|
kinto
|
 |
« Odgovori #20 dne:: petek, 09. december 2011 ura: 22:04 » |
|
Živjo mala-tečka, zelo lepa slika 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #22 dne:: sobota, 10. december 2011 ura: 10:31 » |
|
Vidim, da si naši Arwen metlo ukradla, to bo zdej dirka po forumu  Uf, Trzinka, sem Nataši to pozabla oment. No, se bosta že zmenili, saj sta obe razumni punci in vsaka malo čarovnice oz. dobre vile.   itak, sploh nisem v to podvomla  Trzinka, moram biti jaz malo tiskovni predstavnik Nataše. Ona sedaj nima časa.  Živjo mala-tečka, zelo lepa slika  Kinto, to je tista gardedama.  Pišem zato, ker se verjetno Nataša ne bo mogla oglasiti čez vikend. Ponavadi čez vikend ni na računalniku, sedaj je pa precej zaposelna in dela. Uf, saj se mi že smili, ampak samozaposleni ne zavrnejo posla. Sploh pa ne v tem času... Kinto, daj pridi že na tisto zabavo, da bomo še druge spoznale Kinta in ne samo Slavka in še nekatere. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mala-tečka
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 23
|
 |
« Odgovori #23 dne:: sobota, 10. december 2011 ura: 17:50 » |
|
Janja
hval ti... Sem zmeraj vesela tvojega pisanja. Sem te že skozi to nekako spoznala in imam lepo mnenje o tebi. Pa tudi Nataša mora biti fejst punca.
Ojla marina, ma najbrž smo res fajn punce, saj sva imele krasno mamo. No jst sm mal bl fejst kork Janja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ne moremo usmerjati vetra, lahko pa prilagodimo jadra.
|
|
|
mala-tečka
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #24 dne:: sobota, 10. december 2011 ura: 17:51 » |
|
Oj mala tečka  , pozdravljena med nami  . Vidim, da si naši Arwen metlo ukradla, to bo zdej dirka po forumu  Se vidimo na žurki  hoj trzinka  metel ni nikoli preveč, če mene vprašaš. Vedno se najde kaj kar je treba pomest. Sicer pa bo šla tale slikca kmalu dol, sam da še pogruntam kako jo zamenjat  Se vidmo na žurki 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: sobota, 10. december 2011 ura: 17:55 od mala-tečka »
|
Prijavljen
|
|
|
|
mala-tečka
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #25 dne:: sobota, 10. december 2011 ura: 17:54 » |
|
Živjo mala-tečka, zelo lepa slika  živjo kinto ujej, a se vedno skrivaš za kakim oblakcem  slikco pa v kratkem zamenjam hehe, po moje ti nova ne bo tolk všeč 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kinto
|
 |
« Odgovori #26 dne:: sobota, 10. december 2011 ura: 22:27 » |
|
Jap, rad imam oblačke  Imaš prav, prejšnja je bila lepša 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #27 dne:: nedelja, 11. december 2011 ura: 05:16 » |
|
Še pozdravček od mene Nataša 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #28 dne:: nedelja, 11. december 2011 ura: 08:10 » |
|
Oj mala tečka  , pozdravljena med nami  . Vidim, da si naši Arwen metlo ukradla, to bo zdej dirka po forumu  Se vidimo na žurki  hoj trzinka  metel ni nikoli preveč, če mene vprašaš. Vedno se najde kaj kar je treba pomest.  tole se pa čist strinjam 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.667
|
 |
« Odgovori #29 dne:: nedelja, 11. december 2011 ura: 18:13 » |
|
Imaš prav, prejšnja je bila lepša  ampak ta bolj paše k izbranemu nicku 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #30 dne:: nedelja, 11. december 2011 ura: 18:50 » |
|
Imaš prav, prejšnja je bila lepša  ampak ta bolj paše k izbranemu nicku  Moonica, se strinjam.  Nataša že ve, zakaj si je izbrala tak nick.  Ker je včasih taka *tečka*. Ni sicer zelo tečna, je pa malo manj, zato je mala. No, in to je ona, to je del nje. Ampak jaz jo sprejemam v celoti tako kot ona mene z vso mojo prtljago vred (pri meni so bili aktualni strahovi  ). In ko ima napade *tečnobe*, potem ji že takoj po telefonu povem (jaz začutim že po barvi glasu  ), da grem jaz v zaklonišče. Pa saj do mene ni tečna, ker nima za to nobenega razloga.  Ja, sem pa vesela, da jo imam in bili sva zmeraj zelo povezani, sedaj po maminem odhodu sva pa še bolj, ker se zavedava, da sva ostali samo še midve od vseh tistih, ki smo včasih živeli skupaj. No, ostala je še stara mama z zelo napredovano demenco in leži v postelji v domu upokojencev. Ja, to se naju je tudi precej dotaknilo, ker si tega zanjo nisva nikoli želeli. Ker je bila najina najboljša stara mama...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #31 dne:: ponedeljek, 12. december 2011 ura: 11:22 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #32 dne:: sreda, 14. december 2011 ura: 18:30 » |
|
khmmm, tud moj letnik je ta najtabulši  , pa sej smo vse tam nek bliz, itak kako tečkica, si se že udomačila med nami 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mala-tečka
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #33 dne:: petek, 16. december 2011 ura: 10:37 » |
|
khmmm, tud moj letnik je ta najtabulši  , pa sej smo vse tam nek bliz, itak kako tečkica, si se že udomačila med nami  Evo mene trzinka, mene se ne da udomačiti
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mala-tečka
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #34 dne:: petek, 16. december 2011 ura: 10:43 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
krasendan
|
 |
« Odgovori #35 dne:: petek, 16. december 2011 ura: 11:00 » |
|
Živjo tečka,
dobrodošla še z moje strani!
Ti pa odgovarjam na vprašanje...žal ni pravila. Uporabniki načeloma odgovarjajo, kadar imajo čas, ali pa v teme, ki so jim blizu, nekateri takrat, ko so v boljši koži, drugič spet kako drugače. Tako da res ni pravila, kdo komu izreka dobrodošlico, kdaj se kdo vključi v kakšno temo, kdo je komu v sorodstvenem razmerju. Vsi registrirani uporabniki so zelo dobrodošli in vedno se nekdo ali potrudi ali želi, da posti ne ostanejo brez odgovora.
Bistvo je podpora, nasvet, možnost izražanja občutkov, težav ali pa dobrih novic!
lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|