. točn tko. sam to je treba met v glavi. cilj. pol je precej lažje prenašat stranske učinke. in če je treba za to poklicat psihiatrinjo na vsake tolko časa, go for it  sam kaj ko vsi psihoti ne dajejo tako spodbudnih nasvetov.. kar Rejček bi te že antipsihotike vrgu 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #316 dne:: sobota, 26. maj 2012 ura: 09:58 » |
|
Še vedno sm bolj slabo kot ne... Strah me je, da sploh nebom nikol več normaln  . Dernovškova sicer pravi, da sm čisto blizu prave doze ampak sam kr mal obupujem. Mogoče 325mg še ni dost visoka doza? Sploh nevem kaj naj naredim. Blo je dosti stresa zadnje dni in me je zgleda vrglo... Zdej sm zmenjen z Dernovškovo, da počakam na 325mg Zolofta do kontrole Junija, pa da vidmo če je treba še višat, sam jo bom verjetno v torek poklicov, če je mogoče bolš, da bi kr dvignu še, ker zgleda res še ni prava doza. Ona je zelo optimistična v mojem primeru in pravi, da zelo dobro kaže, me pa skrbi ker sm bil vmes nekaj tednov ful bolš, zdej zadnje 2-3 tedne sm pa spet vs podrt... Verjetno so nihanja normalna, dokler ni prave doze?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #317 dne:: sobota, 26. maj 2012 ura: 15:19 » |
|
Onix nihanje razpoloženja je čist normalno,včasih smo več dni brez vsakršnega slabega počutja,včasih pa nas enostavno zadene in drži nekaj dni. Mislim,da si na dobri poti in da mora bit kmalu bolje tudi tebi,....drži se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Heroj
Odsotni
Prispevki: 3.103
|
 |
« Odgovori #318 dne:: sobota, 26. maj 2012 ura: 23:54 » |
|
to, da si zadnji teden slabše ni čudno, ker je spet prehod. stavim, da je vsaj 50% ljudi s težavami v duševnem zdravju bilo v tem tednu slabše. resno. ampak to mine. drži se onix! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #319 dne:: četrtek, 31. maj 2012 ura: 09:17 » |
|
Hvala obema. 
|
|