FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 25. maj 2026 ura: 14:06

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ZMEDENOST  (Prebrano 2397 krat)
Ilena
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 18:09 »

Pozdravljeni

Prvič v življenju sem pogledala na vašo stran in želim povedati nekaj kar me v srcu boli. Rojena sem . Imam sina, ki je rojen , mi je vse na svetu. Trenutno žvim s partnerjem že kar 6 let, rojen je . Je človek, ki ga imam za partnerja.
Zgodila se mi je stvar, ki je za mene zelo boleča. Pred dvema letoma sem delala, kot receptorka v objektu, ki sem spoznala prijatelja rojen je julija ima pa letos 50 let. Zelo lepo sva se razumela dve leti veliko je naredil za mene, kot v vseh pogledih tudi finančno in za to sem zelo hvaležna, ampak morda,da sem bila jaz malo "posesivna" niti ne vem zakaj, ampak iskreno so bili lepi in grdi trenutki, ki bi iz tega nastal lahko roman. V nedeljo se je zgodilo to, kar niti ni najbolj vredu. Klical je mojega očeta, govoril o meni grde stvari, klical je k meni domov, kjer s partnerjem živiva, nisva poročena, ampak "tašči" je govoril stvari, ki so bile boleče. Bojda je prijavil tudi na policijo, vendar to le zato, kar je govoril z mojim očetom ne vem, priznam nisem tudi jaz "bela ovčka", ampak ni bilo to vredu. Doma sem bila prisiljena, da odidem na policijo in pač ker mi srce ne da,nisem zmožna govoriti laži uradnim organom. Ker sem v nedeljo zvečer od svoje "tašče"poslušala take stvari sem bila pod stresom in rekla, da me ne bo več na svetu odšla sem ven. Sicer sem z očetom spregovorila o vsemu. Odšla sem k svoji osebni zdravnici po napotnico za psihijatra. Večer je minil tudi v nedeljo mirno ter v ponedeljek. V torek sem spregovorila s psihijatrom o vsemu, dal mi je zdravila rpoti tesnobi, vendar gliham se, če bil ga vzela. Ker nekateri prijatelji, ki me poznajo ter delajo na temu objektu me poslušajo in govorijo z menoj, mi podajajo nasvete.Spregovorilo so z njim o vsemu, ampak je trmasto odločen, da za mene ne želi slišati. Danes sem gal klicala iz nove številke, ki sem jo seveda zamenjala, pod prisilom družine in zavoljo otroka. Vendar je le rekel, da z mano noče govoriti in prekinil. Poklicala sem še enkrat, je rekel, da bo klical na policijo in prekinil. Vendar zadeva pri uradnih organih se je umaknila, ampak ker ga pač ne kličem ga ne bom obremenjevala. Zopet pustim ga na miru. Ampak pogrešam in želim si pogovora z njim. Trmast je, vendar ima srček. Zato me zanima na podlagi vsega, in če pozabimo na zgodbo, katero sem vam napisala. Povejte mi lepo prosim, ali bo prišlo do pogovora, ali se bova pobotala. Ne vidim se več iz tega. Skrivam pred sabo, trudim se zamotiti v službi, ampak pogrešam in mislil na lepe trenutke.

Prosim vas, da mi odgovorite, da naj to ostane le med nami.

hvala vam od srca

Bacek jon
Prijavljen
Libby
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 422

Hrabra miška

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 18:19 »

To vesta samo vidva, vse ostalo je spekulacija.
Prijavljen

Let's run away and live in the woods.
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.871

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 19:34 »

Če prav razumem, imaš družino, zalezuješ pa nekoga tako nadležno, da je zahteval policijsko varstvo?  kiselnasmeh
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
Liber
gost
« Odgovori #3 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 20:04 »

Žal to ni vedeževalski forum. Mislim, da si malo zgrešila Ilena Smiley

Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.871

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 20:06 »

Včasih že deluje tako.  sesmejem
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 20:06 »

Zato me zanima na podlagi vsega, in če pozabimo na zgodbo, katero sem vam napisala. Povejte mi lepo prosim, ali bo prišlo do pogovora, ali se bova pobotala.

Nevem kaj si mu storila,da se te brani ko hudič križa,...zgolj tvoja posesivnost je premalo,...iz te moke ne bo kruha!!! kiselnasmeh
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
kinto
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.206

« Odgovori #6 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 20:16 »

Jaz bi preveril v kartah closedeyes
Prijavljen
masi
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.805

moja mačkonka Opa

« Odgovori #7 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 20:51 »

Z vsem spoštovanjem Ilena posta res ne razumem.

masi
Prijavljen

Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni
(O.Wilde)
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #8 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 21:07 »

Z vsem spoštovanjem Ilena posta res ne razumem.

masi
kiselnasmeh kiselnasmeh, jaz tudi ne.....
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar