Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.871
|
 |
« Odgovori #20 dne:: četrtek, 03. november 2011 ura: 19:21 » |
|
Sofi, ne razburjaj se, če pogledaš od daleč, je res smešno. Sploh mi je smešno, kako se iz tega zapisa vidi njegov smisel za poniževanje oseb, ki jih sploh ne pozna. Če pogledaš še nekaj njegovih drugih zapisov, boš videla, kako ravna s svojo hčerjo. Sicer je nam lažje, ker nismo mi na tapeti. Me res zanima, kako bi recimo mene opisal.  asklepsij, dej poizkusiše mene takole v treh vrsticah opisati. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #21 dne:: četrtek, 03. november 2011 ura: 19:23 » |
|
sj ga `poznam` iz zapisov, zato se ne sekiram. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #22 dne:: četrtek, 03. november 2011 ura: 19:24 » |
|
Zelo me veseli. Se ti pa že zdi smešno?  Men je bilo ful smešno, ko je nekdo mene v moji krizi takole definiral, mi je ful pomagalo, ker je pač z drugega zornega kota. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #23 dne:: četrtek, 03. november 2011 ura: 19:25 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #24 dne:: četrtek, 03. november 2011 ura: 19:29 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Liber
gost
|
 |
« Odgovori #25 dne:: četrtek, 03. november 2011 ura: 19:31 » |
|
Sofi, ne razburjaj se, če pogledaš od daleč, je res smešno. Sploh mi je smešno, kako se iz tega zapisa vidi njegov smisel za poniževanje oseb, ki jih sploh ne pozna. Če pogledaš še nekaj njegovih drugih zapisov, boš videla, kako ravna s svojo hčerjo. Sicer je nam lažje, ker nismo mi na tapeti. Me res zanima, kako bi recimo mene opisal.  asklepsij, dej poizkusiše mene takole v treh vrsticah opisati.  Sinuska .. evforična pozitivka, ki "posiljuje" z svojimi pretirano barvitimi posti in miljoni smeškov. Pri vsakem postu se vidi njena želja po tem, da je v središču pozornosti in želja po ugajanju - zabavanju drugih. Nerada se zameri, zato se ob kočljivih temah hihita sama pri sebi.  Leta šolanja so jo naučila tudi diplomacije. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #26 dne:: četrtek, 03. november 2011 ura: 19:32 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #27 dne:: četrtek, 03. november 2011 ura: 19:36 » |
|
Sofi, ne razburjaj se, če pogledaš od daleč, je res smešno. Sploh mi je smešno, kako se iz tega zapisa vidi njegov smisel za poniževanje oseb, ki jih sploh ne pozna. Če pogledaš še nekaj njegovih drugih zapisov, boš videla, kako ravna s svojo hčerjo. Sicer je nam lažje, ker nismo mi na tapeti. Me res zanima, kako bi recimo mene opisal.  asklepsij, dej poizkusiše mene takole v treh vrsticah opisati.  Sinuska .. evforična pozitivka, ki "posiljuje" z svojimi pretirano barvitimi posti in miljoni smeškov. Pri vsakem postu se vidi njena želja po tem, da je v središču pozornosti in želja po ugajanju - zabavanju drugih. Nerada se zameri, zato se ob kočljivih temah hihita sama pri sebi.  Leta šolanja so jo naučila tudi diplomacije. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #28 dne:: četrtek, 03. november 2011 ura: 19:37 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #29 dne:: četrtek, 03. november 2011 ura: 19:39 » |
|
Lejjo, zdej bo še pesmice začela pisat. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Liber
gost
|
 |
« Odgovori #30 dne:: četrtek, 03. november 2011 ura: 19:48 » |
|
Tale asklepij nas je čisto s tira (beri s teme) vrgu.  Sofie deklina, je pogruntala da proza je zdaj njena vrlina.. Sinuska pa kot vedno, povsod zraven, kjer se deli poceni doza smeha  Jo kar vidim, s šalčko v roki okol hodi. "Js tuuudi", pravi in mežika s svojimi velikimi očmi, ter se slini 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #31 dne:: četrtek, 03. november 2011 ura: 20:10 » |
|
nope, proza bila je že dolgo moja vrlina, saj uživam, ko vse se rima! želim si še asklepijevega sodelovanja, da vidimo še druga ocenjevanja. mogoče liber vzel me bo v bran, jaz pa njemu vzamem samski stan! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Libby
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Prispevki: 422
Hrabra miška
|
 |
« Odgovori #32 dne:: četrtek, 03. november 2011 ura: 20:15 » |
|
omg 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Let's run away and live in the woods.
|
|
|
asklepij
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 35
|
 |
« Odgovori #33 dne:: petek, 04. november 2011 ura: 12:39 » |
|
Tole me spominja na eno staro južnjaško popevko: Trla baba lan, da joj prođe dan....  Tale fant je čisto dobro in strokovno opisal svoj problem, ki se ga očitno dobro zaveda in ve, da bo zadevo težko uredil. Tud o samomoru je razmišljal, pa to lepo ovrgel, ker ima preveč rad življenje. Pošteno povedano, le želel je vse skupaj nekomu povedati. In povedal je. Pa se najdejo ene ki mislijo, da nezaposlen človk pri 30 ne ve kaj je zavod za zaposlovanje, v državi, ker je pol folka brez šihta? V svoji hudi težnji po pomoči (nakladanju) drugim, pa se potem skregajo med sabo, opljuvajo morebitne drugačemisleče, skrbnike strani,in seveda iztirijo iz teme, tako kot se jim že itak dogaja, na drugih področjih. Sinusko, pa ne morem v treh besedah skritizirat, me mora še mal popluvat, pa mal več napisat  pol pa bo
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #34 dne:: petek, 04. november 2011 ura: 12:52 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
asklepij
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 35
|
 |
« Odgovori #35 dne:: petek, 04. november 2011 ura: 15:00 » |
|
Na temle forumu pa ura narobe kaže. Še niso zamenjali časa. Tako! Upam, da nisem kaj narobe rekel
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #36 dne:: petek, 04. november 2011 ura: 15:11 » |
|
Smo se že pomenili o tem. http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,9764.0.htmlTi bi moral priti kaj med dnevne tem, da tu ne smetimo. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|