FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 30. april 2026 ura: 00:58

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Kako shajate z odnosi?  (Prebrano 1681 krat)
paskalicha
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 10

« dne:: torek, 05. julij 2011 ura: 20:15 »

Ja zadnje čase sem kar veliko gor priznam. Kot da bi se na vsak način hotela analizirati v nulo. Smiley
Ja kako shajate z odnosi? S prijatelji? S partnerjem? Družino? Kako je, če se skregate? Kako se počutite?Ste kdaj izgubili dobrega prijatelja? Kako prenašate konflikte? Kako rešujete odnos? Do kej se trudite in kdaj rečete tukaj pa ni več kaj za praskat?
Hvala vam za odgovore.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: sreda, 06. julij 2011 ura: 06:55 »

kup vprašanj.... kaj konkretno želiš slišat?

Kako je, če se skregate?

se skušam temu izognit, če pa je že prepir, se pa še pobotam

Ste kdaj izgubili dobrega prijatelja?

jp

Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #2 dne:: sreda, 06. julij 2011 ura: 07:06 »

Težko!

Se izoliram zadnje cajte!

Večinoma sitna in ne maram nikogar ob sebi...

Po drugi strani bi rada nekoga ob sebi.... sam sem potem anksa....

Smisla ni več v meni, sodelavci mi grejo na nerve (uni ta dobri, ta slabi mi itak gredo na žolč in tanko črevo)

S starši smo v distanci....

Konflitke rešujem tako, da se umaknem ker nimam več moči za popravke....

Moji prijatelji so edino tisti ki so tiho in mirni.... na pokopališču
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 434

« Odgovori #3 dne:: sreda, 06. julij 2011 ura: 13:31 »

Ja zadnje čase sem kar veliko gor priznam. Kot da bi se na vsak način hotela analizirati v nulo. Smiley

Čisto meni podobno, pa ne vem ali je to dobro ali ne, ker bolj ko razmišljam in sama sebe analiziram, slabše je

Kako je, če se skregate? Kako se počutite?Ste kdaj izgubili dobrega prijatelja? Kako prenašate konflikte?

Uf jst se fuuuul kregam, sam večinoma zaradi malenkosti, tak da ponavadi sam kake pol urce mine, pa je že vse nazaj tak ko je blo. In ja sm že izgubla prjatle, žal ne vem če so bili dobri, ker jim niti nism dala časa, da bi jih bolje poznala. Konflikte pa mislim da zelo težko prenašam Shocked včasih, drugič spet ne....

Do kej se trudite in kdaj rečete tukaj pa ni več kaj za praskat?

Ja to se pa tud jst na veliko sprašujem, pa mislim, da sm pršla do spoznanja, da je vse odvisno od konkretnega primera, od vsazga posameznika. Mislm, da tuki ni nekega univerzalnega odgovora

Hvala vam za odgovore.

Ni za kej pa še kdaj Grin rozicodam
Prijavljen

We are the heroes of our time but we're dancing with the demons in our minds.
Mimi8
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 25

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 11. julij 2011 ura: 21:06 »

Ja kako shajate z odnosi? S prijatelji? S partnerjem? Družino?

Če pride do prepira ali je na vratih, se raje umaknem, ker mislim, da z nekaterimi osebi - s katerimi se prepiraš? pač ne moreš priti do skupnega jezika in potem izgubim motivacijo za vlaganje česarkoli v odnos.
Ok, če se skregam z nekom, ki mi nekaj pomeni - no to je bilo pa zelo redko, mogoče s partnerjem. Res pa je da nisem pustila dosti oseb blizu.

Kako je, če se skregate? Kako se počutite?

Če se skregam, se počutim nekako na slabšem.

Ste kdaj izgubili dobrega prijatelja?

Ne vem v kakšnem smislu, s prepirom definitivno ja. Odnosi se malo ohladijo, tudi zaupanje v osebo se vsaj z moje strani zelo zmanjša.

Kako prenašate konflikte?

Pač premlevam v sebi in se navadno - sekiram.

Kako rešujete odnos? Do kej se trudite in kdaj rečete tukaj pa ni več kaj za praskat?

Ko pridem iz točke sekiranja na vseeno mi je, potem obžalujem nazadovanje odnosa in sem spet "sama"? Ampak zdaj mislim, da nikoli nisi sam. To si le v svoji glavi. Zmeraj se bo namreč našel nekdo, ki ti bo v nekem smislu priskočil na pomoč. (inf. od psihologinje Cheesy) Tongue

Hvala vam za odgovore.

Ni za kaj. Smiley

ps: Sama imam tudi potrebo po analiziranju itd. --- mislim da si tako hočemo prihraniti neke stvari.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar