FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 20:10

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: nova-stara članica :)  (Prebrano 7217 krat)
35m
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 17

« dne:: petek, 09. september 2011 ura: 18:36 »

Pa sem se spet odločila da se Vam pridružim  Smiley
Leta 2009 sem po skoku iz osmega nadstropja imela več epizod depresije in tesnobe. Pravzaprav je zame huje tesnoba kot depresija...čeprav je včasih težko ločit kaj je kaj.
Sem mamica 6 letne hčerke Vanese in ona me še vleče naprej.
Ponavadi se pri meni začne tesnoba ko je ona pri njenem očetu...čeprav ji tam nič ne manjka, jo razvajajo in tam je pred enim letom dobila brateca in sestro...pa tudi na splošno so naši odnosi prav prijateljski.
3 krat sem tudi bila na zdravljenju na psihiatriji in vsakič sem prišla domov z dvojnimi tabletami več. Zdaj jih imam 9 vrst  Huh?
Toliko za zdaj, moram it brat pravljico...če pa koga kaj zanima pa naj kr upraša pomezik
Prijavljen

nikoti ne upoštevaj nasveta drugih...tudi tega ne Smiley
Hery
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 116

« Odgovori #1 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 18:54 »

Mal za šalo A  maš pogodbo z kako farmacevsko tovarno.
Prijavljen
35m
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 19:06 »

Razmišljam o tem sesmejem
Saj ne vem kako dolgo bojo moja jetra in ledvice to prenašale...poleg tega da sem se zredila za 30 kil  Huh?
Prijavljen

Hery
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 19:08 »

Kako pa občutiš tesnobo mal mi opiši ker mene tud skoz neki v prsih peče  no ja sploh ne znam opisat bolečine je pa ful moteče iz dneva v dan
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #4 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 19:14 »

hojla 35m!

vesela sem, da ti ni uspel samomor!!! in to navkljub hčerki, ki bi potem ostala brez mamice  Sad

Kako pa si danes, drgač?

Se ti zdijo obiski bolnice uspešni ali ne? Kako je z zdravili - misliš, da ti pomagajo ali ne in se vračaš na stara pota?

Malo še opiši svoje stanje. Lp sofie rozicodam

p.s. sem pa brala tvojo zgodbo v arhiviranem forumu - ne daj se!
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #5 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 19:31 »

draga 35 m

vesela sem da si prišla nazaj. pošiljam ti en objem

kaj pa jemlješ od zdravil
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #6 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 20:08 »

Dobrodošla nazaj,...veseli bomo vsakega tvojega posta,...tako da kr piši !!

Uf zdravil pa imaš kr velik,...no v glavnem,da se boljš počutiš in da si spet med nami!! rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 20:45 »

...zdravljenju na psihiatriji in vsakič sem prišla domov z dvojnimi tabletami več. Zdaj jih imam 9 vrst  Huh?

tok zdravil.... misliš, da je to ok?

ne
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.889

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #8 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 21:03 »

Pozdravljena spet med nami ...

Srčno upam, da bo čas prinesel manj zdravil in več psihoterapevtske podpore ...
Lepo je, da si z bivšim partnerjem v lepih odnosih ... zakaj pa pride tesnoba, ko je hčerka z njim se bo tudi počasi razvozljalo ... razmisli o tem kakšne so takrat tvoje misli, strahovi ... Morda se počutiš takrat "sama, osamljena" ...

Počasi se bo vse uredilo ... si velika borka! oki
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
BB
gost
« Odgovori #9 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 22:52 »

Sam vprašal bi rad če 35m pomeni število metrov, ki si jih preletela medtem ko si se vrgla iz 8. nadstropja  kiselnasmeh
Prijavljen
35m
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #10 dne:: sobota, 10. september 2011 ura: 08:01 »

Kako pa občutiš tesnobo mal mi opiši ker mene tud skoz neki v prsih peče  no ja sploh ne znam opisat bolečine je pa ful moteče iz dneva v dan
nekak tako ja. Ne pridem do zraka, solze kr same lijejo,misli so prehitre, ne utegnem sledit...

Kako pa si danes, drgač?

Se ti zdijo obiski bolnice uspešni ali ne? Kako je z zdrae svojo zgodbo. Kar pa po drugi strani ni dobra ker vili - misliš, da ti pomagajo ali ne in se vračaš na stara pota?

Malo še opiši svoje stanje. Lp sofie rozicodam

obiski bolnice...kaj pa vem. Glede na to da je samo zjutraj vizita, in da si dohtar za tebe vzame glih 5 minut, od tega 3 minute telefonira  sesmejem
Js že ves čas govorim da mi bol pomagajo bolniki, ker vidim da nisem samo js v takem stanju. In pol pač vsak pove svojo zgodbo, kar pa po drugi strani spet no fajn, ker so žalostne in polne trpljenja. Ampak js iz tega potegnem kako pozitivno stvar  Smiley

draga 35 m

kaj pa jemlješ od zdravil

Seraquel sr 400, mirzaten, prazine, lamictal, cimbalta, lirica, loquen, (zaldiar, analgin)-proti bolečinam

tolko zdravil mislim da ni ok, počasi jih opuščam kolker bo šlo  Smiley
Sam vprašal bi rad če 35m pomeni število metrov, ki si jih preletela medtem ko si se vrgla iz 8. nadstropja  kiselnasmeh

jp...meter gor al dol sesmejem
Prijavljen

marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #11 dne:: sobota, 10. september 2011 ura: 08:55 »

Ej punca

si pa pa prava faca- res imaš smisel za humor. In to te lahko v težkih trenutkih rešuje.
Bodi lepo, danes bo tak sončen dan in naj bo tak sonček tudi v tvoji duši rozicodam
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #12 dne:: sobota, 10. september 2011 ura: 13:04 »

Dobro,da ima punca smisel za humor, oki....BB včasih bi te po nagi riti našeškala sesmejem
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #13 dne:: sobota, 10. september 2011 ura: 14:43 »

pozdravljena 35m, pa te res ni bilo dolgo rozicodam, sem se večkrat vprašala, kam si poniknila.

Tvoja pupa jih ima že šest Smiley, madonca, kako hitro čas mineva. Upam, da te bo humor večkrat takole spremljal pri vseh težavah rozicodam
Prijavljen
35m
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #14 dne:: sobota, 10. september 2011 ura: 17:43 »

Dobro,da ima punca smisel za humor, oki....BB včasih bi te po nagi riti našeškala sesmejem

Saj je čist pošteno vprašanje...ne čisto vsaki dan, ampak kadar je možnost se temu smejim, oziroma se delam norce.
Če bom zanikala da se to ni zgodilo, zakaj ko pa se je. Ampak najbol pomembno pa je da me o tem sprašuje moja babika, jo večkrat to in ono zanima...tudi moja psihiatrinja je rekla da je bolje da ona raste z tem gor kot pa da bi bil v puberteti šok, ko bi ji povedala js al pa bognedaj kdo drug.
Seveda pa pride dan ko sem čist na tleh in takrat se vprašam a je blo tega treba.
V načrtu imam tožit redbull sesmejem sesmejem sesmejem
Prijavljen

Hery
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #15 dne:: sobota, 10. september 2011 ura: 19:25 »

hehehe super kr toži jih
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #16 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 10:12 »

men pa ni štosno se zafrkavat iz samomora...

eno je biti duhovit, drugo pa iz čega se hecati....

sicer, resda te lahko humor reši pred težkimi težavami, ampak, vseeno, ne iz takih zadev....

jst osebno se prevečkrat spomnim, kako sem bila blizu smrti in se kar zgrozim, ko dojamem, kaj sem hotela končati in tako strahotno vesela postanem, da sem še živa, da lahko dojemam spet lepoto sveta, da imam to možnost, preko duševnosti in tudi preko dejstva, kje živim.

ne vem no, to je sam moje mnenje!

lp sofie rozicodam
Prijavljen

kinto
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.206

« Odgovori #17 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 10:54 »

men pa ni štosno se zafrkavat iz samomora...

Iz sebe, predvsem pa iz samomora, se ni sposoben hecat vsak. Zato 35m - respect   oki
Prijavljen
35m
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #18 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 11:09 »

Ne iz samomora v splošnem pomenu besede ampak iz dejstva da je to bla ena veliiiiika napaka iz katere sem potegnila tudi kaj pozitivnega.
Prijavljen

matejka
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 640

zivi in pusti ziveti...

« Odgovori #19 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 12:10 »

35m    clap sem vesela da ti ni uspelo pred leti.  jaz tudi kdaj pomislim da je brezveze zivet a se vedno nagnem k zivljenju zaradi sinkota...
Prijavljen

Nikoli ne nehaj verjet v sanje, mogoce se kdaj uresnicijo!!!
Strani: [1] 2   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar