Lost
Administrator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 8.089
I'm not lost, just undiscovered.
|
 |
« dne:: sreda, 09. november 2011 ura: 23:29 » |
|
V soboto 26. novembra 2011 vas vabimo na delavnico o premagovanju anksioznih motenj in depresije. Poudarek bo na soočanju z diagnozo anksioznih motenj in depresije ter načinih premagovanja. Delavnico bo vodila soustanoviteljica Društva DAM, dipl. polit. in slov. Emanuela Malačič Kladnik.Preberite več na portalu --->>
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 09:06 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.607
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #2 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 10:36 » |
|
Se pridružujem... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
Lost
Administrator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #3 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 11:27 » |
|
Pohvalno bo, ko bo tudi udeležba ZADOVOLJIVA in ne bodo delavnice same sebi namen. Damo stat.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
koklja
|
 |
« Odgovori #4 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 11:33 » |
|
Lost, povedal si bistvo.....
K
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #5 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 18:20 » |
|
Pohvalno bo, ko bo tudi udeležba ZADOVOLJIVA in ne bodo delavnice same sebi namen. Damo stat....  Se strinjam, da tako koristna predavanja in razne delavnice niso obiskane v tolikšni meri, kot bi bile lahko. Vendar meni je pa tudi super, ko se zbere skupinica do deset uporabnikov, ker je potem vzdušje bolj "osebno"... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
bikica66
|
 |
« Odgovori #6 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 19:22 » |
|
Slavka ja saj je 10 uporabnikov super tudi zame . Problem je samo to,ko se potrudiš,organiziraš in ti prideta dva,ostalih 200 ki pa so na besedah močni in od društva zahtevajo ne vem kaj - jih pa ni 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #7 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 19:25 » |
|
Biki, se strinjam.  Je pa res, da kadar sem jaz na delavnici, sem itak glasna za 5 drugih... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
bikica66
|
 |
« Odgovori #8 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 19:32 » |
|
O glasna sem jaz tudi vedno in povsod - zato pa sva v discplinski  Če bi mi služba dopuščala bi se res udeleževala vseh predavanj,dogodkov,tudi na mačji shod bi šla samo,da se dogaja  Se mi je pa zgodilo letos na predavanju v šoli,da sem bila edina in prfoksa se mi je posvetila 1000 % lahko sem jo vprašala kar sem hotla,tako da meni je bilo super 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #9 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 19:37 » |
|
O glasna sem jaz tudi vedno in povsod - zato pa sva v discplinski  Če bi mi služba dopuščala bi se res udeleževala vseh predavanj,dogodkov,tudi na mačji shod bi šla samo,da se dogaja   jeeeee biki...ti si naša P.S.: upam, da ne bomo kdaj me rabile disciplinsko, glede na najino "glasnost"...  Bova druga drugi pravice brali... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
bikica66
|
 |
« Odgovori #10 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 19:39 » |
|
Slavka itak imava svoj pravilnik  Pravice znam na pamet,dolžnosti pa nimam tako da ..... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #11 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 19:43 » |
|
Slavka itak imava svoj pravilnik  Pravice znam na pamet,dolžnosti pa nimam tako da .....   ouuuyeeeeaaaahhhh.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
masi
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 3.805
moja mačkonka Opa
|
 |
« Odgovori #12 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 19:51 » |
|
hehe biki na mačji shod  si plastično predstavljam 100 mačkonk z imenom Opa in Biki 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni (O.Wilde)
|
|
|
|
bikica66
|
 |
« Odgovori #13 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 19:55 » |
|
Ajoj ENO Opo še nekako zmorem - zadnjič je bila zelo prijazna do mene - sem lepo sedela - kaj več pa na žalost ne bi šlo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
masi
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 3.805
moja mačkonka Opa
|
 |
« Odgovori #14 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 19:57 » |
|
hehe v sobota pa greva. Dr. Mojca je res carica. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni (O.Wilde)
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #15 dne:: petek, 11. november 2011 ura: 07:58 » |
|
Slavka ja saj je 10 uporabnikov super tudi zame . Problem je samo to,ko se potrudiš,organiziraš in ti prideta dva,ostalih 200 ki pa so na besedah močni in od društva zahtevajo ne vem kaj - jih pa ni  jp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
ljubica
|
 |
« Odgovori #16 dne:: nedelja, 20. november 2011 ura: 20:02 » |
|
Biki, se strinjam.  Je pa res, da kadar sem jaz na delavnici, sem itak glasna za 5 drugih...  Pa kaj, jaz sem tudi glasna. To je zato, ker sem si rekla NEBOJSE! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #17 dne:: nedelja, 20. november 2011 ura: 20:04 » |
|
Ljubica 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
ljubica
|
 |
« Odgovori #18 dne:: nedelja, 20. november 2011 ura: 20:12 » |
|
Pohvalno bo, ko bo tudi udeležba ZADOVOLJIVA in ne bodo delavnice same sebi namen. Damo stat....  Tule bi rada nekaj povedala...... vsi smo bili nekoč na istem. Govorili smo približno takole: KO bo v službi vse v redu, potem pa grem.....KO bo počutje boljše potem se udeležim..... KO ne bo rojstnega dne, obletnice, no ja, saj bi šel, KO pa ne bi bilo to vreme tako grozno.....potem bi pa lahko šel.....itd, itd.....v nedogled. Dokler nismo spoznali, da je EDINA oseba, ki čaka na nas - MI SAMI. Ker nam je (bilo) logično, da najprej poskrbimo in obrišemo riti prav vsemu, šele potem sami sebi. Žal.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Lost
Administrator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #19 dne:: nedelja, 20. november 2011 ura: 20:16 » |
|
Tule bi rada nekaj povedala...... vsi smo bili nekoč na istem. Govorili smo približno takole: KO bo v službi vse v redu, potem pa grem.....KO bo počutje boljše potem se udeležim..... KO ne bo rojstnega dne, obletnice, no ja, saj bi šel, KO pa ne bi bilo to vreme tako grozno.....potem bi pa lahko šel.....itd, itd.....v nedogled. Dokler nismo spoznali, da je EDINA oseba, ki čaka na nas - MI SAMI. Ker nam je (bilo) logično, da najprej poskrbimo in obrišemo riti prav vsemu, šele potem sami sebi. Žal.

|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|