FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 21. avgust 2026 ura: 04:53

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 7 8 9 [10]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Panična nosečka :/  (Prebrano 36931 krat)
DAMa
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.839

« Odgovori #180 dne:: četrtek, 26. april 2012 ura: 09:54 »

Forza, te čisto razumem. Glej, itak da je grozno in totalno si presran, ko ne veš, kaj točno moraš narest, pa če si prav naredil, pa kaj zdaj hoče od tebe, zakaj joka ... To ni kar tako. Vsi govorijo o čudoviti novi izkušnji, o dogodivščini, ampak ko si tam in ves zaskrbljen, pa še z nami paničarji je to pogosto, se ti hitro zazdi, da bi moral bolj uživat, pa ne, da si preveč zmatran, da ne veš, če boš sploh kos temu. Ampak vse to mine. Prej ali slej se privadiš en na drugega, če pa gre malo navzdol, nič hudega - se da pomagat. Tako da probaj se samo čimmanj sekirat za stvari - ker to so vse samo malenkosti, čeprav se zdaj zdijo kot največji problem. Meni je blazno pomagala ugotovitev: dojenčki jokajo. Jokajo. Derejo se kot srake! In včasih ne veš, zakaj, pa daš vse od sebe, da bi nehali. In se še derejo. Tako pač je. Zamaške za ušesa, če je treba.  Smiley In tolažit. Česa drugega, kot da poskrbiš za vse morebitne potrebe, ne moreš. Prej ali slej pa itak vsi zaspijo - in predlagam, da greš takrat spat z njo. Tako si boš vsaj odpočila. Če bi vedela takrat na začetku, kar vem zdaj, bi se stokrat manj sekirala .. in več bi spala. Jaz pa sem mislila, da moram bit supermama in ne smem narest niti ene napake, da me ne bi okolica obsojala ... Bedarija. Vsi smo samo ljudje! Tako da kar pogumno in ne bodi prestroga do sebe, če si žalostna kdaj, zafrustrirana, tudi jezna nase, če imaš občutek krivde ... Vsi smo šli kdaj čez to. To je tisto, kar ti nihče ne pove - porod je samo en delček, prava preizkušnja se začne šele potem, ko se potrojijo odgovornosti. In to je šok, valda. Ampak ga premagamo in šele potem - potem začnemo uživat. Jaz sem potrebovala tri mesece, brez zdravil pa ne bi zmogla, ker sem bila čisto uničena. Ko pa je enkrat tamala začela spat ponoči, je kar šlo Smiley
Prijavljen

Pogum potrebujemo, da vstanemo in spregovorimo; prav tako pa ga potrebujemo, da sedemo in poslušamo.
Ajla
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 182

« Odgovori #181 dne:: torek, 08. maj 2012 ura: 18:31 »

Uf, kako štrajkam. Iskrene čestitke draga Forza. Poljubček, objemček obema  rozicodam Uživaj v dnevih, ki prihajajo. Vsak dan je edinstven  Grin

Jaz sem momentalno super! Par dni nazaj sem bila razsuta razvalina. Hormonsko neravnovesje, utrujenost, poporodna depresija? Saj ne vem. Se ne bom trenutno ukvarjala s tem, ker sem fajn! Kljub temu, da je dela z malčkom čez glavo dovolj kakšen dan, si vzamem čas zase in delam na sebi. S svojim dragim bioenegetikom, ki skrbi zame in za moje zdravje, počutke že par let, z psihologinjo, ki je v pomoč pri obporodnih stiskah, na prvem mestu z mojim partnerjem, ki mi pomaga na vse možne načine in nadvse obožuje najinega malega pingvinčka  sesmejem

Forza, če boš čez čas za kakšno vozičkanje po Lj...jaz sem takoj Za!

Bodi lepo, pazi nase in na Nežiko wav
Prijavljen
Forza
gost
« Odgovori #182 dne:: torek, 15. maj 2012 ura: 09:07 »

Haha, Ajla. Jaz tudi strajkam. Wink Imamo stroge gospodarje - nase otrocke. Smiley

Toliko se javljam, da povem, da sem v redu. In se zahvalim za vse lepe zelje, dobre misli in nasvete. Iskrena hvala!

Je pa tole bitjece in nasa druzinica najlepse, kar se mi je zgodilo. Smiley Cisto sem zaljubljena v ta mali zakladek in svojega mozicka. Smiley
Prijavljen
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.667

« Odgovori #183 dne:: torek, 15. maj 2012 ura: 14:06 »

to je res krasno prebrat onaposlusa uživajte en z drugim še naprej!!!
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
melita
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 459

« Odgovori #184 dne:: torek, 15. maj 2012 ura: 22:35 »

Živio Forza!

Zelo sem vesela, ko prebiram tvoje besede! Naj ostane tako!

Melita
Prijavljen

Nikoli ni prepozno za drugačen pogled nase. In na druge. (Alenka Rebula)
Forza
gost
« Odgovori #185 dne:: petek, 31. avgust 2012 ura: 17:22 »

rozicodam vsem!

Spet se malo javljam s pupiko v naročju. Mi pomaga pisat.   pomezik

Zdajle je stara 4 mesece, že hoče sedet in je nasploh pravi dobrovoljček.  Smiley Sama pa sem tudi v redu. Polovička Cipralexa vsak drugi dan (pa še to kdaj pozabim  Undecided), kakšna mini tesnobica sem in tja, nasplošno pa je to eno najlepših, če ne najlepše, obdobje v mojem življenju.  Grin

V glavnem, če bo še kdaj katera tesnobna mamica tole brala... Vem, da na enem primeru ne gre sklepati in ena lastovka še ne prinese pomladi... Ampak moja punčka je kljub polovički Cipralexa od petega meseca nosečnosti popolnoma zdrava in se lepo razvija.  rozicodam
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #186 dne:: petek, 31. avgust 2012 ura: 17:31 »

Forza  wav super ... kar tako naprej.  rozicodam
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #187 dne:: petek, 31. avgust 2012 ura: 17:41 »

To pa rada preberem.  Kiss Naj bo tako tudi naprej.  Grin
Prijavljen

alexx Afro 
Maycha
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 646

« Odgovori #188 dne:: petek, 31. avgust 2012 ura: 17:45 »

Forza, kako lepo, vse lepo tudi v bodoče  rozicodam  Zelo spodbudno je bilo tole prebrati, čeprav še ne vem, kdaj bom sama imela otroka pa vendar me obdobje nosečnosti in vsega, povezanega z njo, velikokrat precej skrbi ...  kiselnasmeh

Glede ad-jev pa ti gre odlično. Mali zakladek je tvoj naravni antidepresiv, kajne?  Smiley  pomezik

Lp
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #189 dne:: petek, 31. avgust 2012 ura: 22:02 »

Forza...sem vesela zate, uživajta s tvojo malo babiko.... Kiss rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
melita
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 459

« Odgovori #190 dne:: petek, 31. avgust 2012 ura: 22:34 »

Pozdravljena Forza!

A veš, da sem se vsake toliko spomnila nate in se spraševala, kako vam(a) gre. Zelo sem vesela tvojega sporočila in ti želim vse dobro tudi vnaprej. Uživaj s tvojim cukrčkom tudi vnaprej!
Prijavljen

Nikoli ni prepozno za drugačen pogled nase. In na druge. (Alenka Rebula)
Strani: 1 ... 7 8 9 [10]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar