FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 08:10

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2] 3   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Le zakaj meni ne uspeva, kot uspeva mnogim drugim...  (Prebrano 7487 krat)
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 974

« Odgovori #20 dne:: sreda, 14. september 2011 ura: 10:54 »

SkuMir,

Citiraj
Zvečer, ko v postelji molim, molim tudi za trpeče in dobronamerne obiskovalce tega foruma, ki ima zares plemenito poslanstvo.
Ma kako lepo..skoraj  jok si mi izzval..kakšen srček si! Sedaj bom tudi jaz še več molila zate, ker vem, da ti ni lahko..ali ne obupaj in ponavljaj si tudi v molitvi, da ZMOREŠ in da te čaka umirjen dan, sončni žarki, jesenske cvetlice in  Grin iskrenih ljudi..

Dušica
Prijavljen
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 266

« Odgovori #21 dne:: sreda, 14. september 2011 ura: 14:03 »

okolje tudi naredi svoje,vsaj pri meni.Tu živijo ljudje k so me v osnovni šoli čist uničli pa še sosedje so podn tko da meni osebno okolje pripiše tistih 50% depresije,anksioznosti pol ap ni čudno da me je strah kam it  Sad
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #22 dne:: sreda, 14. september 2011 ura: 15:15 »

okolje tudi naredi svoje,vsaj pri meni.Tu živijo ljudje k so me v osnovni šoli čist uničli pa še sosedje so podn tko da meni osebno okolje pripiše tistih 50% depresije,anksioznosti pol ap ni čudno da me je strah kam it

Limonca, bo treba premagat strah pred tem okoljem, če ne te bo skoz strah
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #23 dne:: sreda, 14. september 2011 ura: 17:59 »

Js vsak večer prosim Boga samo dvoje

Da bi se pozdravla in da bi uspešno končala šolo  jok
Prijavljen
matejka
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 640

zivi in pusti ziveti...

« Odgovori #24 dne:: sreda, 14. september 2011 ura: 21:19 »

limonca  rozicodam
Tudi pri tebi se bo uredilo.

Skumir  rozicodam zelo sem vesela da si se nam oglasil. Veckrat sem se spomnila nate..  veckrat grem na sveto goro v marijino cerkev in prosim msmo marijo in boga tudi zate, da bi ozdravel in zazivel mirno, zdravo in srecno zivljenje. Prosim ju za zdravje vseh nas, ki trpimo in si zelimo da bi pa en dan preprosto zaziveli  brez strahu in bolezni.

Skumir  drzi se... S tabo sem   rozicodam
Prijavljen

Nikoli ne nehaj verjet v sanje, mogoce se kdaj uresnicijo!!!
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #25 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 08:14 »

Matejka, Limonca,

kako lepo, da ste tudi vi2 v Boga verujoče... clap Jaz, si ne predstavljam življenja brez "njega", molitev pa je balzam za mojo dušo..vsaj trenutno me pomiri...

Dušica
Prijavljen
matejka
Veteran
Odsotni Odsotni

zivi in pusti ziveti...

« Odgovori #26 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 10:12 »

Dusica jaz veckrat molim in prosim boga za pomoc. priznam pa da sem v zadnjem casu izgubila ver v boga, saj nikakor ne morem razumeti, kako lahko dopusca da se mi dogaja toliko groznih stvari... jok
Prijavljen

_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #27 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 12:24 »

Sofi strah že pridno premagujem,po svetu hodim s pokončno glavo in si rečem '' ne ni vredno da sama sebe uničujem zaradi ljudi,ki me ne marajo brez razloga'' itak pa za vsako sexy ritko lepa velika sexy palca raste  sesmejem
Prijavljen
matejka
Veteran
Odsotni Odsotni

zivi in pusti ziveti...

« Odgovori #28 dne:: nedelja, 25. september 2011 ura: 20:41 »

a kdo ve kako je skumir? Se se zdravi?
Prijavljen

dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #29 dne:: torek, 27. september 2011 ura: 10:14 »

Matejka,

Citiraj
Dusica jaz veckrat molim in prosim boga za pomoc. priznam pa da sem v zadnjem casu izgubila ver v boga, saj nikakor ne morem razumeti, kako lahko dopusca da se mi dogaja toliko groznih stvari... jok
Verjami, ni Bog kriv za naše trpljenje..nikakor!  nehvala V njem je radost, ljubezen, usmiljenje, miloščina in še kaj..pa vse kar vidiš v barviti naravi, v razigranih in toplih živali, na nebu in v morju, pa še kje..on je VIR LJUBEZNI in nikoli ne podvomi vanj! Obrni se z odprtim srcem in žalostno dušo k njemu in ti bo pomagal...samo..iz srca in vero, okej? pomisli

Vir bolečine? Hmm, širok pojem! Če gledamo na sploh, je problem predvsem v sistemu, v katerem živimo (politika, vojne, nedisciplina, itd..) in človeški um, ki dela in živi v mejah slabega, pohlepnega in izkoriščevalskega...tega Bog ne uči in ne odobrava!! Kot drugo, iz duhovnega vidika: vse bolj in več prevladuje duh slabega - tj, verjamem v napovedi v RAZODETJU, kjer piše, da bo Satan nadvladal ta svet..na žalost!  seznojim In zato je toliko gorja..prevladuje njegova "sila" in zdrav razum odpada...

To pa ne pomeni, da moraš obrniti hrbet nekomu, ki ti je dal in ti daje tiste še lepe preostale radosti..ne!! Bodimu mu hvaležna do zadnjega.. rozicodam

Pa navsezadnje stavek iz Biblije: KDOR JE PONIŽEN, BO POVIŠAN,..IN KDOR SE POVIŠUJE, BO PONIŽAN...vsekakor!

Dušica
Prijavljen
matejka
Veteran
Odsotni Odsotni

zivi in pusti ziveti...

« Odgovori #30 dne:: torek, 27. september 2011 ura: 10:25 »

dusica  rozicodam
vse to si tako zelo napisala in jaz sem v to verjela do par let nazaj. ampak, ko se ti zivljenje sesuva na cisto vseh podrocjih, ti pa se vedno spostujes boga in verujes vanj potem pac zacnes dvomiti. zakaj jaz brez sluzbe?zakaj jaz bolana? zakaj moji ljubljeni ljudje bolehajo in umirajo? zakaj je morala razpadeti moja druzina? zakaj se pocutim kot da notranje umiram? in se veliko zakajev je....

kljub temu, da se pocutim da me je bog zapustil, se vedno ga veckrat prosim naj mi pomaga na tej tezki poti... meni in vsem ostalim, ki potrebujejo njegovo pomoc.

jaz grem rada k masi, vendar grem zaradi sebe da se tam srecam z bogom.. sovrazim da se pri masah ocenjuje kako je kdo oblecen, kdo da vec zupniku...... bla bla take bedarije naj gredo pocet v vasko gostilno oz kam kjer ne bodo motili druge.
Prijavljen

dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #31 dne:: torek, 27. september 2011 ura: 10:32 »

Citiraj
kljub temu, da se pocutim da me je bog zapustil, se vedno ga veckrat prosim naj mi pomaga na tej tezki poti... meni in vsem ostalim, ki potrebujejo njegovo pomoc.
  clap

Ni on kriv za to - verjemi, pa se mariskomu dogajajo krivice, za katere niso krivi...svet je umazan, zato si moramo mi, ki imamo še nekaj moči, vere in upanje ustvariti svoj "začitni" kotiček, v katerega ne bo vdrl nihče!

Jaz ne grem toliko k maši, ker sta me Cerkev in njeno delovanje razočarala in ne Bog! Koliko nemoralnih stvari tam naokoli? Koliko izkoriščanja in koliko podkupovanj? Ker tega ne odobravam in ne želim slediti temu, se raje umaknem in molim, ko sem sama s seboj..tam, kjer čutim, da se moram pomoliti in sem mu zahvaliti tudi za manj prijeten dan... Molim na samem in ko duša kliče k temu..nimam nek tempo! nehvala

Bolezen boš premgala..oz. olajšala bolečine..išči poti in se ti bodo odprle! oki Brezposelnost?? Loti se priložnostnega dela za višjo samozavest ali pa deni oglas za iskanje službe tudi v trgovine, izobraževane ustanove, oglasnike..in počakaj na odziv!

Dušica
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #32 dne:: torek, 27. september 2011 ura: 13:41 »

Matejka srčno ti želim,da bi čimprej našla službo, vsaj del bremena in skrbi bi bil manjši.
Jaz sem jo iskala pet mesecev in se mi je zdela cela večnost.....zato predobro  vem kako se počutiš vsaj
s tega vidika,...hudo je danes brez službe,otroci potrebujejo svoje,tudi sam si zaželiš kakšno malenkost,nisi odvisen od drugih,.....upam,da bo prišla na hiter,morda ko boš najmanj pričakovala...
Drži se in ne obupaj rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #33 dne:: četrtek, 20. oktober 2011 ura: 09:14 »

SkuMir, čakamo nate....oglasi se kaj!  pomisli

Dušica
Prijavljen
klinček
gost
« Odgovori #34 dne:: petek, 21. oktober 2011 ura: 21:23 »

Zahvalim se vam vsem za spodbude in dobronamerna mnenja, vsekakor ste me ohrabrili in v meni nekako upihnili zadnje ostanke ozirov in predsodkov...

Zvečer, ko v postelji molim, molim tudi za trpeče in dobronamerne obiskovalce tega foruma, ki ima zares plemenito poslanstvo.

zelo lepo!

k.
Prijavljen
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #35 dne:: sobota, 22. oktober 2011 ura: 16:12 »

to je pa tako lepo napisu  jok
Prijavljen
SkuMir
gost
« Odgovori #36 dne:: četrtek, 27. oktober 2011 ura: 09:51 »

Lep pozdrav vsem vam, dragim prijateljicam in prijateljem! oki

Počasi, zelo počasi se dvigujem iz mračnega brezna nekakšne osebne zavrženosti, v katero me je pahnila zadnja zares huda epizoda depresije.

Tu se oglasim le toliko, da vas vse pozdravim, ter da vam povem, da pogosto mislim tudi na vas, na svojo spletno druščino.

Popoldan se bom pripravil za "vikend", ki bo tokrat močno podaljšan tja do 1. novembra.

Imejte se dobro in ne dovolite, da bi vam krojila vsakdan izključno bolezen - zagrabiti treba lastno usodo z odločno roko, pa gre počasi in zanesljivo na bolje.

Moj psihijater se zelo posveča meni, toda še kar ponavlja, da imava še veliko dela... Tako si ne upam ugibati, kdaj bo razsodil, da me je varno odpustiti iz bolnišnične oskrbe.

Mir in dobro,
vam žečim vsem!

SkuMir
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #37 dne:: četrtek, 27. oktober 2011 ura: 09:52 »

Smiley vračam pozdrav  rozicodam
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #38 dne:: četrtek, 27. oktober 2011 ura: 10:22 »

rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #39 dne:: četrtek, 27. oktober 2011 ura: 10:32 »

Skumir  rozicodam tudi tebi vse dobro...naj bodo tvoji koraki vedno trdnejši na poti ozdravitve.
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Strani: 1 [2] 3   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar