FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 24. april 2026 ura: 11:17

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Nova, a z izkušnjami  (Prebrano 3374 krat)
spomincica
gost
« dne:: petek, 08. avgust 2008 ura: 12:59 »

Pozdravljeni vsi skupaj,

pravzaprav sem na tem forumu čisto nova, a imam za sabo že marsikatero izkušnjo.

Ko sem malo prebirala po forumu gor in dol sem nekako začutila potrebo, da delim tudi svojo izkušnjo in da dam od sebe malo pozitivnega duha.

Ne nameravam razlagati podrobnosti, naj bo dovolj le to, da imam za sabo 4 leta zdravljenja in da se danes počutim dobro - tako dobro kot še nikoli. Imela sem težko otroštvo, živela sem z ljudmi, ki so na najbolj krut način prestopili mejo moje intime, doživljala sem tudi psihično nasilje - a vedno me je gnalo naprej - nikoli nisem obupala. Do lanskega leta, ko sem začela razmišljati, da grem pod vlak. A še takrat je ostala nekje v meni ena iskrica, ki mi je dala moč, da sem še pravi čas povedala kaj nameravam in tako sem dobila tudi pomoč. In tako sem poleg Zyprexe dobila še Asentro in življenje je šlo navzgor - a ne samo od sebe - ves ta čas - vsa 4 leta odkar sem prvič zbolela sem trdo delala na sebi. Pisala dnevnik, se pogovarjala, brala in veliko razmišljala in - zelo pomembno - poslušala pripombe mojega fanta, ki je zelo praktičen in v naravo usmerjen človek. In moram reči, da mi je uspelo. Danes se počutim bolje kot kdajkoli v življenju - vem, da nisem enkrat za vselej splezala na vrh - ne, vrha si po vseh svojih izkušnjah sploh ne želim - želim pa si obdržati konstanto - kljub vsem spremembam v življenju, ki vem da me čakajo. Kot so rekli - sprememba je edina stalnica v življenju in jaz bi dodala, da je to treba sprejeti in kljub temu živeti mirno in sproščeno.

Seveda tudi pri meni ni šlo brez posledic - močno sem se zredila in ravno zato sedaj menjujem tablete, da bi se to vsaj ustavilo in potem postopoma, da tudi shujšam. A ne gre obupavati - kljub temu sem zelo dejavna in dosti naredim zase v smislu telesnih vaj.

tako, zaenkrat naj bo dovolj, da ne bo izgledalo, da se samo hvalim, a zdi se mi, da ni nič narobe, če človek enkrat napiše tudi kaj pozitivnega. Če pa koga še kaj zanima, bom z veseljem odgovorila
Prijavljen
Dečko
gost
« Odgovori #1 dne:: petek, 08. avgust 2008 ura: 13:02 »

Pozdravljena Spomincica in dobrodošla na forumu!

Hvala, da si delila svojo zgodbo z nami in vesel sem, da si dobro.

Marsikomu pa je lahko tvoje pisanje v močno spodbudo kar si dala v življenju skozi in prestala!  Smiley
Prijavljen
OLJA
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 483

« Odgovori #2 dne:: petek, 08. avgust 2008 ura: 13:13 »

Spominčica -   Dobrodošla v naši družbi, čestitke za uspeh pri zdravju in veliko lepega še naprej ! OLJA rozicodam rozicodam
Prijavljen

OLJA
Bogica
gost
« Odgovori #3 dne:: petek, 08. avgust 2008 ura: 18:00 »

Lepo, da si napisala svojo izkušnjo......

Dobrodošla wav

lpb
Prijavljen
Clarissa
gost
« Odgovori #4 dne:: sobota, 09. avgust 2008 ura: 09:08 »

Dobrodošla na forumu.  sunny Lepo, da si svojo izkušnjo delila z nami. Prepričana sem, da se bo kdo nael v tvojem pisanju in dobil navdih, da vztraja naprej.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #5 dne:: sreda, 20. avgust 2008 ura: 09:52 »

..tako, zaenkrat naj bo dovolj, da ne bo izgledalo, da se samo hvalim, a zdi se mi, da ni nič narobe, če človek enkrat napiše tudi kaj pozitivnega.

Spominčica, pohvala je zelo dobrodošla in zaželena, vsaka zgodba z napredkom je uspeh, in zato zelo lepo od tebe, da si zaupala svojo izkušnjo in prehojeno pot ter vzpon  clap clap clap in kar piši, čimveč lepega in pozitivnega in pohvalnega  oki

Arwen
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.885

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #6 dne:: sreda, 20. avgust 2008 ura: 09:55 »

Spominčica dobrodošla.
Hvala k si delila z nami svojo zgodbo.

Pot ni bila lahka, ampak si borka in greš naprej.... clap
Bravo.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
spomincica
gost
« Odgovori #7 dne:: četrtek, 21. avgust 2008 ura: 10:40 »

Hvala vsem za spodbudne besede - saj morda se res premalo slisi o ljudeh, ki so se sesuli in potem sestavili nazaj - v en kos - bomo se glasni, da se bo slisalo o nas, kajne?

Pozdrav vsem skupaj.
Prijavljen
OLJA
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 483

« Odgovori #8 dne:: četrtek, 21. avgust 2008 ura: 11:21 »

Še dobro da se lahko človek bolje počuti če ve da ima vspodbudo od ljudi ki imajo lastne izkušnje o raznih krizah.  Vsaj ve kako se človek počuti če je na tleh. Tudi mi vsi se bomo še veselili in smejali svojim težavam . OLJA Kiss rozicodam
Prijavljen

OLJA
Katulus
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 37

« Odgovori #9 dne:: sreda, 10. september 2008 ura: 10:02 »

Spomincica, hvala za tvojo zgodbo. Je motivacija vsem ki se trudimo izboljšati lastna in tuja življenja.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar